Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamocos

Jak działają na Was kosmetyki Nivea?

Polecane posty

Gość pytamocos

Korzystnie czy raczej przeciwnie?

Gość ividia
Bardzo korzystnie :)

Gość taka mała jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja je oceniam na + mam 26 lat, cerę normalną bez większych problemów, używam serii do normalnej/mieszanej (mleczko do oczyszczania, żel, tonik) kremu aqua sensation, balsamu smooth sensation, poza tym uwielbiam żel pod prysznic "happy time" - lekko cytrusowy i super orzeźwiający nie mam za to przekonania do szamponów, odżywek i preparatów do stylizacji włosów,

Gość pytamocos
na mnie właśnie tak średnio, troszkę podrażniają mi skórę. Byłam ciekawa czy może innym także :)

Gość pytamocos
rozumiem :)

a jakich konkretnie używasz? i jaką masz cerę?

Gość pytamocos
mam cerę mieszaną, a konkretnie chodzi mi o tonik ściągający, zmniejszający pory :)

Gość kotka222
sa średnie, lubie żele pod prysznic, pomadki, balsamy sa dla mnie za tluste i mam po nich krostki, natomiast kosmetyki do włosów sa do dupy

Gość pytamocos
używałam też swego czasu żel do mycia twarzy, ale też troszkę mi tę skórę podrażniał, niestety

Gość upppppppppppppppp
chcecie dostać za darmo zestaw kosmetyków Nivea? Wystarczy się zarejestrować i zaprosić 10 osób aby otrzymać zestaw. Jeżeli ktoś chętny to podajcie maila, wyślę Wam zaproszenia

nie mam doświadczenia z tego typu kosmetykami wydaje mi się że są bardzo mocno i za bardzo ingerują w skórę moja przyjaciółka ma cerę tłustą ale nawet dla niej niektóre tzn ( lorea'l, garnier ) "tego typu" wynalazki są za mocne

Gość pytamocos
no właśnie. moja skóra ogólnie jest bardzo wrażliwa i kiedy używam jakiegoś mocniejszego toniku od razu robi się wyraźnie zaczerwieniona. to tak na marginesie, o ile mogę zapytać. kidy stosuję np. jakieś toniki lub peelingi moja skór na nosie jest bardzo przesuszona, aż momentami schodzi skóra, a kiedy używam nawilżającego kremu zaraz jest tam przetłuszczona i borykam się z problemem nadmiaru sebum :/ miałyście taki problem?