Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróż....

udzielam porad miłosnych

Polecane posty

Gość wróż....

udzielam porad , jestem doswiadczonym facetem, porady tylko dla dziewczyn w sferze uczuciowej i o milosci

Gość monika571
jak facet gapi sie i gapi i gapi juz 5 mcy na dziewczyne to co to znaczy? dodam ze mi sie bArdzo podoba

Gość bździelik
Klękaj do szabli frajerze

Gość bździelik
to znaczy, ze nie żyje. lepiej przyjedź do mnie i wypoleruj mi głowicę

Gość wróż....
monika... facet jest niesmialy, jesli chcesz cos od niego, musisz wykazac troche inwencji dodam ze jest to dosyc czeste

Gość monika571
tyle ze ja mam 17 lat a on 22

Gość hfghfg
o sznowna Porado! Do kogo przychodzi pewen Pan? do mnie czy mojej współpracownicy? :)

Gość various
jeśli facet jest z kims z przyzwyczajenia co mam przez to rozumieć?mówi,ze zakochany nie jest.....,a mnie mówi,ze ma ogromna słabość do mnie,Traktowac to poważnie,czy tylko chce mnie oczarować?

Gość kocham go i nigdy mu tego
nie powiedziałam.... Powinnam się wreszcie przełamać i wydusić to z siebie?

Gość onaonoanoana
jak zakrecic faceta zeby nie mogl przestac o kobiecie myslec;> zalozmy takiego ok 25 letniego

Gość wróż...
monika, wiek tu nie przeszkadza, niesmiali faceci lubia jak dziewczyny ich zagaduja, nie wazne ze mlodsza, jak do niego zagadasz, to na pewno bedzie pewniejszy siebie i juz nie bedzie sie tylko gapil

Gość monika571
ja własnie wysłałam mu zaproszenie na nk

Gość monika571
i on przyjoł zaproszenie i spytał kim jestem ja mu odp ale on mnie nie nie rozumiem zrobiłam cos zle?

Gość Zalianka
Właśnie jak zakręcić faceta, ale raczej tak z klasą a nie tyłkiem???

Gość wróż...
onaonoanoana: musisz byc uwodzicielska, usmiechaj sie i powiedz mu czasem cos zeby sie zarumienil, nastepnym razem olej, a znowu nastepnym razem inetersuj sie nim various: to znaczy ze boi sie takiej deklaracji i ze to mocne slow dla niego, ale pewnie trudno by mu bylo zyc bez ciebie kocham go i nigdy mu tego: powiedz: on tlyko na to czeka

Gość trochę bez sensu
ale ja się zapytam tak. Spotykam się z chłopakiem, wydaje mi się że podobam mu się. Wczoraj spędziłam z nim sylwestra, było fantastycznie, całowaliśmy się, przytulaliśmy:) no i dzisiaj nic się nawet nie odezwał. Ale nie pierwszy raz tak jest. Po każdym naszym spotkaniu pisze ze bylo fajnie, dziekuje itp. a potem znowu to dlugie milczenie. Czemu?

Gość aneta szczecin
Udziel mi porady cieniasie: Mam śmierdzące upławy. Mojemu facetowi obiecałam pierwszy seks. Pierwszy raz mnie prosił, nie mogłam, bo akurat miałam sraczkę. Drugu raz juz błagał - dostała okresu. Jutro będzie ostatnia proba, jeśli mnie nie zrucha - stracę go. No i co mądralo? co tutaj robić? odprawić go grzecznie czy dać mi szpary, w ktorj pływa ropa. Bedzie swędziało potem i jego i mnie. Lekarz zakzał się ruchać. Powiedział też, że partner dostanie swędzoncej wysypki na penisie.

Gość wróż...
monika, wszystko ok, moze Cie nie kojazy, zagadaj do niego w realu zailanka: kazdy lubi jak sie nim interesuje, zadawaj 38892 pytan, badz uwodzicielska, pytaj go w wszystko, usmiechaj sie, badz odwazna, ladnie sie ubierz

Gość monika571
a ja? :(

Gość monika571
kojazy mnie doskonale ogladał sie 5 razy od tamtego razu zagadac? heheh mam sie narzucac? a pozatym to o czym?

Gość wróż...
trochę bez sensu: facet po prostu nie chce sie narzucac, ale na pewno mysli duzo o Tobie i po prostu czeka na Twoj ruch; boi sie, ze to co sie zdazylo to bylo pod wplywem chwili i alkoholu i ze jesli bedzie sie odzywal to sobie pomyslisz,ze sobie za duzo pomyslal albo co

Gość trochę bez sensu
więc co robić? może jutro napiszę do niego?

Gość wróż...
monika, e ta od razu narzucac, kedy sie czegos chce to sie wymysla glupoty w mysl zasady: jak sie chce szuka sie sposobu, jak sie nie chce szuka sie powodu pomysli co najwyzej, ze jestes otwarta, j=do mnie zagadalo duzo dziewczyn i o zadnej tak nie pomyslalem, mam przez to wiele przyjaciolek

Gość wróż...
troche... napisz, facet na pewno to doceni, zapewniam :)

Gość zapytam też
a jeżeli facet spogląda czasem mijając mnie ale nei zatrzymuje na zbyt długo wzroku i na imprezie 'zaczepił' mnie świecąc latarką po oczach (był niestety wstawiony) to znaczy że mu się choć trochę podobam?

Gość trochę bez sensu
o kurcze, no to myślami sprawiłam, że się odezwał:)hehe

Gość monika571
tak tylko ja nawet nie umiem! nie mam zadnego kolegi nigdy nie gadałam z rzadnym facetem pozatym nic NIC mnie z nim nie łaczy a mijamy sie tylko czasami

Gość wróż...
zapytam też... tak, raczej tak monika: gadaj o czymkolwiek, musisz jakos zdobyc doswiadczenie, a nastepnym razem bedzie juz latwiej

Gość monika571
o czym?

Gość wróż...
monika, np o sylwestrze.. temat na conajmniej godzine