Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla w koronie

brak szczescia w zyciu

Polecane posty

Gość perla w koronie
:(

Gość perla w koronie
jest mi smutno strasznie:(

Gość Słoneczko 84
Witam Cię! Ja również jestem 6 lat z chłopakiem, ale my nie mieszkamy razem, nie jesteśmy nawet zaręczeni. Dzieli nas ok 60 km, widujemy się co tydzień, dwa lub rzadziej. Odległość nigdy nam nie przeszkadzała, zawsze dobrze nam sie układało, choć mielismy \"małe\" kryzysy. On teraz u mnie jest, od poniedziałku. Oczywiście spędziliśmy razem Sylwestra, ale nad ranem bardzo się pokłóciliśmy. Dzień wcześniej też się kłóciliśmy. Dziś w nocy było to samo :( Teraz nie odzywamy się u siebie. Ja obwiniam jego, a on mnie. Nie możemy dojść do porozumienia. Mnie nic nie cieszy, jestem przygnębiona. Jutro pojedzie a ja znów zostanę sama (teraz na 3 tyg.). Od poniedziałku idę do pracy, bardzo się tym stresuję, nie wiem czy sobie poradzę. Teraz 2 miesiące siedziałam w domu i już do tego \"przywykłam\". Do tego jestem osoba nieśmiałą. To wszystko mnie stresuje i przeraża. Nie wiem czy ciągnąć ten związek. Wiem, że on myśli o zaręczynach, ale ja mam ciągle wątpliwości. Wiele rzeczy w nim mnie denerwuje i nie mogę tego znieść. Nie wiem czy my będziemy dobrym małżeństwem :( Ja mam takie okresy - czasem jest świetnie, super się z nim czuję, a innym razem wszystko mnie dołuje i nic mi się nie chce. Jestem dla niego wredna! Już nie wiem co ja mam zrobic ze swoim życiem. Czuję, że nic mi się nie uda :(

Gość perla w koronie
no to tez nie masz latwo:( moze on ma po prostu taki charakter??Ale skoro mysli o zareczynach to widac ze Cie kocha:) my zareczeni nie jestesmy kiedys byla mowa o slubie ale nie mamy kasy nawet na obraczki splacamy kredyt na mieszkanie moja wyplata na to nie wystarcza:( wiec jak tu zyc?? Nie martw sie moze rto s przejsciowe klopoty pomysli i zrozumie ze tez zle robi:)

Gość perla w koronie
ja tez nie wiem co robic ze swoim zyciem??? :( :( jest mi smutno jestem przygnebiona i nic mi sie nie chce nic mnie nie cieszy tak jak kiedys:( najchetniej polozylabym sie do lozka i nie wychodzila z niego tylko ryczala :(

Gość perla w koronie
oj jest mi tak ciezko 😭

Gość perla w koronie
teraz jeszcze tak bardzo prange zajsc w ciaze i nie udaje nam sie:( ale jeszcze zostaje pytanie czy ta ciaza bedzie dobrym wyjsciem w mojej sytuacji?? nie wiem czy to nie depresja a oprocz tego reszta spraw:(

Gość Słoneczko 84
Nawet nie mam siły, żeby o tym pisać. Po ślubie mielibyśmy zamieszkać w mieszkaniu jego rodziców (bo oni budują dom), ale mi sie ten pomysł nie podoba, nie chcę, żeby później mi ktoś coś wypominał. Chcę mieć coś swojego, ale on nie chce brać kredytu, zawsze wie wszystko lepiej. I wygodnie sobie żyje, czeka na gotowe.

Gość Szczęście w Nieszczęściu
HEj!!! Smutno słyszeć, że tak źle minęła Ci noc... ale jak reaguje Twój facet na to, że Ty zaszywasz się sama w kącie i płaczesz? próbował z Tobą rozmawiac?

Gość perla w koronie
on nie wie ze ja placze:( smutno by mu bylo:(

Gość perla w koronie
Słoneczko 84 ale wiesz jakie sa czasy nie chcesz isc na tamto mieszkanie kredytu nie chcesz brac to gdzie chcesz mieszkac??

Gość Podsumujmy ten top
To pewnie nie był ten jedyny :O

Gość perla w koronie
kiedys byla taka sytuacja ze plakalam przez swoja rodzine i on plakal razem ze mna bo mowi ze nie moze patrzec jak mi jest zle i smutno

Gość perla w koronie
i wtedy kazal sobie objecac ze to byl ostatrni raz ze oni nie sa tego warci i ja mu to objecalam ale nie myslalam ze bedzie tak ciezko:(

Gość perla w koronie
placze stanowczo za czesto ale nie umiem nad tym panowac bo jestem za krucha:( jak cos mi nie wychodzi odrazu placze to zle wiem 😠

Gość perla w koronie
Słoneczko 84 porozmawiajcie jeszcze zanim zdecydujecie sie na jki kolkwiek krok! moze po prostu ktos musi mu otworzyc oczy na niektore sprawy??

Gość Podsumujmy ten top
To ty taka beska jesteś tobie chopła z jajami trzeba co łzy otrze przytuli da klapa w tyłek i zagna do czegoś pożytecznego :) :classic_cool:

Gość perla w koronie
bardzo smieszne wiesz jak nie masz ochoty tego czytac to nie wchodz yu!!

Gość perla w koronie
smutno mi:(

Gość Podsumujmy ten top
To tylo dobra rada z odrobiną złośliwości ile można płakać :O Masz dom męża / faceta to czego możesz chcieć więcej ? aby tylko milość była i tyle.

relacje z naszymi bliskimi sa odzwierciedleniem naszej osobowosci musisz wiec zajrzec w glab siebie i popracowac nad soba przeanalizowac siebie;)

Gość Podsumujmy ten top
jak ma faceta to "mamusie" może zostawić w spokoju bo ile można się trzymać spódnicy ,a rodzina się przestanie kiedyś fochać i będzie normalne :)

Gość perla w koronie
niby masz racje ale tu chodzi tez o mnie o to ze ze mna jest chyba cio snie tak, mam to wszytsko dom faceta prace a mimi to mysli mam czarne, bardzo czarne, a tu chodzi tylko o to ze moja rodzina nie akceptuje mojego zwiazku z P bo przez to klocimy sie od tamtego cZasu bo oni mysla ze P mnie buntuje przeciwko nim ale tak nie jest oni mi tyle z;lego wyrzadzili:( :(

dziewczyny przestancie sie uzalac zacznijcie moze myslec bardziej pozytywnie i postarajcie sie cieszyc malymi rzeczami \\ moze tak naprawd to Wam za dobrze i wymyslacie sobie powody do zmartwien:o jak wam z czyms zle to po prostu zmencie to

Gość perla w koronie
nie trzymam sie spudnicy mamusi juz dawno!! chodzi o to ze mnie juz do nich nie ciagnie oni tego nie rozumieja:(

Gość perla w koronie
co rodzine mam zmienic????????????

jak masz taka rodzine co to nie chce Tojego szczescia to moze to byloby najlepsze rozwiazanie

Gość perla w koronie
juz sie od nich oddalilam i to na maxa nie bylam u nich 3 miesiace i oni maj azal do mnie za to:( martwi mnie tylko moj ojciec bo jest po 2 zawalach kiedys mi powiedzial ze przeze mnie dostanie nastepny i umrze. On mnie straszy! a ja sie z tym zle czuje bo nie chce zeby jemu sie cos stalo:(

Gość Podsumujmy ten top
zmień podejście do życia ciesz się tym co masz :) ps to nie jest normalne że tak "nienawidzisz rodziny" od święta mogłabyś wpaśc i się pokazać to nic złego , co innego jakby się na Ciebie rodzina pogniewała i Cie "wykleła" za to że masz takiego a nie innego faceta. Badź sobą nie marudź :) idź się przytul do chłopa

no to trzeba bylo pracowac od poczatku na dobre relacje miedz ami[Toa i clopakiem] a rodzicami jeszcze pewnie nic straconego i ewnie da sie wszystko naprawic