Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez jestem taka

Co zrobic zeby wygladac powazniej?

Polecane posty

Gość tez jestem taka
Pale i pije i nic nie pomaga:D dzieki Frazeska:D

no to tak- rzeczywiscie wygladasz na 18 :) wlosy- mi sie podobaja, ja bym im krzywdy zadnej nie robila chyba ze lubisz zmiany to proponowalabym ciemniejesze,brazy w cieplych kolorach. pasemka jasniejsze czy ciemniejsze nie dadza pozadanego efektu. moglabys zrobic tez grzywke ale nie taka prosta tylko taka na bok dluzsza. jednak wyslalas mi zdjecie noca wiec i kolor wlosow bedzie wydawal sie inny:) co do makijazu- za malenka buzia zebym mogla cokolwiek doradzic. ubranie- kurtke wyrzuc :) ja cie widze w plaszczyku do polowy uda, wiazanym w pasie, w kolorze kurtki bluzka- moim zdaniem jest bez wyrazu, nie podkresla kobiecsci, nie jest elegancja, spodnie tez. jak znajde na necie jakies ciekawe rzeczy to ci podesle w czym ja bym cie ewentualnie widziala. buty- jak juz mowilam zadne plaskie, ale jesli nie lubisz nie musza to byc szpile- wystaczy obcasic ze 3 cm (optymalny dla kregosupa) a juz sie nabiera innego wygladu. narazie moge tyle powiedziec-jak masz zdjecie buzi to przeslij, zaraz przesle ci swoje.

Gość tez jestem taka
:D dziekuje❤️ Sama widzisz ze wygladam jak dzieciak:D zastosuje sie do twich rad i zaraz wyrzuce kurtke

prosze-wyslalm ci swoje zeby nie bylo ze tylko ja cie widzialam ;) ale powinnas sie tez mocniej malowac- jesli skubiesz brwi to wydaje mi sie ze za bardzo

Gość tez jestem taka
Poszla twarz:D

Gość amandka
ja mam w wiekszosci ciuchy sportowe i w jasnych kolorach a co do makijazu, to rzadko sie maluje, bo nie umie sie malowac mam 1.58 i waze 50 kg a ty?

Gość tez jestem taka
Nie dalabym Ci 15 lat, uwazam ze wygladasz na swoj wiek naprawde. Wydaje mi sie ze ja wygladam mlodziej od Ciebie:O Co zmienilas w sobie zeby wygladac powazniej?

Gość amandka
mimo tej wagi to chudziutka jestem, nawet słyszałam komentarze, ze wyglądam jak anorektyczka ale to przez nadczynnosc tarczycy duzo schudłam

Gość tez jestem taka
Amandka------sportowe ciuchy zostaw na po domu. Kup sobie wlasnie cos elegantszego. Ja mam 169 i waze 55 kg

Gość tez jestem taka
Wiesz, ja podobnie jak Ty podejrzewalam ze mam chora tarczyce (nie moge przytyc, wlosy mi wypadaja)ale badania wykazaly ze wszystko jest ok.

na tym zdjeciu masz ladne wyraziste usta- nie wiem czy zasluga szminki czy czegos innego :) wiec w zupelnosci wystarczylby ci blyszczyk, na specjalne okazje mozesz zaszalec i uzyc czerwonej oczy- sprobuj uzyc czarej kredki- do polwy dolnej powieki, gorna jak uwazasz albo do polowy albo cala. cienie- modne sa szarosci i mysle ze beda ci pasowaly, widze cie rowniez w wyrazistym fiolecie. ale oczywiscie makijaz to kwestia prob i bledow wiec eksperymentuj :) co do szarego wariantu-ja widze to tak- jasny lekko polyskujacy cien tuz przy linii brwi, nizej az do zalamania oka szary, ale nie narzuacajacy sie, powieke dosc cemnym szarym z wyciagnieciem do zewnetrznych kacikow oka. maluj mocniej dolne rzesy brwi- nie wiem czy masz henne czy cos ale nie zaszkodzi przetrzec je lekko albo kredka albo cieniem-brazowym bo chyba takie masz brwi prawda?

hehe kochana wyslalam ci zdjecie gdzie bylam odmalowana bo to byly moje 21 urodziny :) ja zmieniam garderobe

Gość tez jestem taka
Aha. W kazdym razie podobaja mi sie Twoje wlosy no i masz ladny,charyzmatyczny usmiech:) Garderoba, no tak .. Jesli chodzi o makijaz to potrafie sie pomalowac ale wydaje mi sie ze wcale nie wygladam starzej ale tylko bardziej wyraziscie:)

loj tez mi sie te wlsoy podobaly.. ale ja czesto zmieniam w poszukiwaniu idealu :) i ot o chodzi- zebys byla bardziej wyrazista. kredka do oczu moim zdaniem swietnie nadaje charakteru. obiecalam jakies wskazuwki co do ubirou (przykladowe z grafiki google) elegancka: http://aukcje.gazeta.pl/show_item.php?item=509504131 na luzie http://oraya.pl/zdjecia/76.jpg jesli lubisz uwydatniac biust http://moto.allegro.pl/item493639727_493639727.html klasyczna na codzien (ta akurat jest dosc popularna i nie tak bardzo na czasie, jednak ja lubie taki kroj bluzek, niekoniecznie z tego materialu) http://www.allegro.pl/item505453365_sexowne_bluzki_sweterki_extra_dekolt_kolory.html jesli chcesz moge rzuci okiem na jakies spodnie

ja mam tylko 150cm wiec wiem co cie boli-tez nie moge przesadzac bo bede wygfladala smiesznie

Gość vbvbvbvbvbv
Ja mam 158... Jestem za chuda, nie mogę przytyć (ważę 40 a marzę o 50, lub chociaż 45). Prawie nie mam cycków (noszę najmniejszy rozmiar stanika i to jeszcze z gąbeczkami ;>) Co prawda często mówią do mnie per Pani, ale np przy rozpoczęciu liceum wszyscy myśleli, ze ejstem czyjąć młodszą siostrą :/ I ogólnie często mi wypominają, ze wyglądam jak z podstawówki czy gimnazjum...

Gość vbvbvbvbvbv
Nie przypominam sobie.. Chociaż przez ostatnie 1,5 roku miałam wiele badań, ponieważ zaczęły się u mnie problemy z żołądkiem (które twrają do dziś, ale z medycznego punkty widzenia jestem zdrowa). Mam tylako ciągły niedobór żelaza, własciwie to już stan anemii. Jak się bada tarczycę??

Gość poczekaj kolejne 25
phiii ....poczekaj kolejne 25, a na pewno nie będziesz wtedy wyglądać na 18 ;)

Gość tez jestem taka
Dzieki bardzo Frazeska. Mozesz spojrzec na jakies dodajace powagi spodnie. A Tobie proponuje moze jakies ...futro? Tylko nie smiej sie ale zauwazylam ze starsze panie nosza futra... Mysle oczywiscie o sztucznym:)i krotkim:) Co o tym myslisz?

ja mam ciemne wosy a i tak czesto dowod wolaja;> ma prawie 25lat rocznikiem juz 25:o

Gość tez jestem taka
Setunia--------a moze nie ma dla nas , dzieciakowato wygladajacych ratunku?:D hehe pozdrawiam!

Gość no i dobrze masz
Też tak mialam, a teraz po latach - mam 60 slyszę "to jeszcze z 10 lat ma pani do emerytury". Cala korzyść po mojej stronie. Trzymaj się.

Gość tez taka jestem
:)Pozdrawiam Pania!

Gość DOTEK
Cześć dziewczyny.Ja mam 28 lat i 7 letnie dziecko i wyglądam jak nastolatka,ostatnio poszłam zmężem do kina na horror i pytali się ile mam lat.Tragedia.Mam ten sam problem co poprzedniczki,blondynka,młoda twarz i młodzieżowy styl ubierania sie,może to dlatego.

Gość klklklkl
ja mam 18 lat, ale wygladam starzej.. mam czarne włosy , maluje tylko tusz.. ubiór też dużo robi :) sspzilki itd texz postarzaja

ja ostatnio kupując papierosy usłyszałam: jak się nie ma wygląda to trzeba mieć dowód :O Ale mnie to akurat nie przeszkadza że młodziej wyglądam. Wsumie to mnie to cieszy :D

Gość miskaaaaaaa
ja tez mam ten problem. Wygladam dziecinnie a przez to niezbyt wiarygodnie, inteligentnie. Nie moglam dostac pracy w banku przez swoj wyglad. Chcialam byc sekretarka w szkole jezykow obcych tez jej nie dostalam. Mam wrazenie ze jedynie w Mc dostalabym prace... obecnie jestem bezrobotna a do tej pory pracowalam jedynie w sklepach odziezowych na czarno.

Gość DOTEK
Myślę,że ubiór ma odgrywa duża rolę