Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia81

W jakim wieku dziecko osiąga wagę 11 kg???

Polecane posty

Jestem na etapie poszukiwania wózka, podobają mi się takie wielofunkcyjne, lecz jak wyczytałam przeznaczone są one dla dzieci 0 - 11kg. Czyli po jakim czasie będzie czekała mnie wymiana wózka??

Gość asiczek27
moja coreczka ma 13 miesiecy i wazy 10,5kg. jak urodzila sie wazyla 3700g. ale oczywiscie waga to nie jest regula. corka kolezanki wazyla 11kg jak miala 10 miesiecy.

Gość miaaa...23
Moja córeczka ważyła 11 kg jak miała ok.15 miesięcy. Teraz ma prawie 22 miesiące i waży ponad 13 kg.

Gość asiczek27
poza tym nie wiem o jaki wozek ci chodzi. my tez amy wielofunkcyjny i sie sprawdza :)

Aktualnie najbardziej przychylam się wózkowi firmy TAKO model np. KIDDY jest ok. A tak w ogóle to jakie wózki możecie polecić???

Gość babay
moje dziecko ma 2 lata i 4 miesiace i wazy 14 kg . wiec maly jak mial 1,5 roku wazyl okolo 11 kg. urodzila sie z waga 2.600

Gość asiczek27
mamy roan marita. jestem super zadowolona. wozki wielofunkcyjne maja to do siebie ze sa ciezkie i niektore kobiety ich nie chca ale ja nie narzekam sa to wygodne wozki dla dziecka i na zakupy :) a jak podroscie i zacznie biegac to mozna dokupic mniejsza i lzejsza spacerowke.

ja też mam wielofunkcyjny chicco i jestem z niego zadowolona i przede wszystkim jest lekki a musiałam wózek wnosić na 4 piętro. Jak synek miał 6 miesięcy to dałam go do spacerówki. Z racji tego że jeszcze sam nie siedział to miał na leżąco jak już potrafił sam siadać to daliśmy wyżej. teraz ma 12,5 miesiąca i waży 12,5 kg

Gość asiczek27
karolcia333 twoj synek jest z grudnia 2007? moja jest z 28 listopada. chodzi juz?

jest pewna reguła, według której oblicza się czy dziecko dobrze przybiera na wadze: gdy ma pół roku, powinno podwoić swoją masę urodzeniową, gdy ma rok, powinno ją potroić. Z tego wynika, że jeśli Twoje dziecko urodziło się z wagą co najmniej 3660 to jeśli będzie prawidłowo przybierać, to 11 kg osiągnie w rok.