Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Czarny_Rumak_

Zaczernione nicki łączmy się!!!

Polecane posty

No to looz, ja mam mature za rok i dziś mi się śniła :D Jakbym tak znikła bez słowa to znaczy, ze mój brat przyszedł i zabrał mi kompa :classic_cool: Powiedzcie jeszcze coś fajnego! :D

zły brat :classic_cool: np. co zamierzacie robić jutro :D Ja będę silnie pracowała nad ściągą na wtorkowy spr z biologii :classic_cool:

Biologia, moja dziedzina :D mature rozszerzoną z niej będę pisać. z czego masz? :classic_cool: ja pojadę do lekarza, a potem przyjedzie mój Romeo i będzie mnie przytulał :D btw to już się z nim pogodziłam :D

Chyba Układ pokarmowy - nawet nie wiem dokładnie. U mnie na biologii wszystko jest ważniejsze niż sam przedmiot - a sprawdziany i kartkówki to plaga ściąg - nawet zeszyt z łatwością da się otworzyć więc nikt nie wkuwa. Ja biologię lubię - ale poszłam na humanistykę To dobrze, że się z Romeem pogodziłaś :classic_cool: Ja swojego nie mam - a jak znajdę, to mu wspólczuje bycia z taką wredną i upartą babą :classic_cool: :D

ja mojemu też współczuję siebie, ale on ani myśli mnie zostawiać. Planuje ze mną rychły ślub i dzieci :classic_cool: a mi to bardzo pasuje :D U, u nas biologia to jest istna masakra, każdy wkuwa nawet jak czekamy na przerwie przed klasą... no, ale ja muszę u8mieć do matury, więc i tak się ucze. a ferie kiedy masz? Bo ja za 2 tyg, 2 dni mi odpadają jeszcze, bo wone se robie... zaraz będę mogła znów leserować :classic_cool:

Ło Jezuu to długo, ja mam za 10, odjąć 2 to za 8 :D Czyli ponad tydzien szkoły tylko :D Chyba wypada iśc już spać. Co o tym myślisz? Nowa zamilkła.

No i ja mam takową. Chyba, ze wiesz... zostaniemy wywalone. No ale mam nadzieje, ze tak sie nie stanie. Trzym się ciepło 🖐️

Dzieciaki! Przeszło wam w końcu????? Pouśmiechać się do siebie! Wszyscy jacyś tacy podminowani - w realu też, co to się dzieje? Macie na zachętę :-) 🌻 i dobrej, spokojnej nocy - jutro nas czeka nowy LEPSZY dzień! 🖐️

owcza 🖐️ nie wiem, jak przeczytasz sobie dzisiejszą sytuację, to może zaobaczysz dlaczego tacy podminowani...

Wybaczcie za moje zachowanie :( ja cały czas mam problemy z tą dupą i mnie brzuch boli. :( przepraszam was! :( gniewacie się?? :(

Eh, chyba nikogo tu nie ma do pogadania :( :(

miałam się uczyć do biologii - ale mi się nie chce :O Umiem tylko układ pokarmowy, trawienie dam na ściąge :classic_cool: trzeba sobie poradzić :D Właśnie te sciąge robie, potem chyba pójde zrobić sobie kolacje ;)

Heh, racja, nie ma co się przemęczać z nauką. Ja siedzę, nic nie robię. I mam dołaaaaaa Co zrobić?

Czemu masz doła? Twój Romeo miał cie poprzytulać dzisiaj przecież. A na doła nie wiem co Ci pomoże, mi nic ostatnio nie pomagało - samo przeszło.

Miał poprzytulac, ale jest z nim coraz gorzej i nie wiem jak będzie dalej.