Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezo-Szałwia

oczyszczanie energetyczne aury ludzi, domów...

Polecane posty

witajcie zajmuję się energetycznym oczyszczaniem aury ludzi z \"negatywnych\" energii, niskich wibracji i ingerencji sfery duchowej w życie człowieka. Oczyszczam energetycznie pomieszczenia, takie jak mieszkania,domy, czy firmy. Jeżeli czujesz się wciąż zmęczony, wypompowany jak balonik, z którego ucieka powietrze, bez konkretnej przyczyny, jeżeli masz wrażenie, że wszystko sprzysięgło się przeciw Tobie. Gdy w Twoim domu nieustannie panuje kłótliwa atmosfera, a Ty nie masz w nim na nic ochoty lub czujesz się w nim nieswojo lub wręcz się czegoś obawiasz- oczyszczenie energetyczne jest rozwiązaniem dla Ciebie. Pomogę Ci się pozbyć tego \"niechcianego bagażu\" przytłaczającego Cię i sprawię, że Twoje życie powróci do normy. Osoby zainteresowane proszę o kontakt, tylko prawdziwie potrzebujących pomocy, to nie temat dla żartów (dla takowych są też inne miejsca na forum) pozdrawiam

Gość Duchołapka
hmm...

Gość a moi rodzice nie
ja sie moze bym na to skusila,ale ile kosztuje oczyszczenie np. mnie ??

Gość gość
Osobiście byłam w takiej sytuacji, że nic mi sie nie chciało, było mi smutno, ciągle chciało mi się spać, brzuch mnie bolał ,głowa, nie dobrze mi sie robiło, słabiło mnie od czasu do czasu, traciłam równowage. Przypadkowo trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Z dnia na dzień moja sytuacja zaczęła się poprawiac. Odzyskałam radość życia i w końcu mam lepsze samopoczucie.

>>>oczyszczanie energetyczne aury ludzi, domów...<<< x Jak oczyścisz to forum ze złej energii, to Ci uwierzymy :D :D :D.

Gość htgthgth

Polecam oczyszczenire ze strony energiaduchowa.pl