Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 1, 2009 jeszcze jednego w towarzystwie Harrego Piotera na TVN godz. 20.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oye 0 Napisano Styczeń 1, 2009 ooo wcale nieglupi pomysl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie piłam co prawda Napisano Styczeń 1, 2009 i w dodatku nie przepadam za Harrym, ale nie mam co robić, więc dołączam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 1, 2009 Harrego nie trawię ale pociąga mnie profesor Snape... http://www.saguaro.org.uk/wallpapers/snape.jpg jest w nim coś niepokojącego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie piłam co prawda Napisano Styczeń 1, 2009 To ksiądz??? :-O ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 1, 2009 :O profesor od czarnej magii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie piłam co prawda Napisano Styczeń 1, 2009 wiem, wiem.... ;-) ale strój trochę podobny. Przyznaję - coś w nim jest! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ten pomarańczowy Napisano Styczeń 1, 2009 Luśka wątroba mnie boli a Ty takie rzeczy proponujesz :O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Styczeń 1, 2009 A ja nie mam po czym trzeźwieć:P.Nawet kropelki cieczy nietrzeźwej nie łyknąłem od wielu miesięcy:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 1, 2009 szczerze? :O ja też więcej nie dam rady wypić :O więc se trzasnę kubek czerwonej herbaty i siup przed telewizor :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 1, 2009 Amant :) czyżbyś należał do AA? ale Piotera obejrzyj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach