Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez jestem taka

Co zrobic zeby wygladac powazniej?

Polecane posty

Gość moppy
Ja mam 23lata i tez wygladam o wiele mlodziej tak na 15; i wkurza mnie to, strasznie sie tego wstydze; moj maz jest tylko 2lata ode mnie starszy, a kiedys ktos zapytal czy ten pan z wczoraj to moj tata....... ludzie nie rozumieja, ze mozna spalac sie ze wstydu z powodu swojej dziecinnej twarzy:( ja ostatnio przefarbowalam swoje jasne wlosy na ciemny blond i troszke jest lepiej, ale dalej na swoj wiek nie wygladam:( chodzi o to zeby ludzie traktowali mnie jak mloda kobiete, a nie jak dziewczynke:(

moze makijaz by cos zmienil, ale w makijazu wygladam moim zdaniem jeszcze bardziej dziecinnie:(

Gość Scarlett z Texasu
witajcie! też mam osiemnaście lat, a wyglądam na czternaście! kiedyś poproszono mnie o zagranie roli gimnazjalistki w pewnym serialu. :P wówczas pani menadżer powiedziała, że poza wyglądem sekret tkwi głownie w mowie ciała. że styl bycia, jaki mam sugeruje o wiele młodszy wiek, niż mam naprawdę. może to w tym problem?:)

Gość hłehłevf
trzeba sie chyba porządnie zestarzeć:D

Gość Madziulas
Ja mam 16 lat i chce wyglądac na 18, bo niedługo chce się wybrać na impreze, ale wpuszczają od 18 ... ;/ Mam czarne włosy maluje się kredką i tuszem, mam około 165. Poradzcie mi co zrobić zeby wyglądac na starsza ...

Gość ona24/25
No dziołchy trafiłyście w mój temat, kazdy uważa, że mam mniej niż 18 a mam prawie 25 lat, w moim przypdaku nic nie pomaga, ani makijaz ani ubiór poprostu nic ani fryzura nic i nic..... I tak każdy myśli, że jestem dzieckiem z Gimnazjum chyba sie zastrzele.......moze wyjade gdzieś do innego kraju na 10 lat i przyjade za 10 lat moze wtedy się zestarzeje na twarzy...bo tak to to nie mam szans.......jestem drobniutka 1.65 waże ok. 50kg jestem brunetką mam dosyć poważną fryzure jestem drobniutka i się nie prostuję moze to jest tego powodem no nie wiem makijaż się staram robić i ciągle ludzie myślą, że jestem dziecko.........załamana............ ;( :-(((((((((((( Może ktoś mi pomoże w tym??

Gość tez chcialabym wiedziec
!!

Gość kzk
Też mam ten problem. Mam 25 lat, wyglądam na 18. Do pokazywania dowodu w sklepie się przyzwyczaiłam i jakoś specjalnie mi to życia nie rujnuje... teraz szukam pracy, chce mieć profesjonalne CV z profejonalnym zdjęciem. Byłam już u kilku fotografów i nic. Te zdjęcia wyglądają jak do szkolnego albumu, myślę że z takimi zdjęciami to mogę aplikować tylko na asystenke biura albo przedszkolankę. jestem załanama, co zrobić? Na zdjęciu mam formalny makijaż, jak do biura- bardzo delikatny do tego koszula. ktoś ma jakieś rady, inne niż operacja plastyczna? Albo może ktoś zna jakiegoś dobrego fotografa w Wawie?

Gość Kinga17
ja mam 17 lat i wyglądam na 13. Ostatnio pani u okulisty mówiła że nie moge nosić soczewek bo jestem za młoda. -.- mam długie ciemne włosy i mam ok. 160cm. Jestem szczupła ale am grube łydki i uda, a lubie nosić spódniczki. Jak moge się ubierać stosownie do WIEKU i figury? I też co mogę zrobić z włosami?