Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka188

mam ochote poswintuszyć

Polecane posty

nie ma za co:) teraz nie będzie problemu,że ktoś się pod Ciebie podszywa,no chyba,że sam coś "chlapniesz" pod wpływem emocji:P

Gość a moze taka
zdzwiona jestes bo seksu jeszcze nie uprawialas i jestes dziewica? hehe:P

Zdziwienie to piękny stan dla kobiety. Ja już dziś świntuszyłem, a teraz do kawki - proszę, taki topic na kafe. Miło.

no widzisz,rozczaruję pewnie co niektórych, nie jestem dziewicą,a świntuszyć wolę zdecydowanie w realu i nie słowami;)

zaqwertyaao Zdziwienie to piękny stan dla kobiety. Ja już dziś świntuszyłem, a teraz do kawki - proszę, taki topic na kafe. Miło heh;) ja też jakoś lubię ten stan u siebie;) a ja poproszę cosik miłego do mojej szklaneczki soku...;)

esencja moja droga, esencja.... kto mówi, że świntuszę słowami? No, poza blogiem :D

mój drogi, za herbatkę to ja narazie dziękuję:P a przecież gra słowami bywa porywająca;) może soczku?:P

Z dziką rozkoszą jak ktoś kiedyś napisał. Grunt to się nie odwodnić...

ale soczek nie z dzikiej róży,ale z ananasa:D mnie niektóre tematy tu na forum zaraz doprowadzą do dzikiego ataku śmiechu;);)

Ananas jest jak placebo, smak zależy od nastroju... ;) Tematy na tym forum moimi ulubionymi tematami są. I prawiczek i kropka.

ja uwielbiam ananasa w każdej postaci:D nastrój niekoniecznie mam na niego,ale...;) mnie jeszcze rozbaraja jareczek:P

Ah, czyli ty mówilas o smaku ananasa? ;) Piszę zakończenie do dzisiejszego wpisu... lub zwykłą kontynuację. Pomyślałem przez chwilę, że prawiczek i kropka chciałby, żebyśmy się wyspali prze podróżą :D

Ah, czyli ty mówilas o smaku ananasa? heh kolrz przecież tez jest ok;) teraz znów mam na coś smaka, tylko sama już nie wiem na co:P prawiczek i kropka, mnie rozbaraja hehe:P

Ah, czyli ty mówilas o smaku ananasa? heh kolor przecież tez jest ok ;) teraz znów mam na coś smaka, tylko sama już nie wiem na co :P prawiczek i kropka, mnie rozbaraja hehe :P

Moja żona zabija mnie swoimi zachciankami. Kobiece smaki, eh... Ja lubię ten slinowy miź po ostrym sexie, kiedy pocałunek smakuje jak wszystko ;)

no co? mój facet spełnia moje zachcianki;) kochany jest bardzo;) ach, nie rób mi smaka na te buziaki "ze wszystkim" po seksie, bo zaraz polecę i wyciągnę mojego smyka z wanny hihihi:P i znów go będę męczyć;)

Własnie tak pachnę, dodałem teraz jeszcze smak kawy... słodki relax. Nie mam już siły :)

jeszcze mój misiek, pachnie obecnie tytoniem mniammmm:) no i ja też spełniam jego zachcianki;) obiecałam mu ddziewczynkę w Nowym roku....i działamy od 2 dni;)

Ja mam juz do dyspozycji duże, trochę nadwrażliwe, cycuszki. Czekam na mleczko :)

heh a ten mój wariat właśnie na takie czeka;) on juz nawet wybrał imię;) i dzwonił w sylwestra do swoich rodziców z wiad,że będą dziadkami we wrześniu hehe:) powodzenia dla Was także:D ale moja droga my tu świntuszymy jak nie doczytałaś:P

Madzia chce klapsów i wyzwisk a my tu o rodzicielstwie :) Zdziwiona - pierwsze USG to niezły szok, fajnie, że to przed wami. Pod choinkę dostałem sporo książek o tatusiowaniu. No more kurwa dziecinstwo :D

Nie wiem czemu ale myślałem, że lubisz być nazywana Niedobrą Drużynową w trakcie?

heh on już snuje takie wizje,że aż się sama boję;) mówi cały czas,że będziemy mieli dzidzie;) normalnie facet mi zwariował:P hehe klapsy są fajne,ale może nie na forum,a w sypialni:P

Ja już nie świntusze, idę do moich dziewczyn. Zdziwiona, jakbyśmy się nie znaleźli, pisz na @. Albo i nie. Pozdr.