Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kkaterrinnaa

Druga nieplanowana ciąża a małe dziecko.............

Polecane posty

Gość Kkaterrinnaa

Na teście wyszedł cień kreski, okres był krótszy niż zwykle a ja ciągle odczuwam senność i pobolewania w podrzuszu i krzyżu. Ale sama sobie jestem winna :( kochaliśmy się bez zabezpieczenia... mam nadzieję, że drugi test wyjdzie negatwyny. Czy ktoś był lub jest w takiej sytuacji?? Dajecie sobie rade? Ja sieboje, że nie dam.. Córka ma obecnie prawie roczek ale absorbuje cały mój czas, w nocy bardzo często wstaje. No i pracuje tylko mąż, dobrze zarabial ale od stycznia sie to niestety bardzo zmieni :( Tak bardzo się boję...

Gość Kkaterrinnaa
Zarabiał 3tys teraz będzie ok 1,700zł... po opłaceniu rachunków zostenie max 1tys...

Gość sssssssssst5674
a dlaczego nagle to sie tak zmieni 1300 to jesndak sporo. za 1000 ciezko bedzie Wam utrzyamc 2 dzieci \'

Gość Kkaterrinnaa
Firme dopadł kryzys (samochody) i od stycznia cięcia na czym sie da. Tyle straci na tym, żeni bedzie pracował w soboty. Normalnie łapie doła :(

skas to znam :) moj m tez pracuje w branzy samochodowej i tez tą firme dopadł kryzys, tez nie pracuje w sobote i tez duzo teraz nie zarabia :( a wczesniej jak pracował w soboty to nawet 800 zł odkladalismy miesiecznie

Gość Kkaterrinnaa
NAjgorzej, że ja nie pracuje (zaszłam w ciążę gdy pracowałam bez umowy :( ) a teraz dopiero może byc cieżko...

Kkaterrinnaa,,, badz dobrej mysli,, nie ty pierwsza jestes w takiej sytuacji , dacie rade , inne rodziny dają rade , to wy tez :) ja osobiscie nie widzialabym sie w takiej sytuacji , ale jakbym musiala , to co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Gość Kkaterrinnaa
Dziękuję Impuls :*