Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfznbdgnjg

nie chce tej ciazy

Polecane posty

Gość dfznbdgnjg

to jeszcze nic pewnego ale jest baaaardzo prawdopodobne ze jestem w ciazy z facetem z ktorym wlasnie sie rozstalam ;( jesli to sie potwierdzi to nie wiem co zrobie. on nie zasluguje na mnie ani tym bardziej na nasze dziecko,terroryzowal mnie psychicznie,zerwalam,odeszlam od niego ale teraz sie boje co moze byc dalej jesli jestem w ciazy ;(

Gość karoolek.....
to jestes czy nie ? bo problem robisz tam gdzie go nie ma cos tak czuję

Gość dfznbdgnjg
twoim zdaniem powod do zmartwienia bede miala dopiero jak bede wiedziala na 100% tak? a teraz jak sie zastanawiam,placze po nocach i jestem zalamana to nie ma problemu? otóż dla mnie jest!

Gość luaaaaeeeeooo
są tacy lekarze, u których możesz usunąć ciążę... na pewno trak jest. radze udać się do jednego z nich.

Zrób test albo badanie krwi i wszystko będze jasne, nie ma sensu marweienie się na zapas.

Gość dfznbdgnjg
nigdy w zyciu nie usune ciazy.test moge zrobic dopiero za kilka dni.wiec teraz pozostaje tylko myslenie :(

Gość luaaaaeeeeooo
jak nie chcesz usunąć to nie wiem po co te bzdury wypisujesz.... ja nei mogę co za ludzie jacyś trochę nie tego

Gość dfznbdgnjg
nie moge wrocic do mojego bylego,a samotnej matce jest bardzo ciezko, i nie mam tu na mysli tylko sytuacji finansowej.moze robie z igly widly,moze sie okaze ze nie jestem w ciazy,ale potrzebowalam to komus powiedziec albo chociaz tak anonimowo napisac bo juz nie mam sily:(

Gość dfznbdgnjg
bzdury?? jak dla ciebie taki temat to bzdury to nie wiem jakie wolisz czytac - "złamały mi sie tipsy - prosze o pomoc"?

Gość albo usuwasz albo nie biadol
ja usunęłam i nie żałuje, przekresliłabytm sobie całe zycie. Wyrzyty sumienia? a niby dlaczego mam jej miec?

Gość lostka
Nie wierze, ze mozna byc tak bezmyslnym i uprawiac seks bez zabezpieczenia z facetem, ktory zneca sie psychicznie nad kobieta i ona chce od niego odejsc:O

Gość Asiek 22
Ja mialam podobna sytuacje... Tez zaszlam w ciaze z moim bylym w momencie gdy nasz zwiazek sie sypal... Ciaza tylko przyspieszyla rozstanie. Jestem w 5 miesiacu i jestem sama. Sama bede wychowywac dziecko. Nie masz sie co na zapas martwic bo to tylko szkodzi. A test zrob jutro z rana. Mi wyszedl w dniu w ktorym mialam dostac okres a zrobilam go tylko dlatego ze bylam w tym dniu u mojej pani ginekolog po kolejne opakowanie tabletek (ktorych nie dostalam), a zostalam odeslana do apteki... Zrob test jutro rano i bez wzgledu na wynik powtorz po 2 dniach i po 4. Jak ktorys wyjdzie pozytywny to zrob badanie krwi. Jak wszystkie negatywne to nie masz sie czym martwic. Mi wyszly 3 pozytywne... Zycze powodzenia :)

Gość Asiek 22
A odnosnie zabezpieczen to nawet one zawodza i ja jestem tego przykladem...

Gość kikimorenoo
masz racje ze nie myslisz o usunięciu, tak robią tylko nieodpowiedzialne, bezmyślne osoby. samotnym matkom łatwo nie jest, ale bedziesz miala dla kogo żyć, wszystko sie ułoży. Obiecuje.

Gość dfznbdgnjg
lostka - nie wierze ze mozna byc tak bezmyslnym i tak sie wypowiadac kiedy sie w takim zwiazku nie bylo i nie wie sie jak to jest!!

Gość karolina020
pewnie ze nie mozesz usunac! jak zyjesz z rodzicami? wiedza o tym?

piszesz "nie chce tej ciazy" a nie chcesz jej usunąć nie rozumie. A tak na marginesie samotne matki daja sobie lepeij rade same niz z facetami wiez mi. Nie usuwaj jeśli zajedziesz w ciąże moze byc tak ze twoj byly sie zmienie roznie bywa. jesli moge zapytac ile masz lat.?

Gość mamamartynki
Do dfznbdgnjg: Przez takie dziewuchy jak ty cierpią potem dzieci. Mam nadzieję że nie jesteś w ciąży i że będziesz w niej dopiero jak zmądrzejesz!!!!!!! Ile ty masz lat dziewczyno? Powinnaś już wiedzieć skąd się biorą dzieci skoro wiesz jak uprawiać seks!!! skoro cię terroryzował to po co z nim byłaś?! szczyt głupoty! i nie pisz że nie wiemy jak to jest- nie wiemy bo umiemy dobierać partnerów!!!!!!! a nawet gdyby ktoś się maskował to po pierwszym numerze odeszłabym. Mam 30 lat i długo walczyłam żeby zajść w ciąże a potem urodzić( jestem po trzech poronieniach) więc szlag mnie trafia jak widzę takie głupie dziewuchy jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lostka
lostka - nie wierze ze mozna byc tak bezmyslnym i tak sie wypowiadac kiedy sie w takim zwiazku nie bylo i nie wie sie jak to jest!! Masz racje, nigdy nie bede wiedziala jak to jest byc tak nieodpowiedzialna i bezmyslna dziewucha🖐️

Gość Malutkaaa00
U mnie bylo tak, ze zerwalam z moim bo juz nie moglam z nim wytrzymac, ciagle sie klucilismy. I szczerze mowiac nadal go kochalam jak z nim zrywalam ale wiedzialam , ze nie pozwole sobie na takie zamiesznaie w zwiazku. Po miesiacu od zerwania dowiedzialam sie , ze jestem w ciazy.Przyszlam do niego ale nie bylo go w domu , wiec na niego poczekalam. Powiedzialam mu , ze jestem w ciazy i ze musimy wszystko zaczac uzgadniac. On klekna i zacza mnie przepraszac i prosic o kolejna szanse. Wybaczylam mu , lecz pod warunkiem , ze jedno jego przewinienie i koniec. Jestem w 4 miesiacu ciazy i uklada sie nam bajecznie. Normalnie go nie poznaje. Wszystko jak narazie jest idealne.

kochana nie martw sie jezeli jestes w ciazy dasz sobie rade zobaczysz :) nie słuchaj tych bezmyslnych istot ktore kaza Ci usunac ciaze.. to ze ona usuneły i nie maja wyrzutow sumienia swiadczy tylko o nich samych narazie nie zamartwiaj sie na zapas.. wiem łatwo sie mowi, ale nic innego powiedziec Ci nie moge.. 3maj sie:*

Gość dfznbdgnjg
dzieki za slowa otuchy :) a tym co potrafia tylko nawtykać komuś swoje "dobre rady" i naubliżać - hmm..w sumie nie wiem co wam powiedziec.załamujecie mnie. odpowiadajac na pytanie - mam 26 lat. tak jak ktoras z was wyzej napisala - byly dobre i zle dni, uprawialam seks w tych dobrych bo nie jestem duchem swietym i nie przewidzialam ze dojdzie do takiej sytuacji ze sie rozstaniemy.no coz - moze moj błąd. a to ze pisze ze nie chce ciazy to nie jest rownoznaczne z usunieciem.to znaczy tylko tyle ze sie boje.

Gość juleczka2006
Nie martw sie wszysto bedzie dobrze.Ja jestem samotnie wychowujaca mama i nie narzekam.SA ciezkie chwile ale malenstwo duzo w nich pomaga.Wystarczy spojzec na rozesmiana buzie i wszystkie troski odchodza na bok.Trzymaj sie cieplutko.

Gość RÓŻĄ
do albo usówasz albo nie biadol. kobieto co ty za bzdury wypisujesz o braku sumienia usunełaś i nic nie czujesz zobaczysz co będziesz czuła za pre naście lat jak wspomnisz jakie by było jak by było wiem coś naten temat bo moje by miało 23 lata .

Gość powiecie mi.p
RÓŻĄ a ty stara babo sie nie odzywaj lepiej bo to ze ciebie sumienie meczy nie znaczy ze kazdego bedzie. a pozatym co ci do jej ciazy? niech robi co chce, bo nie pyta w poscie o rade czy usunac czy nie. boze co za babsko

Gość powiecie mi.p
?

Gość życie to nie jest bajka
Trzymaj się cieplutko, nie daj się zastraszać. Mamomartynki - nie masz pojęcia jak ciężko jest odejść od psychopaty, ja mam takiego jednego już od dawna z głowy, ale skutki odczuwam do dziś. Proces uwalniania się od niego trwał pół roku, droga przez piekło, strach o siebie, potem nawet o rodzinę i znajomych. I uwierz, że na początku spotykania się nie przeszłoby mi przez myśl, co mnie z nim czeka!!! Życzę wszystkim kobietkom wspaniałych facetów, oby w Nowym Roku wszystkie parszywe gnidy omijały was z daleka!!!

Gość mamamartynki
Owszem nie zdaję sobie sprawy. Ale nie wyobrażam sobie jak można z kimś takim sypiać do tego bez zabezpieczenia. Nie mów mi proszę że nie jest to szczyt nieidpowiedzialności. Kiedy z moim mężem układało się źle, tzn. raz dobrze a potem dziesięć dni źle to niesypiałam z nim. A kiedy zaczęliśmy pracować nad tym żeby się jednak ułożyło to w pierwszej kolejności zabezpieczałam się aby w razie jak się nie uda i rozstaniemy się nie krzywdzić tej malutkiej istotki. Wiem że są mamy samotne które wychowują szczęśliwe i radosne dzieci, znam takie, jednak wszystkie zgodnie mówią że wolałyby żeby dzieciaczki miały pełną rodzinę. Niestety ale więcej samotnych mam jest których dzidziuś urodził się z niezaplanowanej ciąży. Zdarza się, ale wiadomość o ciąży powinna być zawsze radosną wiadomością a nie powodem rozpaczy! Dla mnie była to najcudowniejsza wiadomość i ogromny powód do szczęścia i tego życzę wszystkim przyszłym mamą. Dodam że jestem zbulwersowana odpowiedzią jednej z forumowiczek" ja usunęłam i nie żałuje, przekresliłabytm sobie całe zycie. Wyrzyty sumienia? a niby dlaczego mam jej miec?" -Mam wrażenie że już ma przekreślone swoje życie.Współczuję naprawdę bardzo współczuję i mam nadzieję że za parę lat kiedy zapragniesz dziecka nie będzie Ci ono dane i wtedy może zrozumiesz!

Gość dfznbdgnjg
dzieki jeszcze raz za mile slowa:) ciagle czekam na termin zrobienia testu.jeszcze kilka dni.do tego czasu sie zamartwiam ale na prawde super poczytac takie przyjazne posty.masz racje - uwalnianie sie trwalo dlugo i to byla droga przez mękę :(

Gość dfznbdgnjg
do mamamartynki - jak ukladalo sie raz dobrze raz zle to nie sypialas? to kiedy sypialas? chyba to normalne ze jest raz dobrze raz zle. a zycie z takim czlowiekiem jak ja bylam to nie do konca swiadomy wybor,pranie mozgu gwarantowane.wiec nie jest to takie proste jak myslisz.ciesz sie swoim dzieckiem i swoim szczesciem i nie osądzaj,bo nie wszystkim jest dane miec taka sytuacje jak ty.