Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczonyyyy

Uciazliwy sasiad - wieczny remont chyba

Polecane posty

Gość zmeczonyyyy

Witam Mieszkam w bloku i juz nie wytrzymuje ciaglego stukania i wiercenia (do tego chyba jeszcze szlifowania) Sasiad od parunastu miesiecy ciagle cos robi w domu. Czasem z rana czasem po nocach. nie wazne czy to swieto czy dzien powszedni. probowalem z nim rozmawiac to cos tam kreci czy mozna cos zrobic aby wreszcie byl spokoj!! fakt ze to stare budownictwo ale ja juz nie daje rady.

Zgłoś go na policję. Jeśli będzie interweniowała kilkakrotnie, to w końcu złoży na niego wniosek do sądu grodzkiego.

Gość ..ja..
A w moim bloku sasiad robi remont od kilkunastu lat (nie przesadzam). Chociaz ostatnio troche sie uspokoil, to trzeba mu przyznac. Imo ma juz w domu ser szwajcarski a nie sciany, dobrze ze sie wszystko nie zawalilo jeszcze ;) Albo zrobil sobie jakis zaklad uslugowy w mieszkaniu...

Gość jakuszyce jakuszyce
jezeli będzie robił coś w nocy spokojnie możesz zadzwonić na policję. chociaż z tego co słyszałam to w takim budynku mozna wiercić i piłowac do 17

U mnie tak samo jak u ..ja.., też się zastanawiałam czy ma jeszcze ścianę która jest cała.

idziesz do niego i pytasz o co chodzi? czy ten remont sie kiedys skonczy? albo czy moze wykonuje jakies prace w domu powiedz, ze dla ciebie to jest b. uciazliwe bo jest wieczny halas i jezeli sie to nie zmieni bedziesz musiala wzywac policje w nocy a co do wiecznego halasu w dzien tez pewnie mozna to gdzies zglosic... jezeli jest wspolnota to nie ma klopotu, jak nie to nie wiem - do spoldzielni moze

Gość zmeczonyyyyyyy
dzieki za rady. rozmowa nic nie daje. twierdzi ze to nie on, chociaz inni sasiedzi potwierdzaja ze to on. na policje nie pojde bo mnie wysmieja. innym sasiadom to nie przeszkadza moze dlatego ze ja mieszkam pod nim i u mnie jest najglosniej

Gość zmeczonyyyyyyy
help

Gość dlldldld
Najprawdopodobniej to nie remont, tylko co innego - albo działalność usługowa albo jakieś upierdliwe hobby.

Gość mmmmąąąąą
zadzwon do niego do drzwi a jak otworzy spytaj co słychać i tak 8 razy dziennie:P