Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka188

mam ochote poswintuszyć

Polecane posty

Gość piotrek--4
czytajcie tylko posty napisane sensownie bo reszta to podszywacz;/

nie mowie ze mlodsze nie sa ok.. sa fajne i rzeczywiscie lubie mocne wrazenia.. moge dla ciebie zrobic wyjatek poczekaj, normalnie zaraz się wzruszę:P:D

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
to idz do burdelu i wyruchaj burdel mame fuuuuuu, ale ambicje masz w zyciu,moze zamiast myslec kutasem wez sie za zalozenie rodziny i takie codzienne sprawy? albo renia rączkowska,bo z takich debili jak ty wyrastaja wlasnie pedofile,zoofile, nekrofile. no kurwa mac., mlody koles i szuka starszej zeby poeksperymentowac= rece opadaja.w jakim ty swiecie zyjesz? kutasow i brudnych cip?

Gość piotrek--4
a i ten przed ost to moj:D

Gość tzn ktore
?:D

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
świat schodzi na psy.

Gość piotrek--4
na rodzine mam jeszcze czas.. ale dziewczyne juz mam raz sie kochalismy i bylo slabo..zreszta ona powiedziala ze narazie starczy..

na rodzine mam jeszcze czas.. ale dziewczyne juz mam raz sie kochalismy i bylo slabo..zreszta ona powiedziala ze narazie starczy.. heeehehe dobre:D padłam:P:P:P

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
wiec ja zdradzasz? wiecie co, to jest straszne, zamiast w mlodym wieku miec ambicje na zalozenie rodziny, nie wiem... budowy domu.. podrozowania po swiecie.. poznawania nowych ludzi.. to taki piotrek--4 marzy o kobiecie po 40..która sprawi,że się zesra z rozkoszy. sorry za słownictow..ale moim zdaniem seks jest z miłości, to jest cudowne "zjawisko"..a niektorzu robia z tego scierwo. nie cchesz miec w przyszlosci zony? nie bedziesz jej mial,a wiesz czemu? bo nie masz moralnosci albo masz wypaczoną .. wypaczoną myślami o jakichś pizdach non stop- wez idz sie wykastruj moze? marnujesz sobie zycie..ktora bedzie cie chciala z taka przeszloscia z 50 letnimi babami.. siedzi na kafe i smeci jak bardzo ma ochote powkladac. maaaaasaaaaaaaaaaakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość piotrek--4
własnie jak ona mi to powiedziala tez padlem i dlatego chce jakiej nowej potajemnej przygody..:D

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
ooojj piotrek--4------> przegrałeś życie.

Gość piotrek--4
do fuuuuuuobrzydkiwcy : wgl co ty tu robisz na tym forum i na tym topicu? widzisz jaki jest temat? co cie obchodzi z kim chce to zrobic jezeli moja dziewczyna sie boi..?

Gość piotrek--4
jezeli mozesz mi jakos pomoc to napisz..

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
"z kim mam to robic,jesli moja dziewczyna się boi?" hahaha. padam. a może tak z samym sobą? ręka i jedziesz, wez Ty sukinsynui zostaw tą biedną dziewczyne,zero szacunku do niej.

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
spójrzcie ludzie, jakim trzeba byc chamem,prostakiem, bezmózgiem,żeby w sytuacji..gdy dziewczyna boi się uprawiac seksu ,nie jest gotowa szukac przygód gdzie indziej, w dodatku z dojrzałymi? Odpowiedzcie mi gdzie tu moralnosc..jakies hamulce..szacunek i kurwa dobre traktowanie tej drugiej osoby??? powiedzcie mi bo naprawdę nie wiem.

Gość piotrek--4
przedchwila wszedlem na forum i ktos niezle sie pode mnie podszyl wszystkie poprzednie posty sa nie moje

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
Ty czy nie Ty-takich debili na świecie i tak nie brakuje.

Gość piotrek--4
nie brakuje tez debili ktorzy na takich forach podszywaja sie za innych

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
fakt.

nie brakuje tez debili ktorzy na takich forach podszywaja sie za innych zawsze możesz zablokować swój nick hasłem i masz po problemie...;)

Gość piotrek--4
jak to sie robi..:D

jak to sie robi.. m.in, tak: klikasz w hasło "forum" na pomarańczowym pasku kafeterii, a tam na samej górze masz cosik takiego czerwonym drukiem: Internautko, zarezerwuj swój nick » (dla chętnych) Zalecenia i regulamin forum Kafeterii » nio i jeśli jesteś chętny,to kikasz, podajesz swojego nicka i hasło do niego i już;)

Gość fuuuuuuobrzydkiwcy
można też kliknąc na czarny napis-=preferencje.

Gość mgregory
Witam a tak w ogóle to czym jesteś zdziwiona 25 ?

a teraz zaczną się rozważania skąd taki mój nick?:P dlaczego zdziwiona? hmm a tak jakoś ktoś mnie zadziwił i zostało mi:P