Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck ya

od dzis robie sie na tandeciare

Polecane posty

rtyhtruytutyu no ale po co chcecie sie tak na chama w rece pchac chcecie uchodzi jak dzierwczyny skore tylko do jednego??? a myślałem, że tylko ja jestem pijany :D

Gość bvcbvcnnccnn
ta twoja przyjaciolka to chyba jest twoja szmula

Gość Ja też ta zrobie.Tak bedzie
A to przyjaciółka pościelowa takzwana. Ale czego sie boisz- macie taki układ- koleżenski sex czy coś w tym rodzaju, ale jesli pojawi sie ktos na horyzoncie to chyba układ przestaje obowiązywac? A to z tym na zabój to dotyczyło sytuacji jakbyś swoich dziewczyn nie kochał, tylko inne, bo tak to napisałeś, żle zinterpretowałam.

Gość ale pierdolicie
tu chyba wszyscy sa pijani :D

Gość eh...
nie nie wszyscy :)

Ja też ta zrobie.Tak bedzie A to przyjaciółka pościelowa takzwana. Ale czego sie boisz- macie taki układ- koleżenski sex czy coś w tym rodzaju, ale jesli pojawi sie ktos na horyzoncie to chyba układ przestaje obowiązywac? A to z tym na zabój to dotyczyło sytuacji jakbyś swoich dziewczyn nie kochał, tylko inne, bo tak to napisałeś, żle zinterpretowałam. Problem w tym, że kobiety zawsze się zakochują i nie cghcą tylko seksu na dłuższą metę. Jak im wybijasz to z głowy, to udają, że jest ok., a przy każdej okazji są zazdrosne.

Gość bvcbvcnnccnn
a ja uz mam kol.co mi zrobi cos okrutnie tandetnego na łąpskach :D chce byc sexi

Gość praca nie zając
Ja jestem trzeźwy ja mam tak "fabrycznie" zamontowali z leworęcznością i zostało :)

Gość bvcbvcnnccnn
odmawiacz-. sory ale jestes chujem. Wykorzystujesz uczucie tej przyjaciolki.

Gość praca nie zając
Za przeproszeniem w dupie mam te wasze układy i problemy z nimi chciałes to masz i badź facet szuraj do tej galerii i czekaj na te galeriankę :)

Gość eh...
cóż kto nie ryzykuje ... hehehehe

Gość Ja też ta zrobie.Tak bedzie
Ja nie jestem pijana- tylko niewyraźna (przeziębienie) Tak własnie drogi Odmawiaczu myślałam, że kolezanka to liczy na cos wiecej:)

Gość praca nie zając
>o...to tak przy temacie >http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3950280 Dobre :) tak to jest ludzie sie nie biorą z miłości tylko za potrzebą i potem wypisują głupoty , by kochał to by go goła cipa nie ruszyła a co dopiero mini ;)

Gość ale pierdolicie
i zaczyna sie drazliwy temat :o ona jest takim samym chujem jak i on :o

No właśnie mam dylemat i nie chcę jej robić przykrości. Po tylu latach jednak człowiek się przywiązuje do kobiety i ciuężko mu ją zkrzywdzić. Jakbym z laską spał 2 razy, to chyba nie miałbym skrupyułów, aby przy niej podejść do innej i z tamtą pogadać. Tak wiem jestem chujem :( Nieszczęśliwym chujem. Jakbym był z tą jedyną, to byłbym najcudowniejszym facetem na świecie. a tak jestem prawie najcudowniejszym facetem dla kobiet których nie kocham i czasem je ranię.

Gość bvcbvcnnccnn
tak ale ona na bank jets zakochana a dla niego jest workiem na spermiuche to nieuczciwe

Gość ale pierdolicie
pitolenie :o sama sie godzi na taki uklad skoro w nim tkwi :P

bvcbvcnnccnn tak ale ona na bank jets zakochana a dla niego jest workiem na spermiuche to nieuczciwe Trochę w tym racji, ale ma też masę przyjemności z której niemogłaby zrezygnować :P Chyba pójdę się powyżalać na uczuciowym. Tam mnie jeszcze nigdy nie było. Pozatruwam im życie :D

Gość bvcbvcnnccnn
6 lat? moze nie potrafi sie od neigo uwolnic. Zal mi jej.

Gość ale pierdolicie
co do tych smsow....mnie napisanie 'czesc co slychac' zajmuje jakies 3 minuty 😭

Gość praca nie zając
> ale ma też masę przyjemności z której niemogłaby zrezygnować nie przesadzajmy masę przyjemności to ona ma jak sobie zrobi blok czekoladowy :)

Gość praca nie zając
>co do tych smsow....mnie napisanie 'czesc co slychac' zajmuje jakies 3 minuty bądź awangardowa nie pisz wcale :) :classic_cool:

Gość ale pierdolicie
jestem zawsze i wszedzie :) ale jedna awangarda wiecej sie przyda :classic_cool:

praca nie zając > ale ma też masę przyjemności z której niemogłaby zrezygnować nie przesadzajmy masę przyjemności to ona ma jak sobie zrobi blok czekoladowy Tu jesteś w dużym błędzie. Gdyby tak było, to by nie sypiała ze mna tyle lat, tylko poszukałaby sobie stałego faceta, a wielu ją przez ten czas podrywało.

Gość praca nie zając
Jesteś zawsze i wszędzie To powiedz czemu jeszcze nie ma Cie u mnie w domu tj Tu i Teraz w moim łóżku hahaha

Gość bvcbvcnnccnn
odmawiazc powinnes z nia pogadac,ze jej nie kochasz i jestes z nia dla sexu

Gość ale pierdolicie
no jak mnie nie ma :o leze i czekam a Ty napierdzielasz w te klawisze 😠 :P