Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak juz nie swojej dziewcz

dzięki temu , ze sie upiłem w sylwestra wreszcie odkryłem naga prawdę

Polecane posty

o mojej [ już nie dziewczynie. nagle przestala mi sie podobac i jej zachowanie wszystko co robi mnie zenowalo. nareszcie koniec.

Gość no to gratulacje

Gość
To znaczy, że cię zdradziła.

okazała sie tandetnym lachociagiem , po pijaku wyszły z niej wszystkie wady. a i okazalo sie , że to paszczak. bo makijaż sie zmyl przy obmywaniu po rzyganiu.

Ale jak kobieta jest pijana to nie jest soba! Jak to mawiala moja ciocia+kobieta pijana dupa sprzedana))))

Gość
Czy była taka zawsze? Czy jak jest trzezwa była taka sama?

Gość
Alkohol miesza w głowie ludziom rozum, nie znoszę pijaństwa:(

Gość
Nie można pić w miejscu publicznym, sprzedawać alkoholu nieletnim, ale ludzie tak łamią prawo.

Gość
Jak byłam mała, widziałam pijaków na ławce przy korcie tenisowym, rzucali puste butelki na ziemię, koszmar:(

na trzezwo to ok. bylo , ale snulusmy powazne plany. a tu cala prawda wyszla. chcesz kogos poznac to go upij. ja po pijaku jestem milusi, zero agresji , jedynie klapacz mi sie włącza. a ona jest agresywna, zaczepna , wulgarna i łatwa. szkoda!

ja rzadko pije alkohol zreszta ona tez raczej nie pije. ale jak sie upije to to nie jest ona. przerażony byłem mimo , ze sam byłem wstawiony.

Gość wisienkaaaa
ale ze co??podrywala kolesi czy jak?

Gość
Czy zachowywała się skandalicznie? Nie dziwię się tobie, że jesteś przerażony, niektórzy ludzie w takim stanie robią jeszcze gorsze rzeczy, pędzą samochodem, gdyby to były narkotyki, lepiej nie myśleć.

Gość
W Ameryce mają idiotyczne balangii zakrapiane alkoholem, narkotyki, skręty, seks, jak w filmie Spustoszenie.

Nie bronie jej,choc to co zaraz napisze moze byc przez ciebie postrzegane jako mowa obroncza,hehe...Ja jako kobieta nie pije codziennie na umor..jak jest imprezka owszem,ale choc od wodki stronie.Wypijam kilka broo i jest impreza...wiem ze gadam glupoty tzn jestem mega wesola i smieszna...ale czy to az taka zbrodnia...ehhh...Nikt nie jest swiety,a Wy faceci macie takie postrzeganie kobiet czasami,ze wzbranka waszego serca,wasza przyszla zona,matka waszego dziecka musi byc nieskazitelna..To tylko glupi Sylwester,gupila zabawa i alkokohol...A dzis jest pierwszy dzien Nowego Roku,kolejny wspanialy rok przed wami,odpusc jej...