Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co nie wie

2 dziecko ale zarazem strach!!!!

Polecane posty

Gość A ja sobie mysle tak
fvfg - twierdzisz ze za 5 tys mozna takie zycie prowadzic?:)))

Bo moim zdaniem za 5 tys mozna spokojnie zyc tzn normalnie zakupy , jakies ubrania ze sklepow typu Reserved , H&M jakis wypad do kina czy restauracji i to wszystko i raczej do wygodnego zycia to ludziom zarabiajacym 5 tys jest daaaaaleko:))

Sama mam w domu srednio od 5 do 8 tysiecy(zalezne od premii) i powiem Wam ze nie jestem rozrzutna.Mam meza i dziecko.Ogolnie na zakupy tygodniowo wydaje 400zl moze czasami wiecej ale kupuje wszystko to co niezbedne nie szaleje i nie kupuje sera plesniowego za 60zl czy tez krewetek.Oplaty , beznyna , papierosy i czasami zostanie nam moze z 200zl na koniec miesiaca....pieniadze sie rozplywaja w oczach.

Gość on+28
serdecznie wspolczuje twojej corce,krzywdzisz ja niesamowicie,zdaje sobie sprawe ze kazdy rodzic chce by jego dziecko mialo wszystko ale wez jedno pod uwage,na dzien dzisiejszy ty jej dajesz jesc,ubierasz i kupujesz wszystko co chce....i ty to nazywasz zapewnieniem jej przyszlosci?? ciezko odkladasz kase zeby zapewnic jej studia i takie tam ale zadaj sobie pytanie na kogo ona wyrosnie bo na pewno nie na zdrowa normalna dziewczyne ale na rozpieszczona dziewuche,owszem dziecko powinno miec dziecinstwo ale rozpieszczanie i nieodmawianie sobie niczego to nie jest zycie,powinnas uczyc ja gospodarnosci a nie dostawania wszystkiego co zapragnie wybrzydzasz pieluchami z tesco czy tam czyms innym ale zarowno ty,jak i ja i tysiace innych osob wychowalo swoje tylki na pieluchach tetrowych i co??zyjesz??zyjesz!! nasze matki nie myslaly o jakichs jedzeniach ze sloiczka tylko same wszystko robily,powiedz lepiej ze jestes za wygodna i dlatego uwazasz ze te 5 tysiakow ci nie starczy wez pod uwage inna kwestie,kiedys ty i twoj maz zejdziecie z tego swiata a twoja corka zostanie sama,pomijam fakt ze kiedys tam rodzine zalozy,ale nawet nie bedzie miala do kogo mordki otworzyc,nie bedzie miala nikogo bliskiego,zadnego rodzenstwa bo mama sie bala ze 5 tysiecy to za malo...

Gość ale glupi jestes on 28
sorry za szczerosc ale pieprzysz glupoty - to ze ktos kiedys uzywal pileuch tetrowych tzn ze teraz tez trzeba sobie tak zycie utrudniac?Pozatym czy uzywales kiedys pieluch TESCO?Ja kiedys wyprobowalam i zuzulam tylko jedna pieluche!!!i nigdy wiecej!!a jezeli ty maltretujesz swoje dzieci tymi pieluachmi by je w ten sposb nauczyc ze czasami w zyciu trzeba sobie czegos odmowic to GRATULUJE- powiedz gdzie mieszkasz moze musi sie Toba opika jakas zainteresowac-bo moze jeszcze je glodzisz bo kiedys tez nie bylo!!!!CHORZY LUDZIE MNIE OTACZAJA!!!!

Gość ja tam kupuje dziecku
pieluchy tesco - nie widze w tym nic zlego ! a własnie po prawdziwych oryginalnych pampersach dostala uczulenia bo te pieluchy sa perfumowane. uwazam ze jezeli dziecko nie ma problemow z pupcia smialo mozna zakladac te z tesco - tetra jest o wiele gorsza . zreszta kazdy kupuje dziecku to co chce i nie najezdzajcie na matki ktore kupuja tanie pieluchy . te drozsze pieluchy wcale nie sa jakis superowe poza tym ze maja ładne wzroki