Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz...

maciuś ma w opisie gg buziaczka.

Polecane posty

Gość ...ponawiacz...
jestem z nik poprostu na cześć jak to się mówi:(:( i co teraz?? przegrałam?:(

Gość zbmlkhsREYOHBC
a kto to jest ten macius? ile on ma lat i ile lat ma ponawiacz?

Azaliż zacznijmy od tego, żebyś tak nie marudziła, ok? Bo z takim nastawieniem to dupa z tego wyjdzie. Jeśli sama nie wierzysz, że wygrasz, to niby z jakiej racji ma się to stać? Złota zasada. :classic_cool: Jesteś z nim w klasie, mieszkacie blisko, chodzicie razem na jakieś kółko? Macie cokolwiek wspólnego?

Gość ...ponawiacz...
mamy tylko tyle wspólnego, że chodzimi razem do szkoły.. ja do D on do F klasy:( a poza ty to chyba nic:( żadnych kólek razem nie mamy:O nie widzimy się poza szkołą:(

Gość ...ponawiacz...
no wspolnych znajomych mamy:) a co do poznania - kiedyś spotykałam się z takim chłopakiem - kumpel maciusia, potem olałam tego kumpla i się zakumplowałam z takim bartkiem(też przyjacielem maciusia)... ale on potem wyjechał i dał mi gg maciusia, zeby jak mi się bedzie nudzić to zebuym napisała. ale ja głupia oczywiście zamiast napisać jak człowiek cześć co tam" to dałam nr na kafe... bo się wstydziłam napisać. ludzie zaczęli do niego pisać, potem się dowiedział, że ponawiacz to ja, spotkaliśmy się raz we wakacje(niby randka nawet),a potem był sierpień, on wyjechał na wakacje do włoch, ja zostałam w domu... wrócił przed rokiem szkolnym, pisaliśmy dalej na gg, zaczął się rok szkolny a ja przez swoją nieśmiałość chyba nic nie zrobiłam dalej zeby to rozwinąć jakoś. i się skończyło.

Gość ...ponawiacz...
jakieś 8 km od siebie mieszkamy, tam gdzie on mieszka ja chodzę do szkoły.

Sorry Mała, ale to co zrobiłaś było naprawdę głupie. Przejebane, poszukaj innego obiektu.

Gość ...ponawiacz...
wiem, ze jestem głupia i teraz żałuję:( serio nic się już nie da zrobić?? ide spac:(🖐️