Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla w koronie

brak szczescia w zyciu

Polecane posty

Gość perla w koronie
nie da sie nic naprawic bo im chodzi o moja siostre z ktora nie ytrzymuje kontaktu

Gość Podsumujmy ten top
Nie da to się kontaktów ze zmarłymi utrzymywać. Z siostrą na bank się dogadasz , no chyba że odbiłaś jej chłopa i z nim mieszkasz :O

Gość perla w koronie
oni sie z tym nie pogodzili i beda mnie o to ochrzaniac dopoki zyja! ale ja juz powiedzialam swoje wiec dla mnie temat jest zakonczony! ja juz zyje inaczej mam swoje zycie i starm sie zalozyc rodzine a to ze im sie to nie podoba to sory ja nie zmienie tego i sierbie tez nie!

Gość perla w koronie
nie nie o to chodzi i nie pogodze sie z nia NIGDY! jestem zawzieta i wszytsko na temat!!!

Gość perla w koronie
dla mnie ona nie istnieje nie obchodzi mnie ona i wszytsko na ten temat,

uuuuuu to Ty sis chlpaka odbilas? zn widac Ciebie wybral;) o cizko sie z czyms takim pogodzic moze jak Twoja siostra znajdzie chlopaka innego i bedzie z nim szczesliwa to wtedy wszystko sie ulozy powodzonie🖐️

Gość perla w koronie
nie o to chodzi! nie odbilysmy sobie zadnychfacetow!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Podsumujmy ten top
Co by to nie było nikt nie umarł z tego powodu więc się dogadacie. :)

Gość perla w koronie
dobra skoro tak myslisz to sobie mysl juz nie mam ochoty z toba o tym dyskutowac!! znam siebie i nie pogodze sie z nia ale to juz wszytsko wiec narazie!

Gość perla w koronie
Naplułam jej do herbaty i szyderszo się zaśmiałam wspominając o tym przy śniadaniu :classic_cool:

Gość perla w koronie
nie potrzywaj sie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość perla w koronie
to silniejsze ode mnie :) Uśmiechnij się trochę. A i lubie się potSZywać :)

Gość perla w koronie
ale mi nie jest do smiechu!

Gość tak na poważnie to piszę się
podszyw

Gość perla w koronie
wiem pisalm szybko!! ja piedole jestes w szkole?????????????????

Gość życie szkołą jest
teraz życie szkołą jest :)

Gość Słoneczko 84
perla w koronie "Słoneczko 84 ale wiesz jakie sa czasy nie chcesz isc na tamto mieszkanie kredytu nie chcesz brac to gdzie chcesz mieszkac?? " Napisałam, że to on nie chce brać kredytu tylko czeka na gotowe mieszkanie rodziców.

Gość kredyt teraz
to już lepiej mieć to "rodzicowe" mieszkane , kobieto zlituj się nie ma sie co szarpac zaoszczędzone pieniądze przeznaczycie na wakacje w Turcji

Gość Słoneczko 84
Ale ja nie chcę mieć mieszkania PO NICH! Może kiedyś będą mi to wypominać, że nie mam nic swojego, że to jest ICH!!! Nie wiem, może jestem przewrażliwiona. Ale to nie tylko o mieszkanie chodzi.

Życie to proces tworzenia, a ty żyjesz tak, jak gdyby polegało ono na odtwarzaniu! Życie polega na decydowaniu, Kim Jesteś, i na doświadczaniu tego. Na przykład, zrozumienie, że wszystko ma charakter cykliczny, nawet samo życie. Zrozumienie prawideł rządzących makrokosmosem pomoże ci zrozumieć mikrokosmos twego własnego wnętrza. Życie przebiega cyklicznie. Wszystko jest cykliczne. Wszystko. Kiedy to pojmiesz, nauczysz się czerpać większą radość z tego Procesu – zamiast ledwie go znosić. Życie toczy się swoim naturalnym rytmem, któremu podlega wszystko; wszystko poddaje się jego biegowi. Dlatego napisane jest: “Wszystko ma swój czas i każda sprawa pod niebem ma swoją porę". Mądry jest ten, kto to rozumie. Sprytny jest ten, który to wykorzysta. Chyba nikt nie wyczuwa cyklu życia lepiej od kobiet. Całe ich życie płynie swoim rytmem. Są one zestrojone z rytmem samego życia. Kobiety potrafią “poddać się biegowi życia", w przeciwieństwie do mężczyzn, którzy raczej opierają się lub prą, a nawet próbują regulować bieg życia. Kobiety doświadczają go – a następnie naginają się do niego i powstaje harmonia. Ciekawe, co? Przez całe życie wpajano ci poczucie winy z powodu RZECZY, KTÓRYCH PRAGNIESZ NAJBARDZIEJ. Lecz Ja ci mówię: miłuj, miłuj, miłuj rzeczy, których pragniesz – gdyż twoja miłość do nich przyciągnie je do ciebie. Te rzeczy składają się na życie! Gdy je kochasz, kochasz życie! Ogłaszając, że ich pragniesz, oświadczasz zarazem, że wybierasz całe dobro, które ma do zaofiarowania życie! Wiec wybierz seks – ile tylko możesz go dostać! -I wybierz władzę – ile tylko zdołasz zdobyć! I wybierz sławę – ile tylko możesz zyskać! Wybierz sukces – ile tylko możesz osiągnąć! I wybierz zwycięstwo – ile tylko możesz odnieść! Lecz nie stawiaj seksu w miejsce miłości – niech będzie jej celebracją. Nie szukaj władzy nad kimś – lecz wspólnie z kimś. Nie szukaj sławy dla niej samej – lecz jako środka do wyższego celu. Nie dąż do sukcesu kosztem innych – lecz jako do narzędzia do niesienia pomocy innym. I nie dąż do zwycięstwa za wszelka cenę – lecz do takiego, które nic nie kosztuje innych, a nawet przysparza im korzyści. Śmiało, wywołuj podziw innych – ale dostrzegaj też w nich obiekt twojego podziwu, i nie szczędź go innym! Śmiało, bądź lepszy – ale nie lepszy od innych; raczej bądź lepszy niż dotychczas. http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=antubis12

Gość Słoneczko 84
Mój "cudowny" chłopak pojechał bez słowa do domu, tak po prostu. Jest mi strasznie smutno i Źle :(