Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna chlopaka....

powiedzialam mu ze chce...

Polecane posty

Gość myszzzzzzzzz
magdalenka26 - a Ty to jesteś klacz wyścigowa, że wymagasz inwestycji? Niektóre baby jak się odezwą, to słychać tylko pogłos odbijający wewnątrz pustych czaszek. Współczucia dla przyszłych współmałżonków, ale sami sobie takie księżniczki z Koziej Wólki wybrali ...

Gość magdalenka26
Moj nowy portfel to Louis Vuitton, obecny, ktory jeszcze mam to Wittchen.

Wittchen to, niestety moja droga autorko, srednia polka.

cindrella ile masz lat? ja 20.

Gość Boriana
Nie zapomnij w każdym sklepie przy każdych zakupach mieć odslonięte logo Witchen

Gość magdalenka26
myszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, to ze ktos ma pieniadze i moze sobie pozwolic na wiecej wydatkow nie znaczy, ze ma pusto w glowie. Pogadamy jak sie czegos dorobisz i bedziesz mogla wydawac wiecej. Ciekawe czy tez tak o sobie pomyslisz, ze masz pusto w glowie.

Gość Boriana
I to jest właśnie sens twojego istnienia- marki, marki, marki. Dużo ich- zapamiętasz wszystkie?

Gość magdalenka26
KIcak, Wittchen mi sie troszke juz nie podobal, dlatego go wymienilam. Poza tym czy ja napisalam, ze moj obecny portfel to wyzsza polka? To Wy sobie dorabiacie jakies ideologie. ja sie niczym nie wywyzszam. Nigdy.

Gość Boriana
Ktoś ci dobrze napisał gdzieś powyżej. Nie masz klasy. Nic a nic. Nie umiesz żyć z dużymi pieniędzmi. A prawdziwe kafeterianki umieją :-).

Gość myszzzzzzzzz
magdalenka26 - nie tłumacz mi z politowaniem, co to znaczy "mieć pieniądze". Naprawdę :) Po prostu nie mam mentalności wiejskiej przekupki, by pchać się z wyciągiem z konta na forum.

Gość magdalenka26
Nie sugeruje sie markami, ale jakoscia produktu, produkcja, etc. Nikomu nie pokazuje ani sie nikomu nie chwale tym co mam. Widac, wychodzi z Was zawisc. Ja na przyklad bardzo sie ciesze, gdy komus sie powodzi, ciesze sie z sukcesow innych ludzi, bo motywuja mnie do pracy nad soba. Nie kazy jak widze tak moze...

Gość magdalenka26
za kazdym razem jak kupuje sobie nowy portfel to zamieszczam go na NK. Dzieki temu dobilam do 500 znajomych. A im drozzszy pierscionek tym wiecej komentarzy, nie czaisz?

Gość magdalenka26
myszzzzzzzzzzzzzzzzz, sama sobie dorabiasz jakas chora ideologie. kto o cos zapytal, to odpowiedzialam, z niczym sie nie pcham na forum.

Moja Droga Autorko, nikt nie powiedział tutaj, że się wywyższasz. Powiedzaino tylko, że jesteś prosta i pusta, skoro wartość piersciona ma dla Ciebie znaczenie :)))

Gość Boriana
Nikomu nie pokazuje ani sie nikomu nie chwale tym co mam. A nam się pochwaliłaś. Kłamczuszek.

Gość magdalenka26
Podszywom dziekuje.

Gość myszzzzzzzzz
magdalenka26 - tak, zajebiście Ci zazdroszczę braku klasy :) Tylko tego mi brakuje z tego, co wymieniasz :D

Gość magdalenka26
Pochwalilam? Pytacie, to odpowiadam. Boze, co za... brak slow na takie osoby...

Gość myszzzzzzzzz
Nie dorobiłam ani jednej marnej ideologijki, nawet takiej tyci tyci ;) Po prostu widzę, jak się zachowujesz.

Droga autorko: co w takim razie powiesz na pierscionek za 6000 zł?

Gość niktamozektos
Pewnego dnia zrozumiecie że pieniądze szcześcia nie dają tylko....prawdziwa i szczera milość

Gość magdalenka26
Poza tym im drozsze podarnuki od faceta to tym bardziej widac ze on kocha. Jakis glupi kwiatek to ja se sama moge w ogrodzie zerwac a taki pierscionek z 15 karatami to dopiero cos. Wszyscy zazdroszcza i widza wyraznie, ze jestem zareczona.

Gość niktamozektos
Ale mimo wszystko magdalenka ma troche racji w Polsce panuje ogromna zawiść

Gość myszzzzzzzzz
magdalenka26 - strasznie by Cię bolało, gdyby się okazało, że nikogo to nie obchodzi, prawda? :)

cindrella napisałam Ci cos w innym poscie.. zajrzyj tam.

Gość Boriana
"Boze, co za... brak slow na takie osoby..."- argumenty się skończyły więc trzeba sie odwoływać do istot wyższych ;-). "Pochwalilam? Pytacie, to odpowiadam."- na tym własnie polega twoj blak klasy.

Gość magdalenka26
Koncze to chora dyskusje. Chcecie jak najwiecej wyciagnac z czlowieka, a potem zarzucacie, ze sie chwale. Ja jestem pusta? Dlatego, ze co wlasciwie? Pusta to chyba jest Wasza kieszen, skoro z taka zawiscia palacie do kazdego, kto ma pieniadze, moze sobie pozwolic na wiecej i cieszy sie tym, co ma. Bardzo chore podejscie Wasze. Po postach wnioski nasuwaja sie same. Jestescie zakompleksione, sfrustrowane, zazdrosne i zawistne. Nic nie macie, albo nie mozecie miec, chcecie tylko dobijac innych, bo Wam cos sie nie udalo. Nie mam zamiaru dyskutowac juz z takimi ludzmi. Dobranoc.

Gość magdalenka26
I ludzie tez lepiej mnie postrzegaja jak wyciagam taki portfel za 1000 zl. Od razu widze szacuneczek. A taki portfelik za 20 zl to co? Tylko ubogie wiesniaki takie nosza. a ja jestem KIMS. Jestem lepsza od tej ubogiej wiochy i musze sie wyrozniac.