Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska12345

Co to moze byc???

Polecane posty

Gość mamuska12345

Czesc Miala moze ktoras z Was cos takiego?A mianowicie,dzisiaj jest 25 dc,wczoraj mialam wydzieline rozowa z krwia,tak jakby zaczynal sie okres ,myslalam,ze moze po prostu przyjdzie troche wczesniej.A tutaj nic,dzisiaj czysciutko i na nic sie nie zapowiada.

Gość mamuska12345
Chodzi o t,ze nigdy nie mialam plamiec miedzymiesiaczkowych,seksu wczesniej tzn tego dnia lub dzien wczesniej nie uprawialam....Mam jednak nadzieje,ze to jednak nie ciaza...

Gość mamuska12345
Podnosze

wydaje mi sie ze to moze byc ciaza.. znaczy sie moja kumpela miala wlasnie takie plamienia na poczatku ciazy

Gość taka tam asia
Ja tak mialam przy ostatniej ciazy, znaczy sie myslalam ze to poczatek okreu, choc przszedl wlasnie tak jakos szybko, plamilam w zasadzie pol dnia, a pozniej okazalo sie ze to ciaza, idz kup test

dokladnie, kiedy mialas ostatni seks? jesli w ostatnim cyklu to ciaza jest calkiem mozliwa. ja tez mialam takie plamienie w okolicach dnia spodziewanej miesiaczki, tez myslalam, ze to okres, a tu zonk, ciaza:D:D

Gość mamuska12345
Dzieki dziewczyny za pomoc.Mam nadzieje,ze to jednak plamienia miedzymiesiaczkowe.SEks uprawialam w tym cyklu,bo mam meza i dwoje dzieci.Najmlodszy ma 17miesiecy,i teraz ostatnia rzecza o jakiej mysle jest ciaza.Ale zaczekam do dnia spodziewanej miesiaczki.

Gość nffhgfjhfdhstfd
ciaza

To może być ciąża, a to plamienie to plamienie implantacyjne. Może też być początek miesiączki, może dzisiaj albo jutro się rozkręci, a może też być plamienie międzymiesiączkowe. Możliwości jest wiele. Jeżeli się nie zabezpieczałaś, to najlepiej zrób test, będziesz wiedzieć.