Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczeeeeeeeeeee

o boże pojutrze ślub...

Polecane posty

Gość kurczeeeeeeeeeee

boje się...mam stresa potwornego...dziewczyny trzymajcie kciuki bo inaczej to padnę na zawał:)

Ja dopiero za 3 tygodnie. Z jakiego miasta jestes? U nas dzis pieknie sypie snieg - zazdroszcze i mam nadzieje ze u mnie tez bedzie?

Gość kurczeeeeeeeeee
jestem z sosnowca..fakt śnieg fajnie sypie ale mam tak głowę nabitą że nawet nie mam czasu o tym myśleć....,chciałabym żeby już była niedziela..help help..:)

O czym tak myślisz? Teraz to juz tylko relaks i dbanie o siebie. Pewnie wszystko juz dawno przygotowane. Duze wsesele? samiu ubieracie sale?

Gość kurczeeeeeeeeeee
ehh..no właśnie że wcale nie..jutro korona, trzeba tez zawieźć alkohol na salę, tipsy, no i takie duperele jak sprawdzić WSZYSTKO co potrzebne na sobotę...ufffff..oprócz tego to jesczze powoli zjeżdzają się jutro goście..a o tym co bedzie w sobote wole nie myśleć:)

Gość kurczeeeeeeeeeeeee
aha..wesele 80 osób, sala ubrana wiec z tym chociaż luzik:) A Ty jakie wesele szykujesz i skąd jesteś:)Pozdrawiam.

Gość kurczeeeeeeeeeeeee
dziewczyny nie wytrzymam i umre z nerwow...jak Wy przeżyłyście wasz ślub a przede wszystkim wesele???????I błagam trzymajcie za mnie kciuki...:)

Gość evvvunia
hihihihi ja cie rozumiem. co prawda ja mam wesele dopiero w przyszlym roku ale wiem ze tez tak bede to przezywac. jestem straszna panikara i juz sie boje na sama mysl. wiem ze to trudne ale postaraj sie podejsc do tego spokojnie. wez gleboki oddech i pomysl ze co ma byc to bedzie i ze po tylu przygotowaniach wszystko na pewno bedzie idealnie!!! nie mozesz w tym dniu sie martwic. dostaniesz tron i masz sie usmiechac i ladnie wygladac! TO TWOJ DZIEŃ!!! napewno bedzie dobrze! 3maj sie i napisz jak juz bedzie po wszystkim!!! 3mam kciuki! powodzenia!!!

Gość lilaa26
Nie rozumiem Was, ślub ma być najpiękniejszym dniem w życiu, a z tego, co widzę, dla Was jest czymś przerażającym, wywołuje panikę, skurcze brzucha, strach, lęk.. Właśnie dlatego ja brałam cywilny z kolacją jedynie dla najbliższych 6 osób. I na mój ślub ja czekałam z utęsknieniem, nie mogłam się go już doczekać, bardzo się cieszyłam i niczym nie denerwowałam- a nie jak niektóre z Was, marzyłam, żeby już było "po".. po co w ogóle taki ślub???

A ja rozumiem załozycielkę topiku :) Bo według mnie, dzień ślubu to taki dzień, w którym mieszają się skrajne emocje. Od radości, poprzez nerwy, czy wszystko dobrze pójdzie, czy będziemy dobrze się bawić, po wzruszenie podczas składania przysięgi... Trzymaj się zatem, dziewczyno i powodzenia w nowej rzeczywistości 🌻