Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maly ksiaze

kapielowa panno jak sie leciało ?

Polecane posty

a jak tam ze strachem ?;> opanowałas? jak wrażenia przy starcie?:D a no i lot bez żadnych turbulencji ?;>

Przeciążenia nie są przyjemne, ale można je przeżyć, a te widoki.... fantastyczne. W zasadzie to jak wracałam, to się w ogóle nie bałam już, tylko ten pierwszy raz taki strachowy był.... Nie sądziłam, że w godzinkę czasu można taką odległość pokonać, bo się okazało, że jednak godzinę trwa lot, a nie dwie..... Poza tym w ogóle Sztokholm taki fajny, jestem pod wrażeniem mieszkańców tego miasta, dosłownie każdy mówi tam płynnie po angielsku... ludzie są tacy mili i przyjaźni, zupełnie jak... nie w Polsce. Także polecam ten środek transportu, fajne widoki, fajna obsługa (ja akurat w samolocie miałam samych stewardów a nie stewardesy :P). Super sprawa.

Nie bolało, bo nie spadliśmy :P Fajnie było i w ogóle, za rok też gdzieś polecimy na Sylwestra, tylko gdzieś do cieplejszego kraju :P Polecam takie wypady nawet na weekend, teraz do marca bilety są tanie jak barszcz :)

Yyy to oznacza, że wolisz zwykły, bo chcesz, żebym go wybrała, zamiast pyskatego, bo jak już wcześniej napisałam, wybiorę ten drugi, więc Ty nie mogłeś napisać prawdy, w tym, który wolisz. W każdym razie będę pyskata :classic_cool:

hmm nie bawie sie w takie gierki ;) pisac i tak bedziesz tak jakbys chciała :) a to czy mi bedzie sie podobało to juz bez znaczenia ;]