Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez jestem taka

Co zrobic zeby wygladac powazniej?

Polecane posty

Gość tez jestem taka

Mam 25 lat a wygladam na 18? Mam dlugie blond wlosy i dzicice rysy twarzy..chce wygladac starzej, co zrobic? To nie prowokejszyn:D

Gość pofarbuj sie na czarno
Ponoc wyglada sie powazniej w ciemnych wlosach:)Dlaczego chcesz sie postarzyc?

ja wygladam duzo mlodziej niz mam- mam 21 wygladam na 15 i... ogladaja sie za mna starsi panowie-pedofile czy jak?

Gość tez jestem taka
Przerwa------------ale ja nie chce tak wygladac:)P Przefarbuj sie--------chce wygladac powazniej poniewaz mam dosc pokazywania dowodu za kazdym razem kiedy chce kupic ako np. Moze sciac wlosy? Co myslicie? Pomoze?

ale co bym mogla doradzic.. na pewno zacznij od garderoby, nie wiem jaki masz styl itd ale jesli chodzisz na plaskim obcasie lub w adidasach- zrezygnuj z nich. ja zmienilam kurtke na krotka czarna, torebka tez ma znaczenie. ogolnie garderoba. opisz sie troche

Gość amandka
ja mam 25 lat a wyglądam na 16, dlatego ze jestem niziutka, szczuplutka, bladziutka i mam jasne włosy

Gość tez jestem taka
Moj wyglad: blond wlosy do lopatek, lekko falowane, grzywka blada okragla twarz, niebieskie male oczy, pelne usta drobne cialo, cycki nawet spore, waskie bardzo biodra, brak pupy:( Ciuchy: spodnie spodnie i jeszcze raz spodnie(zwykle rurki) , baleriny kurtki ortalionowe albo jakies plaszcze Powiedzcie szczerze co zrobic by sie postarzyc:O

Gość tez jestem taka
Amandka-------a przeszkadza Ci Twoj mlodzienczy wyglad? Bo mnie moj baardzo;(

Gość lldldldld
Wiesz, no 25 lat to dość zaawansowany wiek. Niebawem stuknie ci 30-tka i jakby to ująć, zaczniesz się laska sypać. Problem dziecięcego wyglądu ulegnie samorozwiązaniu.

Gość geodezja
Chyba wam odbiło panny, młodociane się znalazły! jesteście już po pierwsze przecenie i niedługo już nie będzie wam wypadało pewnych rzeczy robić albo nosić, a wy sobie wmawiacie dziecięcy wygląd! Naprawdę żałosne, mieć takie problemy.

Gość tez jestem taka
Geodezja-----gdyby za kazdym razem kazdy lapie sie za glowe jesli dowiaduje sie ile masz lat i robiloby Ci sie glupio gdy pytaja o dowod jesli chcesz kupic np. piwko to zrozumialabys ze jest to jednak moze nie duzy ale jednak problem(przynajmniej dla mnie)

Gość Czader
Przestałem dłubać w nosie , pierdzieć i gadać do siebie

Gość amandka
mi tez, czasami zdarzy sie ze ktos powie do mnie pani, ale przewaznie na ty, a czasami: dziecko. ale sie wtedy głupio czuje jak ktos mowi do mnie dziecko. wg mnie zeby wyglądac powazniej trzeba umiec sie odpowiednio ubrac, a ja mam takie troche dziecinne ciuchy, trzeba dobrac odpowiednią fryzure i makijaz

Gość gerooo
Głupieście laski jak nie wiem. Stare,a problem robią z tego, że ktoś im ujmuje lat.:(

zadnych balerin- to jest dobre dla 15. rurki? przy waskiej pupie bedzie odmladzalo- wybierz materialowe spodnie odpowiednie do twojej figury, moze w kant(wiem wiem dzinsy najlepsze ale powaznie odmladzaja). zamiast kurtki ortalionowej kup sobie plaszczyk ktory podkresli a nie ukryje kobieca figure. makijaz-moze zacznij sie mocniej malowac- niestety nie wiem jak to robisz. mi duzo pomaga roz do policzkow (w kolorze brazowym do mojej urody), a tez mam okragla buzie. wlosy-jesli masz takie zupelnie proste blond to naprawde mozna cie wziac za dziecko w polaczeniu z tym wszystkim. zdjecia nie widzialam ale moze jakies delikatne reflekty? lub zupelnie inny kolor?

Gość herbalifa to badziew
I co z tego, że ktoś was bierze za młodsze??????? Nie macie 18 lat! Jesteś już dość stare. Więc tylko się cieszyć.

Gość amandka
mi tez czasami kazą pokazywac dowod Jeszcze jak sie ma mały biust to juz całkiem wygląda sie jak dziecko

zazdrosnice sie odezwaly kurde. mialam podoby topik i na koncu przyznalysmy zgodnie racje-co innego wygladac mlodo a co innego dziecinnie. jestesmy mlodymi kobietami, chcemy zeby sie z nami liczono, chcemny sie podobac, a nie zeby pani w sklepie wolala nam na ty i ogladali sie gimnazjalisci.

Gość tez jestem taka
Frazesko dziekuje🌻 A makijaz to jaki? usta? brwi? nie wiem.... Naprawde wygladam jak sixa a juz dawno nia przestalam byc:( Armandka----rozumiem Cie bardzo dobrze👄

Gość tez jestem taka
Frazeska---no wlasnie! Co innego wygladac mlodo a co innego jak dzieciak;)

Gość amandka
ja wyglądam dziecinnie

Gość tez jestem taka
Ja tez ehhh Armandka a jakie ciuchy nosisz?

jezeli mi ufasz mozesz wyslac mi zdjecie, jesli nie za duzo ci nie pomoge. na pewno nie moze byc za mocny bo bedziesz wygladala jak hm.. prostytutka. usta maluj- ale nie bezbarnymi blyszcyzkami. niech maja troche koloru. brwi- zalezy jakie masz, jesli naturalnie ciemne to nie ma takiej potrzeby (wydepiluj je), oczy: pastele beda odmladzac, ale dobrze bedzie wygladala kreska nad i pod okiem (niekoniecznie dookola). no i rzesy to na bank

Gość tez jestem taka
Podaj meila Frazeska:D

Gość tez jestem taka
Poszlo:D jesli chcesz wyslij mi Twoje, moze i ja cos doradze;D dyskrecja zachowana:D

Gość nfinikreiog
ZACZNIJ PALIC, ZROBIA CI SIE ZMARSZCZKI W OKOLICACH UST I SKORA CI SIE POSTARZEJE

Gość nfinikreiog
I NIE ZAPOMINAJ O ALKOHOLU, TEZ POMAGA HIHIHIHI