Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytajaca mama

Ile waszym zdaniem lat musi miec dziecko ...

Polecane posty

aby wymienic lozeczko ze szczebelkami na niskie, dzieciece lozeczko ?

moj maz wpadl na pomysl, aby wymienic lozeczko dla naszego synka, a on ma .... 15 miesiecy

to zależy jak twoje dziecko sypia:)Moja córka 15 miesięczna przewracała się w nocy jak szalona wypadła by jak nic z takiego łóżka parę razy.Ale mając 2 lata spała juz jak suseł i wtedy wyprowadziła sie do swojego pokoju i do \"dorosłego\" łóżka:)

Gość babay
moimzdaniem dziecko powinno miec okolo 3 lat albo 4. ale np moja bratowa kupila juz 1,5 rocznemu dziecku takie prawdziwe lozko bo na dniach rodzi i starsze dziecko musialo odstapic lozeczko mlodszemu.

Gość moja córka miała
nieco ponad rok jak zaczęła spac w normalnym łóżku ale miała dodatkowo zamontowana barierkę, U nas jednak sprawa miała się tak że mała całą noc obijała się o szczebelki a jak przenieśliśmy ja do dużego łóżka mała zaczęła lepiej spać

Gość babay
a moja siostra ma coreczke co spi jeszcze w lozeczku i ma 4 latka. wiec widac jest to mozliwe.

pewnie jest możliwe tylko po co?przecież to nie jest już niemowle które bezwiednie sie w nocy co chwilę kręci:)I jak ona tam wchodzi? Każdy robi jak uważa i jak czuje.Moje dziecko śpi w dużym łóżku od 2 lat a ma 4 lata.Nigdy nie spadła:)