Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podbijam temmat

Majorka czy Wyspy Kanaryjskie?????

Polecane posty

Gość tez taka jestem
Ja na obu. zdecydowanie Kanaryjskie

Gość LaNdRyNkAaAaaaa
zamiast jechac w jakies historyczne rejony to najlatwiej do hotelu z tv w pokoju

Gość tylko dlugi lot
niestety

Gość dwa razy kanary
majorki nie znam, ale polecam "nick' ;)

Gość dwa razy kanary
plaża czysta ? no to nie do końca ... raczej inne atrakcje niz plaża

Gość tylko dlugi lot
z Polski na kanary lecisz 5,5 h :O

mialam ta nieprzyjemnosc byc i tu i tu: nudno, komercyjnie i bez klimatu...ale to oczywiscie moja opinia, tak czy siak zycze milego wypoczynku :)

Gość hhaaahha
wole Brasill

Gość kanary
piszcie ludzie. ja tez chce wiedziec

Gość Emoemo hooj
:classic_cool:

A kiedy chcesz jechac? I ile na osobe mozesz przeznaczyc mniej wiecej? Z jakiego miasta wylot?

Gość podbijaczka
jedź do Gazy, albo do Iraku. Emocje gwarantowane, zero nudy, bombowa rozrywka:(:(

Ja bym wybrała wyspy. Moi znajomi jakiś czas temu tam byli i wrócili zachwyceni miejsce. Wszystko im się podobało a najbardziej wspominali ponoć pyszne jedzenie. Jeśli chodzi o hotel to zerknij sobie na ta styronę http://hotels-globally.com/ tam szybko można znaleźć hotel dla siebie. Serwis bowiem gwarantuje zakwaterowanie po bardzo konkurencyjnych cenach w hotelach zarówno tych dużych jak i mniejszych. Ponad to rezerwacja poprzez serwis jest bezpłatna. Nawet jak się zrezygnuje z rezerwacji to nie trzeba płacić.

Gość VeryBadBoy
Miejcie dobre serduszka i pomóżcie miśkow, dla was to tylko kliknięcie, ale dla niego , to coś więcej... glitery.pl/polecam,VeryBadBoy DLA WAS, TO TYLKO LINK, ALE DLA NIEGO, TO COŚ WIĘCEJ!! POMÓZCIE! glitery.pl/polecam,VeryBadBoy Michał błagaaa...

ja bylam na teneryfie...plaza tylko w niektorych miejscach jest wyspana piaskiem,reszta to twarde bazalty. jesli lubisz geografie,a zwlaszcza geomorfologie,to ciekawe miejsce-robia tam przejazdzki safari jeepami-cholera wie po co te jeepy,jak jest normalna droga,a najdzikszym zwierzeciem jest krolik:P mozesz zjesc owoce kaktusa z krzaczka, pojsc do parku roslin, delfinarium i co najwaznijesze wejsc na del teide:D my poszlismy wieczorem,nocowalismy w tamtejszym schronisku i rano na wschod slonca na sama gore-fajne widoki.nie bierz dezodorantu w kulce,bo ci kulke wywali na zewnatrz taka zmiana cisnien-ja tak mialam:P

Ja byłem na Majorce, bardzo ładna wyspa, piękne plaże, pogoda też praktycznie zawsze dopisuje. Jeśli chodzi o hotel, to można go łatwo znaleźć przez hotels-globally.com, bardzo przydatny serwis

Gość chyba zwariuje z niewyspania
ibiza :classic_cool: zajebiscie jest :)

Gość gość
Wątek sprzed kilku lat,ale jakby ktoś jeszcze miał dylemat to tutaj można poczytać więcej o Wyspach Kanaryjskich: www.rajskie-kanaryjskie.pl