Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck ya

od dzis robie sie na tandeciare

Polecane posty

Gość fuck ya

solar, sztuczne zloyo, czarne klaki, full tapeta i jade. 🖐️

Gość Ja też ta zrobie.Tak bedzie
hehe przy okazji ostatniej masowej imprezy zauważyłam: faceci- do tego pijani również- jak zobaczą kawałek dupy to zachowują się jak psy-ślinotok, wycie i te sprawy. Pewnie wiecie o co chodzi.A potem widze takich ogierów jak idą za rękę z dziewczyną ani troche nie przypominającą obiektu westchnień owego mężczyzny... Smieszne to jest:) Dlatego: tapeta, solar, blond platyna/czarny, krótkie spodenki/mini, kozaczki i tipsy- to jest sposób na życie, mówie wam.

Gość eh...
bleeeeeee!

Gość praca nie zając
NIGDY SOLARU !!! i farbowania na czarny jak jesteś Blond. Pokazwywanie dupy , działa ,ale ja np patrzę czy dziewczyna ma książkę w ręku więc jak coś to musisz mieć obcisłe spodnie i grubą książkę

Gość eh...
i koniecznie brąz dziewczyny lubią brąz :)

Gość eh...
a ważne jaka to książka? telefoniczna też się liczy?

Gość w nocy to najlepiej sciagnac
Po pierwsze, kto chodzi z ksiazka w REKU? :D Moze w torbie (torebka sie ladniej uklada, lol). Po drugie: SOLAR = PRZEDWCZESNE STARZENIE SKÓRY

Gość praca nie zając
też bo gruba i tak ciężko mi będzie spojrzeć na tytuł jak będe miał obok dupę w obcisłych spodniach albo mini :classic_cool:

Gość praca nie zając
Liczę że bedzie "udawała" w tramwaju pociągu autobusie na przystanku, kawiarni że czyta. Oczywiście w barze i innych wesołych miejscach książka raczej nie będzie potrzebna. :classic_cool:

Gość bvcbvcnnccnn
faceci pierdola glupoty oni uwielbiaja tandeciary sama teraz zaczelam nia byc- kozaki a la doda w nie daj sie, solar, platyna na lbie i moj facet je mi z reki. Jak mialam nie pofarbowane wlosy i plaskie pantofle "bo lubil naturalne" oslabla miedzy namie chemia.

A widzisz Praca nie zając ? pokazywanie d..py działa- a jednak, książka jest na drugim planie. wiadomo na co spojrzysz nie na książke tylko d..pe, a jeśli już w okolice rąk- to na cycki :)

Gość eh...
niestety masz rację...

Gość eh...
i jeszcze lubią takie słodkie idiotki, niunie, przy których są tacy mądrzy i wspaniali...

Oczywiście, że nie można za często błysnąć inteligencją, tudzież bystrością - bo sie przestraszy i ucieknie.

Gość praca nie zając
Tak bo facet lubi być facetem :) i mieć kogoś kim może się zaopiekować !!! Ale poważnie mówię zwrawacam uwage na detale tj na naszyjnik nie na "cycki" na to co ma przy sobie , jaką ma biżuterię , na to czy ma zmęczone oczy . Kiedyś wypatrzyłem dziewczynę w autobusie co była leworęczna , bo miała umazaną od długopisu lewą dłoń :) , była ubrana całkiem skromnie miała ładną twarz i "ciekawe spojrzenie " Ważna jest fryzura !! , najlepiej coś niebanalnego , loki , teraz dziewczyny robią sie na czarno wieć warto zrobić się na rudo bądź kasztanowo, ew na Blond bez pasemek.

Gość praca nie zając
Lubie dziewczyny z temperamentem , czyli muszą być pewne siebie (cecha typowo męska) , więc są ubrane inaczej niż "wszystkie", są żywsze , mają "żywe spojrzenie".

Gość bvcbvcnnccnn
zauwazylam ze faceci uwielbiaja mini itd mowia swojej,ze nie by jej przykro nie bylo!

Gość ale pierdolicie
:D 🖐️

Gość eh...
ja z kolei odnoszę wrażenie, że mężczyźni boją się pewnych siebie kobiet, zwłaszcza inteligentnych, takich które mają dystans do siebie i rzeczywistości...

Gość praca nie zając
Mini to trochę "szmaciarskie" , w lato sukenki !! takie do kolan połowy uda , i podobne spódnice tj do pół-uda.

Dobra dobra zając nie czaruj :). Wiadomo jak poczujesz miete to może i nie zwrócisz uwagi na cechy typowo cielesne, ale i tak bedąc sam, albo nawet z Nią bedziesz wodził wzrokiem za tymi takimi z du..a na wierzchu :). Niestety tak zbudowany jest mózg meskiego rodzaju.

Gość eh...
nigdy nie zaimponuje mi facet, którego onieśmiela ironiczny żart, albo taki, który daje się nabrać na bezbronne kurczątko! bleeee!

Gość praca nie zając
Nie pierdolę tylko piszę :) Eh... Ja takie lubie , ba nawet takie które potrafią sobie "pożartować" tj podogryzać rzucić jakiś złośliwy tekst w odp na zaczepkę .

Gość ale pierdolicie
jesli taka autorka chce sie zadowolic byle czym to moze i tandeciara byc :o:P

Mini nie jest szmaciarskie- jak jest w jakimś stylu i pasuje do reszty, i dziewczyna ma zgrabne nogi- to dlaczego nie

Gość praca nie zając
Pewnie że będę wodził , te ruchy wodzące zawsze są :) ale to się czuje za przeproszeniem bardziej w kroku jak w oku :)

Gość praca nie zając
Jakie wykorzystać :O Kobiety też lubią seks , ja wiem dla niektórych to szok ale to prawda :) Kobiety również nie są takie "głupie" , aby się dać wykorzystywać tzn trafi się jakaś niemota ale to jak z facetami jeden na dziesięciu też nie wie że ma jaja :D

I tego Wam na ten Nowy Rok życze- spotkania inteligentnego, błyskotliwego partnera, z ostrym żartem, napalonego 23 h na dobe, i czasem z tyłkiem na wierzchu :)