Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policjanci mają

dlaczego niektórzy ludzie zostają straymi pannami/kawalerami?

Polecane posty

Gość policjanci mają

z czego to wynika? to ich wybór czy konieczność??

bo są jak ja: niscy brzydcy nieśmiali nie mają znajomych głupi bez perspektyw nie mają zainteresowań nie mają prawa jazdy nie mają mieszkania nudni bez ciekawej przeszłości małomówni itd... albo jakaś kombinacja podobnych cech

Gość yuiy
Kobiety, bo pewnie chca robic "karyriere", a faceci, bo chca duzo pobzykac. To ci z wyboru, a z ci z musu, to pewnie z powodu niesmialosci.

Gość ja mam 18
niscy? co to ma do rzeczy :P

Gość jak niscy to i grubi

Gość klo4
"nie mają prawa jazdy" a co to ma do rzeczy? i to w sumie tez: brzydcy nieśmiali nie mają znajomych nie mają zainteresowań nie mają mieszkania nudni bez ciekawej przeszłości małomówni" ?

Gość ja mam 18
ja mam 160cm, moj facet mial z 165 :D tycke wyzszy odemnie ale i tak go kolchalam :)

MIAŁ - czyli jednak go rzuciłaś :P \"i to w sumie tez: brzydcy nieśmiali nie mają znajomych nie mają zainteresowań nie mają mieszkania nudni bez ciekawej przeszłości małomówni\"\" chciała byś mieć faceta/kobietę o takich cechach? :O \"nie mają prawa jazdy\" wyobraź sobie 30 letniego faceta albo i 25 bez prawa jazdy? :classic_cool: idealny kandydat co nie?

Gość klo4
za duzo kafe, wygralem zycie 💤 w realu nie kazdy jest piekny i bogaty, a jednak kochaja i sa kochane :P

Gość porczonny
jak kobitka nie ma cipki a facet kutasa i kasy to koniec !!!!!!!!!!!!!!!

i gdzie ja napisałem o pięknych i bogatych? nie dopisuj sobie czegoś czego nie ma :O 🖐️ osoba o podanym zbierze cech będzie samotna..... jak w pytaniu z teamtu a skąd ci się piękni i bogaci wzięli? :P

Gość klo4
a Ty nie? nie mowie o ludziach, ktorzy spelniaja wszystkie cechy, ktore wymieniles, bo takich chyba nie ma (wiem, zaraz napiszesz, ze Ty taki jestes).

Gość klo4
to taka przenosnia byla :o i podsumowanie w dwoch slowach :o

Gość taka moja jedna z wielu histor
Starych panien i starych kawaleró w XXI wieku nie ma (chyba że na zabitej dechami wsi autora tegotopiku). Dziś są single. Dlaczego ja jestem singielką? Bo w wieku 25 lat poznałam i pokochałam Moją Drugą Połówkę. Nie wyszło nam, nie ułożyło się jak powinno, nie zostaliśmy razem. A ja od tamtej pory nie chcę wyjść za mąż, nie umiem się przemóc, zawsze wydaje mi się że "to nie To", to nie jest "Ten Właściwy", nie czuję tego.. Taka moja historia, bo czasem ludzie się dziwią i pytają "Czemu nie wyszłaś za mąż".

starymi pannami zostają wredne zdziry takie jak ja :p a starymi kawalerami zostają rozpieszczeni przez rodziców idioci tacy jak mój chłopak :p

Gość ccchhhoooojjjjj
bo nie potrafią stworzyć/utrzymać związku:) i czasem dlatego że są za mało wyrachowani-ileż to ja znam dziewczyn które gdyby nie wrobiły w ciążę jakiegoś przygodnego fagasa(z pełną premedytacją) to były by same:D

\"Dziś są single.\" przytoczę z wikipedii :D \"Singel - potocznie osoba żyjąca samemu, nie mająca partnera życiowego z własnego wyboru, po wielu przejściach z innymi partnerami.\" więc Singiel - może ale nie chce z nikim być Samotny aka Stara panna/kawaler - nikt tego kogoś nie chce

Gość bleeeeeebleeeeeee
1. Bo jestem wygodna i mogę sobie leniuchować do woli zamiast każdy wolny czas poświęcać rodzinie, dzieciom. 2. Bo mój facet nie chce (nie może) się żenić a ja nie będę go do niczego zmuszać - jego wybór. 3. Dlaczego mam ulegać naciskom znajomych i presji społecznej jeżeli małżeństwo i dziecko nie jest mi niezbędne do życia. 4. Nie każda osoba została stworzona do bycia wzorową matką!!!!! 5. Zamiast udowadniać kobiecie, że przegrała życie bo nie chcę mieć dzieci zastanówcie się czy czasem nie jestem bezpłodna i jej w tym momencie nie krzywdzicie! (ja nie jestem)

Gość z wyboru
swiadomie...bylam z kims kogo pokochalam i kocham nadal (minelo juz duzo czasu od rozstania)i inni mezczyzni dla mnie nie istniejamimo ze 2 chetnych jest. Z tym ktorego kocham niestety nie bedziemy razem. Nie szukam zastepstwa bo nikt mi tej osoby nie zastapi. Nie chce tez oszukiwac kogos i byc z kims po to zeby nie byc sama

Dlatego, że są takimi nieudacznikami jak ja. Tylko tacy nie mają dziewczyn i się nie żenią. I większość cech które tu wymieniają z uporem maniaka, prawiczki, przegrani i cartoony nie mają nic do rzeczy. Czy to tak kurwa trudno mieć pasje, prawo jazdy, samochód, pieniądze,dom itp. banalnie prosto. Problem jest w czymś innym.