Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FGTFYYYYYYYYYYYYTR23

MILOSC NA ODLEGLAOSC.NIE WKURWIA WAS CO ON TAM ROBI?ITP

Polecane posty

Gość FGTFYYYYYYYYYYYYTR23

Kochana,nie myśl o tym,tylko zajmij się sobą w miejscu,w którym żyjesz. Ja jestem też w związku na odległośc,czasem wydaje mi się,ze nic oprócz seksu nas nie łączy... Badź silna,jesteś kobietą.

Gość karo5555
oj wkurwia.kazdy nieodebrany telefon,wymówki ze w kiblu był i odebrać nie mógł.Ja jakoś moge odebrać jak dzwoni.Czasem aż mi sie gorąco robi i serce o mało nie wyskoczy jak o tym mysle.

Gość tak na poprawe humoru
wam napisze ze mialam romans z kolesiem z innego miasta, ktory sluzbowo musial byc przez kilka miesiecy w mojej miejscowosci. On mial dziewczyne, czekala na niego w domu a on co wieczor dzwonil do niej powiedziec dobranoc a nieraz robiac to byl nagi a ja naga cicho siedzialam obok niego. Nieraz tuz po seksie dzwonil. czasem spod restauracji w ktortorej akurat jedlismy kolacje...Nie pisze tego zlosliwie, ale po to zebyscie wiedzialy ze facetow trzeba miec zawsze na oku. Ja po tych doswiadczeniach to chyba bym sie na zadne wyjazdy mojego nie zgodzila.

Gość a mnie
wkurzalo,wiec po roku spakowalam torby,dzieci i pojechalam do niego...na wakacje i juz zostalam :)

Gość karo5555
ja zdaje sobie sprawe ze on moze tak kombinowac ze sie w życiu nie połapie co on tam wyprawia.Straszne jest tylko to ze nie znam faceta który by sie do tego przyznał.

Gość tak na poprawe humoru
Najbardziej przerazajace jest to, ze w meskim swiecie krazy wiele stereotypow i powiedzonek, ktore usprawiedliwiaja ich skoki w bok. I nie jest tak ze tylko notoryczni zdradzacze sie nimi wymawiaja, ale wydaje mi sie ze nawet najswietszy facet, jak sie nadarzy okazja ktorej ciezko mu sobie odmowic, moze to wykorzystac i powiedziec sobie np: - przy jednej dziurze to i kot zdechnie - faceci z natury sa poligamistami - kazdy facet musi choc raz zdradzic bo jak nie to nie jest prawdziwym facetem - itp, wiecie o co mi chodzi

Gość to okrutne..
ale prawda,taka chyba ich zwierzeca natura :(

Gość DFDGHJKLKGJ
moj kumpel kiedys sie tlumaczyl ze jest tylko facetem i jak mogl wytrzymac tyle czasu bez sexu...:O moj w lutym wyjezdza za kilka miesiecy, i chociaz na codzien mu ufam to w myslach czuje ta zdrade :O

Gość NikiTriki
Mnie to zawsze wkurzało takie ogólnikowe ocenianie mnie jako "faceta". Bo faceci tak mają... I tak zamiast się poznać na początku to na starcie obsypywany byłem ogólnymi poglądami, zajebista sprawa ;)

Gość wkurwia..jak nie wiem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !hahahaha!

Gość karo5555
Tak sie zastanawiam czy oni tam myślą o nas.Czy zastanawiają sie co my robimy tutaj.Samotne i opuszczone.

Gość grazulek
Osobiscie, mnie nie wkurwia, a to dlatego, ze mam do niego zaufanie. I wiem, ze ono jest obopolne. Po co byc z kims, do kogo tego zaufania brak ? Odleglosc ponadto nie ma tu nic do rzeczy bo jesli facet ma nature knura, to sknurzy sie. AMEN ! :D 🖐️

Gość karo5555
Ale jeżeli to zaufanie zostało nadszarpnięte to choćby nie wiem jak sie starać już nigdy nie będzie jak przedtem

Gość grazulek
To nie nadszarpywac :) po co, gdy jest przyjemnie ? 🖐️

Gość karo5555
Myśle że bezgraniczne zaufanie nie istnieje.Zawsze kogos coś skusi.

Gość grazulek
A ja mysle, ze jesli samemu sie nic nie robi zlego, nie podejrzewa sie tez tej drugiej strony. :) I jeszcze jedno: skoro ktos 'nadszarpnal' Twoje zaufanie, dla jakiej idei z nim jestes ? :O

Gość uhiuhi
a co sądzicie o odległości 200 km?? gdyby polska była rozwinięta jak japonia pod względem transportu publicznego to taką odległość mogłabym pokonać w ciągu 45 minut jakimś metrem:O JApońce jak jadą do pracy to wsiadają w takie metro i zapieprzają nawet 300 km codziennie do pracy

Gość karo5555
Jestem jego żoną i matką jego dziecka.On wie że mu nie wierze i już nawet z tym nie walczy.Być może przesadzam.Już sama nie wiem.RTUNKU.

Gość rozwod tuz tuz
nie ufajcie bezgranicznie ja ufalam i co?niedlugo rozwod zostalam sama z malym dzieckiem bo moj maz wkrotce byly pracujac za granica znalazl sobie inna przez internet grajac w jakas durna gre travian a ja sie cieszylam ze sie nie szlaja po pubach z kumplami a on siedzac w domu znalazl panienke.ona do niego przyjechala i sobie mieszkali razem kiedy ja w kraju wychowywalam nasze dziecko oklamywal mnie.badzcie czujne milosc na odleglosc nie istnieje teraz juz to wiem

Gość karo5555
strasznie sie boje że to sie może zle skończyć.Odchodze czasem od zmysłow ale nadal mamy wspólne plany i dzięki temu jakoś jeszcze funkcjonuje.Ja nie wyobrażam sobie życia z kimś innym ale jeżeli on myśli inaczej albo ktoś mu to myślenie zmieni to wszystko może sie zdarzyć.Za dużo takich przypadków więc trudno uwierzyć w szczęśliwe zakończenie.