Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorzej być nie może

Mój facet nawalony spi a ja przed komputerem...

Polecane posty

Gość Gorzej być nie może

Wyryczałam się już więc płakać mi się nie chce... :( Nie szliśmy do nikogo na imprezę, ale nie tak to miało wyglądać. Wyszedł na chwilę i przyszedł nawalony....

Gość pewnie jest alkoholikiem
tfuuuuu

Gość e tam1---------------------
nie przejmuj sie tak to jest z tymi facetami, to jest denerwujace ale co zrobic moj jest w pracy i czekam na niego:(

Gość może być gorzej
A mój nienawalony, ale siedzi przed tv i nie odzywa się w ogóle do mnie. Może gdyby co wypił? I też razem , ale osobno. Eh, durne to życie.

Gość Gorzej być nie może
Mieliśmy otworzyć winko, popić sobie razem, już nawet nie chodzi o to ze spi, ale jak jest pijany to takie pierdoly opowiada, ze zaczynam go nienawidzic.

Gość sleeping beauty one and only
moze ten ostatni dzien w roku to dobry moment, zeby sie zastanowic nad wlasnym zyciem i poczynic pewne noworoczne postanowienia?

Jest muzykiem i we wszystkie sylwestra gra. Na szczęście są komóry i cały czas dzwoni i gra i śpiewa a ja wiem, że to dla mnie.

ja mam gorzej :) moj kochany zalapal jakiegos rotowirusa i na kibelek ciagle biega jak nie wymioty to sraczka oby rok 2009 nie byl przesrany...a corcia 8 miesiecy zamiast spac buszuje po domu,pozdrawiam i szczesliwego zycze

Gość a moj siedzi
5 metrow ode mnie przed kompem, ogladamy tv i pijemy piwka:D

Gość ze tak powiem
nie przejmujcie sie kobiety, za rok tez bedzie sylwek a bedziecie juz madrzejsze o to ich posuuniecie i zaplanujecie inaczej ten wieczor..najlepszego w nowym roku..ps ja chora i tez samotny wieczor, ale mnie to nie rusza