Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna chlopaka....

powiedzialam mu ze chce...

Polecane posty

Gość niktamozektos
Prawda prawda prawda !!! :)

Moje Drogie Uczestniczki Dyskusji, czy nie wydaje Wam się, że to własnie nasza Droga Autorka ma jakiś problem?

Gość niktamozektos
Osobiscie uwazam ze ponad polowa polskiego społeczeństwa ma problem...

Gość Boriana
I magadalence się argumenty skonczyly ;-). Obraziła się chyba na nas ;-). I dobrze.

Gość magdalenka26
Tak, mam problem. Mam kompleks wyzzszosci bo moim nieslubnym ojcem jest Bill Gates i to dzieki tatusiowi jestem taka bogata. Plawie sie w bogactwie i teraz spie w najlepszej poscieli za 2000 zl. Bo w jakiejs koldrze za 5 zl w zyciu bym nie usnela. W takim czyms spia tylko wiesniaki.

Gość myszzzzzzzzz
nikta - ja nie zazdroszczę, nie mam czego. Denerwuje mnie roszczeniowa postawa księżniczek, które zakładają, że każdy, kto im powie "hola, hola", klepie biedę, podczas gdy one latają z portfelem LV i wszyscy im przeokrutnie zazdroszczą :D Dla mnie to śmieszne. Nie obnoszę się z pieniędzmi, nie wytykam ludziom biedy, nie biorę udziału w przekupkowych licytacjach. Kupuję to, na co mnie stać i siedzę cicho. Na dodatek wiem, że nawet najpiękniejszy i największy brylant nie zapewni mi oddania i miłości. Co więcej - mam chłopaka, który sam z siebie ofiarowuje mi to, co najlepsze. Nie muszę mu wyznaczać cenowego pułapu :o To żałosne (mówie tu o autorce topiku, nie o mojej interlokutorce ;) ).

Gość Boriana
myszzzzzzzzz- to jest właśnie klasa :-).

Gość czesiek
''za kazdym razem jak kupuje sobie nowy portfel to zamieszczam go na NK. Dzieki temu dobilam do 500 znajomych. A im drozzszy pierscionek tym wiecej komentarzy, nie czaisz?'' tu się też nie chwalisz????

Gość myszzzzzzzzz
Boriana - zarumieniłam się ;) Czesiek - zaryzykowałabym stwierdzenie, że to podszyw :]

Gość wiesiek czy jak ci tam
tamto to jest podszyw

sorry CZESIEK

Gość czesiek
''I ludzie tez lepiej mnie postrzegaja jak wyciagam taki portfel za 1000 zl. Od razu widze szacuneczek. A taki portfelik za 20 zl to co? Tylko ubogie wiesniaki takie nosza. a ja jestem KIMS. Jestem lepsza od tej ubogiej wiochy i musze sie wyrozniac.'' co za skromność i szacunek dla bliźnich! Wspaniały przykład gratuluję postawy

Zastanawiacie się czasem, skąd się biorą na świecie takie idiotki jak nasz Autorka?

a to to też podszyw

nie ale mnie zastanawia skąd w ludziach się bierze tyle ukrywanej zazdrości

Do Autorki: A widziałaś minę sprzedawczyni, kiedy ktoś, kogo ona uznała za zbyt ubogiego i nie obsłużył, poszedł na drugą stronę alejko handlowej i zrobił zakupy za kilka tysięcy zł? Uwielbiam takie sytuacje. ;)))

Gość czesiek
no to juz nie ma z kim rozmawiać, same podszywy zostały???

scena z pretty woman :)

to pogadaj z podszywami oni przynajmniej jeszcze śmiesznie piszą

Gość czesiek
pytanie:są może podszywy obecne? chyba wszyscy poszli spać na mnie też pora

Gość myszzzzzzzzz
wiesiek - zazdrość i zawiść w Polsce istnieje niestety, nie przeczę. Jednak jest i druga strona medalu - młode małżeństwa wykształconych ludzi, których nie stać na dziecko (albo, nie daj Boże, na kosztowne leczenie bezpłodności), słabe płace, znowu rosnące bezrobocie, wszelkiego rodzaju zawodowe frustracje i rozczarowania oraz wiele innych przykrych okoliczności, które sprawiają, że nie każdemu w Polszy jest różowo. W takiej sytuacji rzucanie im piaskiem w oczy, że "ich nie stać i zazdroszczą" uważam, delikatnie mówiąc, za chamskie i pozbawione empatii. To taki argument, który głupiemu daje złudną i krótkotrwałą satysfakcję, a biednego poniża w sposób bezmyślny (na pozostałych uczestnikach dyskusji nie robi żadnego wrażenia, poza chwilowym rozbawieniem). Żeby nie było - nie idealizuję biednych i nie potępiam w czambuł majętnych. Po prostu uważam, że minimum szacunku należy się każdemu. Kropka.

Gość taka tradycja
Moja mam mówiła mi, że istnieje tradycja(zwyczaj), że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować 1/3 miesięcznej pensji ewentualnego narzeczonego. Według mnie to zdrowe podejście chociaż oczywiście nie jedyne akceptowalne. Juz wcześniej przytoczone zdanie: To ma być SYMBOL a nie wyznacznik miłości

A co to TY jesteś jakas Paris Hilton? Watpliwa sprawa w ogole i w szczegole -pewnie daleko ci do niej ;P!!! Wiesz co ci laska powiem ???Mam z tego niezlą bombke!:D A co do pierscionka z brylantem ... Najwidoczniej, jezeli twoj men posiada full hajsu a nie kupi ci pierscionka z brylantem za 2000 tylko za 200czy 500 zl to nie jestes w jego oczach az tyle tego nawet warta !!! :D Bylo powiedziec ze w 2000 Euro ksiezniczka sobie zyczy pierscionek z brylantem! !!! Lans blans i cukierki haha !Tak przykozaczyc przed przyjaciołeczkami chcesz ... no ba! jakiegos chinskiego szajsu nie zalorzysz bo ty jestes ze zlota ;D ....hehe dobre sobie ! A tak na marginesie to ludzie ktorzy maja hajs to sie tym nie chwalą bo jest to zachwanie nietaktowne co do ich spolecznego statusu....ty najwidoczniej masz w glowce troche zle wytlumaczone ... I jeszcze mu to w oczy powiedzialas ze za tyle i tyle ....P.S No i co z tego ze taka bogata jak taka glupia .Glupota az razi po oczach !!!Teraz masz odpowiedz czemu facet ci tylko za 200 zloty kupi pierscioneczek...Wsadz na Youtuba te swoje zareczyny to sie wszyscy posmiejemy z naszje ksiezniczki z kafeterii! :D Tylko daj znać moze rodzina tez sie ustawi :D :P Pozdrawiam

podszywy pewnie już nie mają się pod kogo podszywać ale na pewno są tu jeszcze zazdrośnice i czekają na kogoś komu mogą ubliżyć i w ten sposób się dowartościować

Gość myszzzzzzzzz
wiesiek - a na co Ty czekasz? ;)

Gość taka tradycja
Oj często i gęsto spotykam na NK zdjęcia koleżanek z "Tej najważniejszej chwili w życiu", gdy pierścionek wkładany jest majestatycznie na palec. Wiem że sa gusta i guściki ale aranżowane zaręczyny moim zdaniem traća swą magię i wyjątkowość. Takie wywalanie osobistego życia w stylu taniego brukowca...

Gość czesiek
myszzzzzzzzzzzz ja nie widzę tu żadnego wieśka! A Ty?

Gość czesiek
dlatego nie figuruje na nk dobranoc

Gość myszzzzzzzzz
taka tradycja - co kto lubi. Skoro one się z tym czują szczęśliwsze, to nic mi do tego... Ja z kolei nawet konta na NK nie mam :D (Wiem, wiem, to na pewno dlatego, że nikt mnie nie lubi i nie miałabym żadnych znajomych :P) czesiek - najwyraźniej mam zwidy ;)

Gość doomsdaymadafaka
ale on powiedział że stać go na pierścionek za 500 zł a nie za 2 tys. No to może znaczysz dla niego 500 zł a nie 2000 zł? Nie pomyślałaś o tym?