Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati18-06

yasminell a cylk kalendarzowy

Polecane posty

Gość kati18-06

Hej dziweczyny mam problem od 3 dniu cyklu zaczełam brać tabletki yasminell wziełam juz 3 ,ale w szóstym dniu cyklu doszło do stosunku bez dodatkowego zabezpieczenia na ile procent chronił mnie cykl kalendarzowy ? czy po zaczęciu brania yasminell nie patrzy sie juz na cykl ? czy musze sie martwić ?

Gość kkkaaa
wydaje mi sie że musisz sie martwić, powinnać zacząć od pierwszego dnia okresu i wtedy jesteś zabezpieczona juz od pierwszej tabletki, a tak to musisz odczekać siedem dni czyli siedem tabletek

Gość kati18-06
o kurcze dzięki ale myślałam ze chromi mnie jeszcze cykl

Gość kkkaaa
ja nigdy nie wierze w dokładności cykli, chyba że masz je jakos super wyliczone, zawsze może być przesunięcie, zależy ile masz lat

Gość kati18-06
mam dokładnie wyliczony i tak sie powtarza . ale to yasminell jakoś zmienia ten cylk ?

Gość kkkaaa
nie zmienia jesli bierzesz tabletke pierwszego dnia okresu

Gość kati18-06
kurcze a jak ja wziełam 3 dnia mogłam zajsc w ciąże nie wiesz jakie jest prawdopodobieństwo ?

Gość fasolla
a Ty te tabletki to skąd wzięłaś że nic o nich nie wiesz?? koleżance ukradlaś czy jak? zapewne wypisał CI je lekarz. nie pytałaś co i jak, jak to wygląda, jak działa, jak możesz się czuć, co Ci grozi ewentualnie? ulotki nawet nie przeczytałaś? antykoncepcja to nie cukierki, chcesz brać to się DOWIEDZ co się dzieje z Twoim organizmem. potem bedziesz zakladac tematy typu \"biore pigulki drugi tydzien i bola mnie piersi, czy mam je odstawic?\"...