Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Jak poderwać przystojniaka na imprezie?

Polecane posty

Gość ......II..
Ogółem rzecz biorąc droga autorko tematu wydaję mi się, że jeśli naprawdę spodobałaś się mężczyźnie i dlatego się jakby to ująć "w ciebie wpatruje" to wtedy jakoś zagada. Jak jest nieśmiały to jak np. przez kontakt wzrokowy i jakiś posłany szczery uśmiech dasz mu do zrozumienia, że mogłabyś z nim porozmawiać to powinno go trochę ośmielić i odrzucić zmartwienie, że się ośmieszy bo nie ma szans, jeżeli dana osóbka należy do nieśmiałych.

Gość Marcin z Tychów
He He z ciekawości klikłem na Google temacik i nie żałuje ... no wiec... po przeczytaniu tych postów (kobiet o facetach na imprezach) aż miło się uśmiechnąłem :) ... bo faceci też interpretują zachowanie kobiet na swój sposób jest też strasznie subiektywne. Patrząc na pannę patrzącą w jego stronę (z zainteresowaniem) interpretuje to na parę sposobów jednocześnie (interesuje się mną? chce mnie wyśmiać? może szpanuje przed koleżankami że może mieć każdego, podejdę i bezczelnie mnie oleje? może wyśmiewa się ze mnie w myślach... ? itp) właśnie w tym momencie reakcja faceta zależy od jego charakteru i przede wszystkim doświadczeń z kobietami (ważniejsze: bo bardziej nieśmiały facet bez porażki z kobietami szybciej się zdecyduje na podejście do kobiety niż pewny siebie facet po serii strzałów od strony płci pięknej :/ np. spadaj koleś, tam jest mój MEN! weź zjeżdżaj, i np machniecie ręką zamiast odpowiedzi szczególnie u rozpieszczonej paniusi która ma co zechce ;ze swojego doświadczenia wiem że się tak zdarza, ale o tym inna wypowiedź kiedy i dlaczego ;)); i mam nadzieje że tak jak u mnie pojawiła się ta sama myśl... ale to jest wszytko dziwne.... grupa facetów przystojnych i tych mniej szuka partnerki nawet w dyskotece, i grupa kobiet odpicowanych (takie jak lubię :p) i tych mniej też szuka towarzystwa w tym samym momencie... bruździ natomiast grupa pewnych siebie bezczelnych osobników które wyrabiają w nas złe doświadczenia w takich sytuacjach, tworząc mit, błędny stereotyp poznawania się w tego typu miejscach publicznych. I dlatego wychodzi taki misz-masz :p coś o mnie może... mam 27 lat związków już parę przeszedłem jest spora grupa kobiet która mi słodzi czasami :p i dziękuje wpływa mocno na pewność siebie, i mogę powiedzieć tyle że jak dla mnie ... osobiście (nie wrzucajcie wszystkich facetów do jednego worka) wygląd, a dokładnie jak kobieta się prezentuje ,sposób ubierania, robienia makijażu, poruszania się, zachowania, gustu decyduje o tym :czy w ogóle się nią zainteresuje... jestem mężczyzną, wzrokowcem i dla mnie wygląd to nie wszytko... ale to podstawa..... mmm surowo brzmi ale w rzeczywistości tak nie jest bo jest strasznie mało kobiet brzydkich (według mnie brzydkich: są gusta i guściki każdy facet ciągnie do innego kształtu twarzy fryzury.. dużych piersi małych... niskich kobiet wysokich ble ble nie ma ideału kobiety bo każdy facet ma inne potrzeby!!!) nawet najbardziej zakompleksiona laska może się odwalić szpile farbka ciuszki(niekoniecznie WYZYWAJĄCE>takich jak ja odstraszają) fryzjer tipsy może jakiś solar ( nie każdy akceptuje) naszyjniki i bransoletki (nie koniecznie drogie sam nosze niedrogi naszyjnik a zwraca uwagę)dobry perfum, gracja,humor, pozytywna energia i uwierzcie każdy facet będzie się za wami oglądał a żeby podszedł to niestety w niektórych przypadkach musicie mu pomóc :p życzę powodzenia i pozdrawiam

Może i podobasz mu się ale z jakiegoś powodu nie podejdzie. Jeśli ma powód albo nie podobasz mu się nie poderwiesz daj se siana.