Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalaaa17

pomóżcie mi proszę bo nie wiem co robić. jak myslicie ?

Polecane posty

Gość tralalalalalalaaa17

przymroczyło mnie na imprezie, stracilam chwilowo "kontrole nad sobą" tak na chwile przymdlałam i ocknęłam sie niedługo jak lezalam na kanapie. caly dzien juz wczesniej sie slabo czulam i mi sie krecilo w glowie ale ja musze snuc te swoje scenariusze... co jak mi ktos cos dosypał do mirindy!? bylam na imprezie...wydaje mi sie ze wszystko pamietam co robilam,chociaz bylam taka oszolomiona bo sie zle czulam ale zaczelam sobie wkrecac ze co jesli jednak nie pamietam ...takie z paniki, czytajac te wszystkie historie dziewczyn. jestem dziewicą...po imprezie sprawdzalam czy mam błonę i mam nierozerwana czyli nie bylo mowy o seksie..a jednak ja jestem taką panikarą i sie martwie jak cholera ze mogl mi ktos czegos dosypac, ze mogl to ze mną zrobic a ja nawet nie wiem.. ale to chyba nie mozliwe? wiedzialabym o tym prawda? taki lek sie we mnie obudzil bo pierwszy raz bylam na imprezie domówce i nie znałam ludzi...moze przesadzam ale poprostu siedze i snuje scenariusze... co mam robic?? Zastanawiam się nad tebletką PO. jutro poprosze ginekologa o przepisanie alboo lekarza rodzinnego! nie zaszkodzi mi taka tabletka? tak na wszelki wypadek.. chcialam dzis kupic test ale sa zamkniete wszystkie apteki. boje sieee

Gość tralalalalalalaaa17
świadomie wiem ze nie uprawialam seksu, jestem dziewicą, nie mam nawet "migawki" w pamieci zeby cos takiego mialo miejce... calowalam sie tylko z jednym kolegą i tutaj koniec "sensacji". Pamietam ze calowalam sie z nim na fotelu i zaraz poszlam tanczyc.

Gość gochaKokocha
no i czym sie martwisz;) ?? wyluzuj!

Gość tralalalalalalaaa17
prosze napiszcie cokolwiek co o tym myslicie:( wiem ze jestem panikara... ja jestem zawsze przesadnie ostrożna. a wczoraj czulam sie tak źle...taka oszolomiona jakby mi caly dzwiek do glowy wchodzil. chodzilam jak pijana choc nic nie pilam i chcialam tylko sie polozyc. dali mi drinka wiec sie napilam kilka lyków reszta do kibla poszła...ja nie pije. z piwem robilam to samo...udawalam ze pije, reszta do kibla.

Gość dwa problemy.
ej spoko, nie bój nic : ) jeśli masz błonę to musiałby mieć super cieniutkiego zeby ci nie przebic ; ) a tak serio to kazdemu sie zdarza oszolomienie po drobnej ilosci alkoholu [drink to przeciec alko!] albo od oparow dymu

Gość juleczka2006
Nie panikuj...Bedzie dobrze...:)

Gość tralalalalalalaaa17
dwa problemy dzieki... 🌼 w sumie jak pisalam wczesniej czulam się źle, było pełno dymu od papierochów, wypiłam troche tego drinka i koło 12 zwyczajowo szampana. wlasciwie malo prawdopodobne raczej ze chlopak przez sen dziewczyne zgwałci i ona nie zauwazy.. ale ja to sie zawsze musze bać:(

Gość tralalalalalalaaa17
juleczka2006 🌼

Gość tralalalalalalaaa17
juz nigdy nie pojdę na impreze... 😭 myslicie ze moge jutro zrobic test?? i co z tą tabletką PO ?

Gość tralalalalalalaaa17
uff... już sie uspokajam :) nic nie boli, jest normalnie... więc.. 😍

Gość panikujesz