Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck ya

od dzis robie sie na tandeciare

Polecane posty

ale pierdolicie odmawiacz...to nie wiesz, ze milosc jest cierpieniem kto nie kocha ten nie cierpi Ale dlaczego zawsze jak spotykam miłość, to albo u mojego boku wisi kurczowo uczepiona niewłaściwa laska, albo nie wiadomo skąd nagle pojawia się chłopak tej pieknej? :(

Gość eh...
cytat tandeta? na żartach sie nie znasz? :)

Gość praca nie zając
mam lat 25 jeśli kogoś to podnieci i mieszkam na skraju ...(niestety nie lasu) miasta stołecznego Warszawy

Gość ale pierdolicie
zajac ponownie :D:D:D mam 34 i jestem alkoholiczka :classic_cool:

Ja też ta zrobie.Tak bedzie O! Tandeciarz męski- czyli co? Mięśnie, solar, żel, skóra, fura.........? :> Heh he zapomnniałem o żelu. Od dziś będę go używał w nadmiarze i zaczesywał włosy do tyłu :classic_cool:

Gość praca nie zając
Odmawiacz gadasz jak potłuczony , a Twoja dziewczyna to chyba ma na nazwisko JPG kto by z Taką marudą wytrzymał hahahah

Gość eh...
to z Rysia scena naprawdę śmieszna. Tekst wyrwany z kontekdtu rzeczywiście może nie bawić :)

Gość Ja też ta zrobie.Tak bedzie
Odmawiacz- to tak dosyć często spotykasz te swoje miłości? To czemu wiążesz się z dziewczynami, które nimi nie są? W życiu to wiesz- jak kochać to na zabój- a nie byleby był ktokolwiek.

Ja nie mam dziewczyny, tylko przyjaciółkę, która mi dziś przeszkodziła poznać dziewczynę. Mam kryzys emocjonalny - to takie tandetne :O I jestem nawalony likierem :O Dlatego gadam jak potłuczony :D

Gość ejże lalalalalalalala
wrzućcie coś na ruszt

Gość praca nie zając
Nie cytat tandeta tylko ktoś napisał wcześniej Tadneta więc zapytałem gdzie ta Tandteta :) oj Dziewczyny a cytat pierwsza klasa , oglądałem Mysia (ze dwa razy) ale nie pamietam tego . Najbardziej pamiętam wujka dobra rada i "motyla noga"

Gość ale pierdolicie
skoro to przujaciolka trzeba byl ja popchnac do rowu jakiegos i dzialac ;) z pewnoscia by zrozumiala :)

Gość Ja też ta zrobie.Tak bedzie
Jak przyjaciółka to nie powinna przeszkadzać tylko conajwyżej pomóc przyjacielowi w potrzebie. Coś mi sie zdaje, że sam nie wiesz czego chcesz, ale na pocieszenie powiem Ci, że nie jesteś sam, ja np też tak mam....a wogóle to temat rzeka..

Gość praca nie zając
Przyjaciółka Ci przeszkodziła :O , idź upij się do reszy tylko nie likierem kokosowym na boga Bahusa tylko czymś normalnym.

Gość eh...
oj Misia to znam na pamięć :)

Ja też ta zrobie.Tak bedzie Odmawiacz- to tak dosyć często spotykasz te swoje miłości? To czemu wiążesz się z dziewczynami, które nimi nie są? W życiu to wiesz- jak kochać to na zabój- a nie byleby był ktokolwiek. No właśnie!!! Raz na 10 lat spotykam te na zabój i akurat idę z jakąś inną. Jak sam wychodzę, to nie spotykam mojej przyszłej miłości. Przecież nie będę 10 czy 15 lat sam, żeby samemu bez towarzystwa spotkać wreszcie tą jedyną :O

Gość praca nie zając
Cholera to Z Rysia a nie Z Misia , źle spojrzałem no nic Rysia nie oglądałem i raczej oglądał nie będę

Gość bvcbvcnnccnn
a ja jutroi ide zrobic sobie tipsy z srebrnym brokatem, zamowilam se juz kozaki pleaser 3000 delight wpiszcie se w gogle :) tandetne lateksowe platformy (na balety je bede ubierac), mini dzinsowa :) :*

ale pierdolicie skoro to przujaciolka trzeba byl ja popchnac do rowu jakiegos i dzialac z pewnoscia by zrozumiala NIezrozumiałaby, bo z nią sypiam już 6 lat :(

Gość eh...
co prawda to prawda :) tylko dzisiaj już raczej nie mieszaj :)

Gość praca nie zając
Odmawiacz idź się upij :)

Gość bvcbvcnnccnn
moze wreszcie bede czuc sie sexowna a nie tylko ladna :(

Gość ejże lalalalalalalala
teraz to walicie smuty a ale pierdolcie nie reaguje : (

Gość ale pierdolicie
'NIezrozumiałaby, bo z nią sypiam już 6 lat '..wiec pisz od razu, ze szedles z siostra :P bez zboczen :o

Gość praca nie zając
A i zostaw te przyjaciółkę w spokoju bo niechcący weźmiesz z nią ślub a fiuta maczaj w wazonie on Ci nie przeszkodzi i Cie nie zdradzi ani nie zarazi :D

Gość ale pierdolicie
zjac w wazonie :D raczej w butelce po wodzie mineralnej :D

Gość rtyhtruytutyu
no ale po co chcecie sie tak na chama w rece pchac :O chcecie uchodzi jak dzierwczyny skore tylko do jednego???

Chcę tylko jednej porady. Jak spotkać tego pieknego anioła ponownie? Nie będę na nią dniami czatował w galerii, bo tam niestety pracuje właśnie moja przyjaciółka.