Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona słodko-kwaśna cebulka

..... S I N G L E ....

Polecane posty

romantico nigdy nie wyjdzie z mody i zgadzam sie z singiieellkką sex=uczucie ;)

Gość ten pomarańczowy
A to nic złego , zakochany lepiej się "kocha" , czasem tylko za szybko to idzie :) hahhahah Porażki są nieodzownym elementem sukcesu cóż skoro i tak juz wyszedłem na erotomana to ujme to lapidarnie "trzeba 10 razy umoczyć by raz porządnie zamoczyć i to tak z uczuciem :)"

Gość ten pomarańczowy
ps ja jestem trochę taki romantico bo jestem gołodupcem także kwiatek czasem tak ale złote łańcuszki ciuszki i inne to raczej nie :)

Gość cocakola
jesli pyta mnie kobieta w parze: - Chce skonczyc lepiej niz ty Kobieta samotna: - Z tych samych powodow co ty Pyta facet w zwiazku: - Chce skonczyc lepiej niz twoja kobioeta Pyta samotny facet: -Gdy widze takich jak ty to dochodze do wniosku ze zostane stara panna

jak dziewczyna wymaga biżuterii, ciuszków, itp to juz chyba raczej nie jest to uczucie...

Gość OnaIlona
jest dużo prawdy w tym co pisze doktorowa. ja też nie jstem z nikim związana i tak sie zastanawiałam teraz dlaczego tak jest. nie jestem z tego powodu szczesliwa ale z racji tego że jestem idealistką chciałabym wyjść za mąż za kogoś kto by mnie kochal a nie dlatego że w koncu trzeba coś zrobić ze swoim zyciem. jeli nie spotkam kogos takiego to trudno..

Gość ten pomarańczowy
A tak na powaznie dziewczny to pomimo "genu samotności" zdarza mi się zakochać . życzę wam "singielki" oraz sobie oczywiście abyście się zakochały w zajemnościa w tym roku tak raz a porządnie :classic_cool:

"dlaczego ciągle jesteś sam/-a?" Na ogół, nie odpowiadam, tylko ziewam. :o:P 😴

"kiedy wyjdziesz za maż?" Odp. Najpierw muszę się rozwieść. :P

doktorowa House \"nie ulegaja wpywom i presji, bo to juz ten wiek\" Bzdura. Te osoby chcą w miarę młodych wieku ułożyć sobie życie. Problem tkwi w czym innym. Singielstwo to bzdura. Chodzi o to że czym innnym są single w pewnym wieku a czym innym singielki. Np w USA - tam zrobiono badania. Singielki miały prace wyżej notowane klasowo, robiły kariere.A wśród singli przeważali robotnicy niewykwalifikowani. Gdyby było na odwrót to singielstwo by znikło (mężczyźni mają inny system wartości). Dokładniej jest w tym artykule http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/wyksztalcona-szuka-meza,16765,1 A niektórzy - jak np ja - obudzili się w czasie gdy w otoczeniu, wśród wolnych kobiet dominują maturzystki (ja już za stary) lub rozwódki (na to czuje się za młody). Pomijam temat znajomych z czasów LO i studiów. Teraz non stop wyświetlają fotki dzieci na naszej klasie. .

racja, bycie samym to wolność itp, ale nie wierzę, ze nigdy chociaż przez chwilkę nie żałowaliście, że nikogo nie macie

Gość ten pomarańczowy
Jaka tam wolność : Spię sam gotuje sam i dla siebie :O rozrzucam skarpetki i nikt mnie za to nie opieprza a gdziesz mam taką wolność :)

Gość singiieellkkaa
no wlasnie wolność: mam dla siebie całe łozko - a wolałabym mieć jego połowe, dzwoniłam sama po takse aby jechać do szpitala jak zasłabłam a chciałam aby sie ktoś o mnie troszczył, sama jem - a wolałbym z kimś... wolność - rzecz względna

\"zielona słodko-kwaśna cebulka\" Singielstwo to jedna wielka, przysłowiowa kaczka dziennikarska. Wielka fikcja. Oprócz artykułu, który przytoczyłem w poprzednim mailu, polecam też : http://zdrowie.onet.pl/1500947,2041,,,,dwie_twarze_singla,psychologia.html oraz: http://www.wprost.pl/ar/73266/Siostry-Ally-McBeal/ . Jak nie wyświetli, to w google wpisz: \"Dwie twarze singla\" (z \"Charakterów\", było też na Onecie) i \"Siostry Ally Mc Beal\" (z Wprost) (a to pooprzednie to \"Wykształcona szuka męża\" - z Newsweeka) ..

Gość ten pomarańczowy
Cóz będę trochę banalny ale dla mnie dobra kobieta nie pozwala facetowi zejść na psy :) pewnie to działa również w drugą stronę.Jak pisałem nie cieszę sie z tej "wolności" Jak pisał Marek Hłasko „po dobrym posiłku nie boli żołądek, z dobrą kobietą nie boli życie, po dobrym alkoholu nie boli głowa…" i taka jest dla mnie dobra kobieta takiej szukam i dla tego jestem aktualnie singlem :O bo jakoś nie trafiam i źle lokuję uczucia ps Ładne oczy i kształtne piersi też mogłaby mieć :D

Gość dzinek
stereotyp "za wybredny/na" wiekszosc singli to stan przejsciowy czesc jest z wyboru a czesc z powodu kompleksow czasem gdy mieszkamy w b ograniczonej populacji po prostu z braku kandydata/ki do zwiazku -na to najlatwiej zaradzic

Gość jakkakakka
facet 78 a z jakieo wojewodztwa jestes? :D

No tak.. jeśli zazwyczaj ma partnera.. to można nazwać go kompleksem. Muszę nad tym się zastanowić.

Gość Myrewin ty staruchu
:classic_cool:

Myrewin ty staruchu} 👄 :P Idę dal.. jutro do pracy... martwi mnie to okrutnie. :o

ja też uważam, że single to tylko etap przejściowy, bo zawsze pojawia się tęsknota, uczucie braku bliskiej osoby. i nie ma czegoś takiego jak singiel z wyboru;)

singiel z wyboru } Jest. Bez sensu jest zastanawianie się nad tym.

Gość ten pomarańczowy
Ja jestem singlem z wyboru , żadna mnie nie wybrała jeszcze :O

"zielona......" Ależ są single z wyboru. Nie ma ludzi, którzy "nie mogą sobie kogoś znaleźć" ! ! (no chyba że jacyś mega-tragiczni, trędowaci lub coś w tym stylu :-) ) Jak pisałem, mnie jeszcze zbytnio nie ciągnie do rozwódek (a w małym mieście głównie takie wolne dominują). Wiele singielek (a te są głównie w dużych miastach) nie specjalnie ciągnie do mężczyzn o niższym statusie klasowym. Są różne motywy tego "wyboru". To zależy jaki wybór matrymonialny jest w otoczeniu, w którym się żyje. ..

-->facet78 Piszesz o rozwódkach.. ja mieszkam w Warszawie i niemalże każda nowo poznana to mężatka. To dopiero ambaras. :P

Gość do Myrevina
Jesteś już stary więc możesz pokusić się o odrobinę nowoczesności zostan tym Trzecim , zrób sobie trójkąt :) może uda sie za zgodą męża nowopoznanej warszawianki są "nowoczesne"

Gość jakkakakka
wlkp :O

wg mnie nie ma singla, który mimo tego, ze znajdzie potencjalnego kandydata spełniajacego wymagania, zdecyduje się na bycie samym, bo jeśli dziewczyna nie chce chłopaka o niższym statusie niżona to też nie jest sama z własnego wyboru, tylko zmusiły ją do tego jej duze wymagania