Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudo

Po jakim czasie bawadnia na ocenosć chorób wenwrycznych

Polecane posty

Gość bez pseudo

Czy w 4 dniu od stosunku mogłabym isc do lekarza aby zrobić badania na obenośc chorób wenwrycznych? Czy już w tym dniu lekarz zoabczy ewentualne zmiany?

Gość trza było gumę założyć

Gość bez pseudo
Ja nie pytam sie co mogłam zrobić, a jak toś nie zna sytuacji i odpowiedzi to prosze nie oceniać....

Gość toś
ja znam sytuację :classic_cool:

Gość dasdasdas
badania krwi. Lekarz moze i cos zobaczy, ale najwazniejsze jest badanie krwi. Tam wszystko wyjdzie

Gość bez pseudo
hm....myślałam, że o coś w rodzaju cytologii, posiewy i te sprawy...

Gość bez pseudo
no niech mnie cholera.....czy grzybice i inne choroby wnbewryczne to nie WIRUSY I BAKTERIE....?

Gość grzybica nie jest
chorobą weneryczną kretynko :D

Gość bez pseudo
napisałam grzybice i inne choroby weneryczne, i doskonale wiem, że to nie jest ta sama grupa chorób...chodzaca encykopedio. i więcej kultury i szacunku w Nowym Roku. pozdrawiam.

Gość bez pseudo
może teraz jest ktoś, kto mógłby udzielić mi konkretnej odpowiedzi?

Gość idz do
laboratorium, zrob wszystkie badania na choroby weneryczne (mozesz juz teraz) a nastepnie do ginekologa z ynikami i na cytologie, tak bedzie najlepiej i najszybciej.

Gość fdaads
Cytologia określi czy masz stan zapalny/pojedycze komórki/raka w szyjce macicy. Grzybica jest widoczna przy badaniu (zaczerwienienia, upławy, charakterystyczny zapach) Dużo daje też wywiad lekarski - czy coś cię swędzi, boli przy sikaniu, masz upławy itd. A przede wszystkim badania krwi - tam znajdziesz najwięcej odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Niestety niektóre choroby potrzebują kilka dni...np chlamydia daje objawy dopiero po 14 dniach od momentu zarażenia.. Znajdź dobrego ginekologa albo wenerologa i będzie OK :)

Gość bez pseduo
Dziękuje za konkterne i pomocne odpowiedzi. Byłam u ginekologa, niestety muszę czekać 3 miesiace aby móc zrobić jakiekolwiek badania. Dziewczyny uważajcie...o tragedie chwile. Ja myślałam, że zrobiłam głupotę, jak się okazało przed chwilą w ogóle nie doszło do stodunku. Zawsze warto mieć głowę na karku. Uważajcie....