Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukax

Starciłem dziewicę

Polecane posty

Gość lukax

Rozstałem się z dziewczyną pół roku temu. Była dziewicą, ja byłęm jej pierwszym, wszystkiego uczyłem, pokazywałem. Ale rozstaliśmy się. Od tego czasu przez moje łóżko przewijały się rózne kobiety ale żadna nie byłą dziewicą. teraz czuję pewnien niesmak, wręcz obrzydzenie, gdy sobie pomyślę, ze je ktoś dotykał, wkładał. Zawsze myślałem, że dziewictwo nie ma dla mnie żadnego znaczenia, że to tylko błonka. Ale jak się okazało po stracie, to nie tylko kawałek błonki, to cały mój swiatopogląd, moje podejście do kobiet. Wybaczcie ale kobiety bez cnoty nie mają u mnie szacunku. Będę szukał do upadłego dziewicy. Nie wyobrazam sobie aby matką moich dzieci miałabyć kobieta wyruchana przez połowę osiedla.

Gość Twoj_staary
Miałem podobne postanowienie i odpuściłem... nie poddawaj się.

Gość lucretia my reflection
za to ty możesz sobie ruchać ile wlezie popierdolony hipokryto? jesteś żałosny :o

Myślę, że wiele dziewic pomyśli podobnie jak Ty i będzie miało odruchy wymiotne na myśl o facecie, który wkładał do cipki swojego penisa innym kobietom. :P

Gość lukax
Tak się już przyjęło, taka jest obyczajowość, że kobieta powinna być czysta a facet przed ślubem a wręcz powinien uprawiać seks. Nawet rodzice bardziej przymykają oczy na wyczyny syna niż na puszczanie córki. taka już nasza polska mentalnośc. Facet-prawiczek uważany jest na przegrańca życiowego. facet powinien być doświadczony, kobieta czysta i tyle dyskusji. Mam 30 lat i nie wyobrażam sobie celibatu. Żonę preferuję w wieku 23-27 lat. Wiek optymalny 25. Czasem zdarzają się dziewice w tym wieku i to nawet całkiem ładne i mające co nieco w łebku.

Gość gfh
Prowokator czy głupek ?

Gość witjkaa
przymykają oko na figle syna bo on w ciążę nie zajdzie :-O a córka tak - stad to moim zdaniem zjawisko facet wręcz powinien seksić się przed ślubem?? never!!!

Gość dziewica23
to działa w obie strony, ja bym tobie nie dała - fu!!!Ruchaczu jeden!!!!!!!!

Gość znawca drinków
30 lat i poł roku w zwiazku z dziewica zatem wczesniej prawiczek??? Porazka

Gość lukax
4 lata razem, rozstaliśmy się w czerwcu. Ze ną straciła dziewictwo. wcześniej miałem kobiety w łózku ale to był jedyna kobieta o której myśłałme w kategoriach zona, jednak poza łózkiem nie układało się najlepiej. Czytaj ze zrozumieniem osle.

nastepny poszukiwacz dziewic. tylko pamietaj podczas poszukiania tej jedunej nie mozesz sie puszczac na boki to byloby nie fair wobec twojej przyszlej dziewczyny. ty sobie do woli uzywasz, a ona nie bo musi miec blonke.

Gość lukax
Jestem wierny. Wciagu 4 lat ani razu jej nie zdradziłem chociaż długo kazała mi czekac. Mam swoje zasady. Pod tym względem jestem wymagający, jesteś wierna to ja odpłacam się tym samym. Mam swoją hierarchię wartosci i wiernośc znajduję się na wysokim miejscu.

Gość gfh
A co wam się nie układało ? Nie chciała Ci czytać przed snem ?

Czemu sie tak denerwujecie? Przeciez nawet na kafe mozna wyczytac, ze wolicie doswiadczonych facetow niz prawiczkow.

Gość gt t yt5 y
Ale bzdurny swiatopoglad- po pierwsze dziewczyna z blona dziewicza moze byc DZIWKA bo robi laski na lewo i prawo ida do lozka z kazdym facetem ale po prostu dajac mu dupy! a cipke zostawia nietknieta - nawet nie wiesz, ile znam takich dziewczyn. Po drugie bardzo czesto - niedziewica to normlana kobieta ktora przezyla swoj pierwszy raz z facetem ktorego kochala nad zycie, z ktorym planowala wspolne zycie - lecz ten zostawil ja dla innej... Bzdura jest wiec szukac dziewicy - bo mozesz na wieksza dziwke trafic -a poza tym - Twoja etyka jest porazajaca - zwazywszy ze latwy jestes strasznie... spojrz na siebie! Potrafilbys nie puszczac sie do slubu? Chyba nie,,,

Gość dziewica23
a jak nazywa się ta zasada, dzięki której "przez twoje łożko przewijały się różne kobiety"?

Gość lukax
Moj własny. zyjemy w wolnym kraju, ba w wolnej Europie. Rózne w sensie, jak były łatwe i rozkładały nogi przede mną to czemu nie miałem korzytsać z okazji? Nie moja wina, że jesteście takie łatwe.

A ta Twoje była dziewica, to już w Twoich oczach jest niepełnowartościową kobieta na żonę? Bo już nie jest dziewicą. Oczywiście dla takiego faceta jak Ty.

Gość lukax
Mogę wymagać zcego dusza zapragnie. A że mam taki wydziwmiś nic to nie zmieni. Chce dziewicy na żonę. Inne kobiety w tej kategorii mnie nie interesują.

Gość lukax
Jeżeli ktoś ma podobne poglądy do moich to jak najbardziej.

Gość gfh
Przeoczyłeś ciekawe pytanko: "A ta Twoje była dziewica, to już w Twoich oczach jest niepełnowartościową kobieta na żonę" :)

To życzę Ci, Lukax, w tym nadchodzącym Nowym Roku, żebyś spotkał taką swoją \"idealną\" dziewicę, zakochał się do szaleństwa, ożenił się z nią i... żeby po ślubie się okazało, że ona jednak nie była już wtedy dziewicą... :P

Gość lukax
Mój stosunek do dziewictwa kobiet zmienił się po rozstaniu. Było mi to obojętne. Nawet swoje prawictwo starciłem z niedziewicą. Potem pojawiła się Ona w moim życiu i wszystko się zmieniło. Byłem dumny, że jestem jej pierwszym, że to ja ja uczyłem, pokazywałem, odkrywałem przed nią tajniki seksu.

Gość gfh
To nie jest odpowiedź na pytanie. Trzymajmy się strony etycznej zagadnienia. :)

Gość lukax
Ona to juz zamknięty rozdział w moim życiu. Nie cofam się wstecz. Ale teoretyzując jeżlei nadal jestem jedynym facetem w jej zyciu to jest jak najbardziej jest idealną kobietą na żaoną. Jezeli juz z kims innym się przespała no to przykro mi. Ale to tylko hipotezy nie mające zastosowania w życiu bo jak mówiłem taki scenariusz nie ejst brany pod uwagę.

Gość lukax
Oczywiście mówię tu o sobie. Nie wiem jakie poglądy w tej materii mają inni faceci, zresztą gówno mnie to obchodzi co myslą sobie inni. Takie jest moje zdanie i tyle w tym temacie.

Gość dziewica25*
Ja jestem dziewica ale raczej nie oddałabym się prawiczkowi. Wolę zdecydowanego i znajacego się na rzeczy faceta. :)