Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz...

maciuś ma w opisie gg buziaczka.

Polecane posty

Gość ...ponawiacz...

:(:( i pewnie to buziaczek dla jakiejś lali:(😡 chyba to naprawdę koniec, on kogoś ma:( a ja wciąż miałam nadzieję:( smutno mi:( :(:(:( 😭 i co teraz???:(koniec... moje życie się zawaliło:(

Ponawiacz daruj sobie w nowym roku. To już wszystkim zbrzydło. Zachowaj to dla siebie :O

Gość ...ponawiacz...
wiem ze zbrzydło ale ja nie umiem zapomnieć:(:(

Gość ...ponawiacz...
ale jak to twój?? czyli czyj??:( wolałabym go oddać jakiejś lali z kafeterii niż całkiem obcej losze:O:O 😭 ratunku

Gość ...ponawiacz...
no to jesli serio coś z nim kręcisz to życze szczęścia:( nie będe wam przeszkadzać.. badźcie szczęśliwi.. i pamiętaj nie skrzywdź go..bo dla mnie najważniejsze jest jego szczęście.jesli z tobą będzie szczęsliwy to ja tez będe:(

daję mu tylko miłości co nikt inny. jesteśmy bardzo szczęśliwi. kocham go nad wszystko, oddałabym życie za niego. mam nadzieje, że i Ty znajdziesz w końcu kogoś dla Ciebie, kto Cie tak pokocha jak maciuś mnie.

Gość ja ja ja
A jak się robi buziaczki?

Gość ...ponawiacz...
:(:( ehhhhhhhhh.. przecież jak go w szkole zobacze to sie rozbecze na korytarzu bo nie wytrzymam:(

płacz, byle by Cię nie widział. bo będzie mu przykro, że cierpisz przez niego. a chyba chcesz żeby był szczęśliwy ?

Gość ...ponawiacz...
nic nie zmienia mój opis:O:( wiem, załosny jest:( zapodajcie mi lepszy to se go dam:( ciekawe gdzie sobie mam lepszego znaleźć:(

Gość miły ktoś..
widzę że u ponawiaczki wszystko po staremu :P

Gość ...ponawiacz...
jak dam buziaczka to powie ze się odgapiłam:( a po co mam dawać buziaczka jak ten jego nie jest do mnie:( a potem będzie ze ja z tym buziaczkiem wyskoczyłam a on ma mnie gdzies:(:(

Gość ponawiacz ty masz zla taktyke
juz dawno mogłby byc twoj!! Jak spotkasz go w szkole w poniedziałek, to zlap za reke i zaciągnij do toalety. Tam ściągnij mu spodnie (nic nie mówiąc) i zrób mu loda. Po wszystkim spójrz głęboko w oczy, NIC NIE MÓW i wyjdz. Po prostu wyjdz. Zakład, że bedzie twój. ;) Wypróbowany sposób przez tysiące kobiet. :classic_cool:

Gość ...ponawiacz...
ggg mi potrzebne bo pisałam kiedyś z maciusiem... a teraz on sie nie odzywa..ja sie wstydze napisać i w suumie juz mi nie jest potrzebne:(

Gość ponawiacz mam twoj numer
i podam go na jakims erotycznym profilu :classic_cool:

Gość ...ponawiacz...
ale jak tak go zaciągnę i nic mu nie powiem to sie rozniesie zem dziwka:O:(

Gość ...ponawiacz...
:(

Gość ponawiacz ty masz zla taktyke
jak sie rozniesie?? Tylko on bedzie to wiedzial. A zaklad, ze bedzie tak zafascynowany, ze nie pusci pary z ust, tylko bedzie Cie szukal. Jak ty jeszcze nic o zyciu nie wiesz, Anka... :P

Gość ...ponawiacz...
a znasz jakieś inne sposoby niż ten powyższy??:( mniej ekstremalne... tak żeby zacząć działanie??:(

No dobra, powyżej to trochę sobie z Ciebie zaironizowałam, wybacz Mała. :P A tak serio, to mogę doradzić, ale jaki masz obecnie z nim kontakt? Jesteś jego bliską znajomą czy po prostu "na cześć", jak to się mówi? :classic_cool: Bo wiesz, jak mam CI ułożyć strategię podrywu, to muszę wiedzieć od czego zacząć. :P

olej go i tyle :o nie,nie :p zapytaj się jego o co chodzi teraz masz schizy że śle całusa do kogoś będziesz zadzierać nosa w szkole lub inne idiotyzmy ;) a on ie bedzie miał pojęcia o co ci chodzi . aaa i nie rób 'takich drastycznych akcji' bo będzie miał cię na przetrzymanie jako pannę do robienia lodów :o :o :o powodzenia :)