Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

styljola

Co mam w torebce?

Polecane posty

Co zabieracie w torebce na Sylwestra? Ja zabieram min: telefon aby wysłać parę sms-ów o północy :) błyszczyk puder perfumy ...

Gość eee tam....
ja mam o półocy ciekawsze rzeczy do roboty niż wysyłanie esemesów..

Gość lililililaaj
Telefon, maskara, błyszczyk, chusteczki, jakiś mały dezodorant jak co:)

Gość do samego gardła
nie wiem czy wiecie ale to jest żenujące i smutne ze zamiast patrzeć w oczy komuś bliskiemu, każdy pyka na telefonie Życzenia można złożyć spokojnie 1 stycznia a komórke na czas imprezy powinno się wyłączyć. Takie są zasady dobrego wychowania

Gość kasa2020
Temat troszkę śmieszny i bezsensu, ale cóż... Ja nie biorę torebki. Sylwestra robimy sobie w pensjonacie w górach- cała sala i ośrodek dla nas-znajomych. Mamy swoje pokoje, więc wszystkie potrzebne być może rzeczy- typu perfuma, szminka, poprawka makijażu są piętro wyżej w pokoju więc się podleci , urwie na 10 minut z zabawy:)

jakie znowu perfuma? czy ty umieć mówić po polsku, czy się dopiero uczyć- bo jak to drugie, to zmienić nauczyciela!!!! Ja wezmę: bibulki matujące błyszczyk perfumy * kredkę krople do oczu- żeby nie świecić czerownymi gałkami, jak królik :) *co do tego, to muszę jeszcze pomyśleć, bo nie wiem, czy jest sesn tachać ze sobą tyle mililitrów

ja w sylwka w torebce mam zawsze: -komórkę -błyszczyk -kredkę do oczu -tusz do rzęs -pieniądze -lusterko -chusteczki -puder -cień do powiek -krem do rąk -perfum -brancik No i to na tyle :P