Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck ya

od dzis robie sie na tandeciare

Polecane posty

Gość praca nie zając
po pierwsze to Kobiety się przywiązują są dość stateczne w uczuciach a po drugie jak krowa dużo muczy to mało mleka daje , byłbyś dobry to byś milczał jak każdy gentelmen :) a teraz znikaj na uczuciowy ;)

Gość praca nie zając
> leze i czekam a Ty napierdzielasz w te klawisze To co tak leżysz rozbieraj się :)

Gość ale pierdolicie
dyndam se gola noga, nie widzisz ??

Gość bvcbvcnnccnn
ide papa

bvcbvcnnccnn odmawiazc powinnes z nia pogadac,ze jej nie kochasz i jestes z nia dla sexu Przeciez ona to wie. Taki był układ od poczatku. jasne zasady. Pozatym, jak jej się zbierało na zazdrość, to wielokrotnie jej o tym przypominałem. Mówiłem, żeby znalazła sobie faceta, bo latka lecą. Ale po co skoro jej jest dobrze ze mną? kiedyś sie obudzi z przysłowiową ręką w nocniku. Najlepiej zebym poznał dziewczynę na stałe i wtedy naturalnie zostawię tamtą i będzie musiała wreszcie poszukać sobie faceta. Chyba razem powinniśmy sobie poukładać życie, to już czas. Tylko, że przestanie spotykać się teraz, kiedy nie ma na oku kogoś innego (nie byle kogo) nie ma sensu, bo oboje byśmy sami siedzieli i w końcu chcica i tak by nas spowrotem przyciągnęła.

Gość praca nie zając
A wracając do tematu , dziewczyny odrobina "plastiku" nie zaszkodzi aby tylko sie nie robić na marchewkę w różowym bądź czarnym (jak Jolanta R.)

praca nie zając po pierwsze to Kobiety się przywiązują są dość stateczne w uczuciach a po drugie jak krowa dużo muczy to mało mleka daje , byłbyś dobry to byś milczał jak każdy gentelmen a teraz znikaj na uczuciowy Jak bym był zły, to bym był sam. Jestem najlepszy ;) a teraz znikam :P

Gość praca nie zając
A jak już tak nią wymachujesz to może zrobisz szpagat ? :) Oj szkoda że nam jedna Pani już uciekła. Życzę wszystkiego naj naj w nowym roku odrobinę plastiku , odrobinę słodyczy , i dużo męskich i sympatycznych facetów życzę.

Gość ale pierdolicie
zrobie ale to jurto bo teraz ide dyndac gdzie indziej ;)🖐️

Gość praca nie zając
Jak możesz tak mnie zostawiać ;) samego jesteś podła :classic_cool:

Gość ale pierdolicie
awangardowa :D:P 🖐️

Gość praca nie zając
podła ;) leży goła nogami macha a potem sie ubiera i znika to jak zarbać bułkę głodnemu tak się nie robi ;)

Gość lalalalalalalalalalalala
super temat, mam juz dosyc byc taka inteligentna, skromna, mila dziewczyna. Takich nikt nie widzi. Wlosy blond juz mam, wiec jeden problem z glowy :D Teraz tylko karnet na solarium, szpile gdzies tez mam, spodenki krotkie i spudniczki tez :D Musze sobie ostry make-up zapodac, najlepiej podklad o 4 tony ciemniejszy od cery, zeby wpadal w pomarancz. I wielkie krechy pod oczami, to jest to :D Juz czuje sie szczesliwa :D

eh taaak, nawet mam zestaw do ich robienia, wiec troche kasy zostanie w portfelu :D

i koniecznie obzerac sie hot-dogami i pic coca-cole (bo to podobno jest na topie, chyba ze sie myle)

Gość praca nie zając
jestem jestem :)

Gość justyyyyyssssssss
zajac polecialbys na taka dziewczyne jak pisalam wyzej? Jaka mam zamiar byc :D

Gość justyyyyyssssssss
pisala wyżej

Gość praca nie zając
tylko nie solar tylko nie solar , wczasy w Hiszpanii , Meksyku ,Portugalii tak, solar nie nie nie czasem widzę niezłą dziewczynę to jak na złość "na pomarańczowo pudrowo" się robi

zajac bo ty sie poprostu nie znasz :O

Gość praca nie zając
możliwe :O

Gość praca nie zając
mogą być te tpisy i ta skóra i obcisłe wdzianka w z napisami stylu "i'm sexy" jakiś czas temu wpadła mi w oko taka "pudernica" na szczęscie nie chodziła na solarium i nie pokazywała tyłka tylko się pudrowała tak fest :O

zajac ale ja ma wlasnie zamiar tylek pokazywac. Czy ty nie widzisz ze to jest elo? :O

Gość praca nie zając
zależy jak bardzo byś się "pokazywała"

to znaczy tak ze zakladam baaardzo krotkie spodniczki albo baaardzo niskie spodnie. Tak mogloby byc? Myslisz ze mozew koncu znajde faceta? :O

Gość praca nie zając
Tyłek to dobra karta przetargowa ale nie na "pierwszą randkę". Facet to ma taką durną naturę, że próbuje sobie zobaczyć to czego nie może , więc jak spódnica to musi być ciut za długa tak aby nie można było zobaczyć tyłka .

ale ja mam fajny tylek, a jak go nie bede pokazywac to nikt na mnie nie poleci :O

Gość praca nie zając
to noś obcisłe spodnie, zmień coś ale nie aż tak "tragicznie" czyli róz + solar. może mi zdjecie wyślesz swoje ?