Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deborah 29

rajstopy czy ponczochy?

Polecane posty

Gość deborah 29

kupilam i to i to. mam czarna prosta sukienke przed kolano i czarne buty z odkrytmi palcami z kolekcji karnawalowej ccc dziewczyny co zalozyc rajstopy czy ponczochy do tego ??????? pomozcie

Gość deborah 29
ponczochy bo sa bardziej sexy???????? pomozcie

Gość zdecydowanie pończochy
nie ma co mysleć w ogóle

Gość Zyguś
wszystko jedno, aby bez majtek

Gość jeśli masz uda szczupłe
i pończochy nie będą ich odciskać, to pończochy jak najbardziej :)

Gość E.V.
ani to ani to....buty z odkrytymi palacami a ty chcesz rajstopy albo ponczochy zakladac ?

Gość ponczochy i juz

Gość jak buty są z odkrytymi palcam
to najważniejsze żeby nie zakładać pończoch lub rajstop z pogrubieniem na palcach bo wygląda to strasznie. I chyba łatwiej znaleźć takie pończochy niż rajstopy.

a w ogóle najlepsze do pończochy byłyby buty z zakrytymi palcami. Ewentulanie peep toe - czy jak to się pisze.

Gość deborah 29
dziewczyny ja wiem ze w swiecie mody panuje zasada ze do butow z odkrytymi palcami nie zaklada sie rajstop ale dzis jest choelrnie zimno i chyba gorzej glupio bede wygladal z golymi nogami niz w tych ponczochach:(

wole ponczochy i do tej pory tylko ponczochy nosilam, ale tym razem rajstopy a dlaczego? nie wiem czy tylko ja mam taka przypadlosc ze ponczochy nie wytrzymaja u mnie nawet godziny i zaraz mam jakies oczko...szkoda mi kasy na nie wydawac...z rajstopami nie mam takiego problemu

deborah to trzeba było kupić buty z zakrytymi palcami ewentualnie do takich butów jak masz dokupić długą suknię i wtedy iść z gołymi nogami. przecież od lat ogólnie znanym faktem jest to że w sylwestra jest zimno.

Gość E.V.
myslisz ze jakies cienkie przezroczyste ponczoszki albo rajstopki Cie ochronia przed zimnem? poza tym od kiedy na zimno sie zaklada buty z odkrytymi palcami? droge na impreze pokonaj w normalnych cieplych ciuchach a jak bedziesz na miejscu to sie przebierz ...nie zmarzniesz i nie bedziesz miec problemu czy rajstopy czy ponczochy

Gość deborah 29
jasne:P jakos mi sie nie chce wierzyc ze kazda z kobiet ktora ma dzis buty z odkrytmi palcami bedzie miala gole nogi.

Gość zazdrosnice jedne

Gość ja mam 23 i ide na imprezę ale
ja zakładam rajstopy, chyba by mi dupa odpadła po drodze:O Przecież jest zimno, a wieczorem będzie jeszcze gorzej:O I ogólnie pończochy są niewygodne. Po pierwsze robią się od nich żylaki, więc jak dla mnie odpada. Po drugie- jeśli nie masz tłustych ud, zsuwają się, a Sylwester jest po to, żeby tańczyć i szaleć, a nie siedzieć i sprawdzać, czy masz ubranie na miejscu:O

Gość ja mam 23 i ide na imprezę ale
pończochy do sypialni jak najbardziej ale nie na imprezę poza tym wystające spod kiecki koronki, jak się siedzi czy tańczy to straszliwy obciach. Tak, jakbyś świeciła matkami:O To się może podobać w łóżku, ale nie muszą tego wszyscy oglądać. tak samo jak spod kiecki nie powinien wystawać biustonosz czy inne części bielizny.

Gość E.V.
jezeli to wiejska potancowka to pewnie beda mialy rajstopy albo ponczochy do butow bez palcow w koncu taka jest moda wiejska......jezeli to nie bedzie wiejska potancowka a kobiety beda chcialy wygladac szykownie to albo beda miec pelne buty albo jezeli maja sie czym pochwalic gole nogi...

Gość buahahihi
a dlaczego nie powinien wystawac. To jest wlasnie fajne ze wystaje. no chyba ze jestes grubiutka i ci sie tluszcz falduje kolezank z posta wyzej hihihihihihi

Gość zycze wam
w sylwestra się kazdy bawi i nikt na stopy nie bedzie patrzył a racze bedzie patrał czy kieliszek jest pełny zakładaj co chcesz byle bys była zadowolona i chuj z opinią innych . mówie to jaki facet ;)

Gość zycze wam
ja na takie rzeczy nie zwracam uwagi :)

Gość Ftiaaa
Gdybym miala ponczochy, to tylko samonosne, ale takich tez nie nosze, poniewaz mam na tyle szczuple uda, ze spadaja mi z nog(kiedys przytrafilo mi sie to po wyjsciu z domu, na szczescie nikt nie widzial) . Wole te pierwsze ze wzorami.

Gość Ale sztynks