Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dodaj nowy temat....

rozwódka z dziećmi-jest coś gorszego??

Polecane posty

Gość ależ jest coś gorszego
gorsze są te które stały się kochankami żonatych , to jest dopiero ohydny sort.

Gość DKMG na kacu gigancie
krem to nie bądź taki pewny bo nie znasz swojej reakcji jak nie znajdziesz się w danej sytuacji

Gość creamik
pozyjemy zobaczymy :)

Gość vcdvfrfvdfa
creamik naiwnie wierzysz, że nad wszystkim panujesz.... myślisz, że ja nie byłam na 100 % pewna, że bedzie dobrze?? że świadomie doprowadziłam do tego, że zostałam samotnie wychowującą dziecko kobietą??? cóż za naiwność....:-O

prawiczek o własnym też tak powiesz żę będzie ci przeszkadzało w imprezowym trybie życia, naprawdędziecko nie przeszkadz w siedzeniu przed kompem:P

Gość OszKur.a
Jakis sabat prawiczków na kafe:D

Gość vcdvfrfvdfa
no i szukajcie takich kobiet, jakie wam pasują - jasne! przecież nikt tu nie pisze, że trzeba się wiązać z dzieciatymi. ja też nie związałabym się z grubym, niskim, niewykształconym etc ale nie napiszę, że tacy są gorsi, niewarci miłości itd. po prostu nie mój typ, to mi w facetach nie pasuje..... ale nie przykładajcie ludziom łątek typu dzieciata = puszczalska, bo to infantylne :-O

buhahahahha prawiczek ty i krem NIE SZUKACIE kobiet wy żyjecie w świecie własnych fantazji i urojeń

Gość creamik
problem jest w tym ze facet ma do dyspozycji tylko gumki a kobieta ma tabsy różnego rodzaju więc wpadka to głównie wina kobiety

Gość creamik
DKMG na kacu gigancie ..a ty szukasz??

Gość vcdvfrfvdfa
prawiczku i ok! nie widzę w tym nic złego. z resztą i kobiecie z dzieckiem odradzałabym związek z Tobą, nie znam creamika to o nim nie powiem.. ja z kolei jestem ładna i wykształcona i nie chcę się wiązać z brzydkim i niewykształconym - mam nadzieję że nie nazwiesz mnie nietolerancyjną czy coś...

Gość Wiez co.....
Fajnie by było zeby facet dysponował jeszcze mozgiem

krem nie ja nie szukam a jak zaczne to znajdę szybko:P

Gość creamik
Wiez co..... a co ma do tego mózg . rozumiem to wszystko facetów wina my jestesmy zli a kobiety aniołki DKMG na kacu gigancie ..mam nadzieje ze szybko znajdziesz :) życze ci tego :)

krem jak zacznę szukać :P

Gość vcdvfrfvdfa
creamik w ogóle źle rozumujesz, bo wkładasz wszystkich do jednego wora albo że ci źli, albo tamci, te puszczalskie itd. bądź bardziej otwarty i zrozum, że nie da się ludzi wsadzić w sztywne ramy różni ludzie, różne historie. dwie panny z dzieckiem, dwa różne charaktery itd.

Gość 1111111111111
taa panna z dzieckiem jest gorsza... zależy dla kogo ;) ja osobiście jestem taką panną( ojciec dziecka nie żyje niestety :( ) , ale naśmieszniejsze jest to, że ilekroć poznałam kogos kto był mna zainteresowany to w momencie, gdy mówiłam, że mam dziecko ( a w sumie nie ukrywam tego nigdy ;) ) to padało pytanie: ale slubu kościelnego nie było?? Po prostu są ludzie, którzy nie mogliby żyć ze świadomościa, że w ich życiu oprócz drugiej połowy pojawia sie mały człowieczek z poprzedniego związku i to jest całkiem zrozumiałe, tak jak jeden nie obejrzy się za blondynkami, grubymi, czy w krzywymi nogami tak drugi nie obejrzy się za kobietą z dzieckiem ;)

Gość vcdvfrfvdfa
ja na szczęście obracam się wśród ludzi, którzy o takie rzeczy jak ślub kościelny nie pytają. ja mam od 3 lat świetnego partnera i to on o mnie zabiegał, starał się, choć mógł mieć bez problemu niejedną "lepszą" bo bezdzietną :-P ;-) mój przystojny fajny kolega też pare miesięcy temu związał się z dziewczyną z dzieckiem, mieszkają razem, jest zadowolony i zakochany. szkoda, gdyby nie miałby być szczęśliwy tylko dlatego, ze ona ma dziecko..

Gość vcdvfrfvdfa
no nie byli :-D z resztą jaka kobieta niedziewica chciałaby prawiczka??

prawiczek+dziewica= porażka w łóżku

Gość creamik
w dzisiejszych czasach dzie kobiety się bardziej puszczają niz faceci to wole byc ostrozny ja nie skreslam panny z dzieckiem jak mne nie będą chciały dziewczyny bez dziecka to z braku laku zwiąże się z taką kobietą z dzieckiem poprostu jak się nie ma co sie kocha to się kocha to co ma :)

krem ty naprawdę jesteś popierdolony

Gość 1980
znudzi mu sie życie z toba to ci wypomni ze dziecko ni ejego itp itd. Faceci wiążą się z takimi samotnymi matkami aby sobie pouzywac po jakims czasie odchodzą do normalnych kobiet bo nikt nie swoich dzieci nie bedzie utrzymywal.

Gość creamik
DKMG na kacu gigancie ..a ty zabardzo wierzysz w porządnośc ludzi

Gość vcdvfrfvdfa
jak mne nie będą chciały dziewczyny bez dziecka to z braku laku zwiąże się z taką kobietą z dzieckiem no nie!!! właśnie coś takiego mnie wkurza!!! zakłądasz, że bezdzietne moga cię nie chcieć a dzieciata na pewno się zwiąże z tobą. kurffa! czemu uważacie, ze dzieciate nie mają wymagań? biorą co leci?? ja tam mając dziecko mam takie same, jak nie większe wymagania co do faceta, jak przed urodzeniem

krem ja nie wirzę w ludzi ale jak czytam takie popierdolone opinie jak twoja to dochodzę do wniosku że jeszcze wiele można po głupocie ludzi spodziewać

vcdvfrfvdfa mu nie przetłumaczysz on ma galaretkę zamiast mózgu

Gość vcdvfrfvdfa
1980 bardzo się mylisz :-) matka mojej koleżanki jest 20 lat po ślubie z facetem ,który nie jest ojcem tej koleżanki i są świetną parą. mój facet nie używa sobie mnie tylko tworzy ze mną stabilny związek. nie mierz wszystkich swoją miarą