Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassandra78

Chyba będę miała rudzielca.

Polecane posty

Gość Kassandra78

Cześć dziewczyny 2 miesiące temu urodziłam synka- ciemnego blondynka, trochę mieniącego się na złoto a teraz wydaje mi się,że włoski staja się coraz bardziej rude. W rodzinie nikt rudzielcem nie jest. Zastanawiam się czy aby być rudzielcem trzeba urodzić się z marchewkową czupryną czy rude włoski mogą wyrosnąć później po wytarciu tych pierwszych włosiwków. Napiszcie proszę jak to było u Was. Marzyłam o rudej córeczce- ale synek ?

Gość babay
ttrzeba kochac dziecko takie jakie jest nawet jakby bylo rude jak niewiem co !!!

To chyba nigdy nie wiadomo:) Może to będzie złotawy odcień blondu? Ja będąc brzdącem byłam blondi a teraz am ciemne, orzechowe włosy... Także towjemu maluszkowi też jeszcze może się zmienić kolorek. Nawet bardzo:) Rudziutkie sa słodkie

Gość xter
a moze tak lepiej cieszyc sie z tego co sie ma a nie jakie sie ma?? wiele par by marzylo nawet o lysym dizecku!! byle by je miec!! ok rozumiem masz pytanie co do wlosow dziecka i to jest ok ale koniec twojej wypowiedzi jest troche nie na miejscu;/

ja jak się urodziłam byłam najczarniejsza na oddziale pod względem koloru włosów a teraz mam ciemny blond. A kolor będzie jaki będzie najważniejsze żeby mały był zdrowy :)

Gość Kassandra78
Dziewczyny jasne że najważniejsze że maluch jest zdrowy. Kocham go najbardziej na świecie. Lubię ognistowłosych i tyle. Po prostu się tego nie spodziewałam i tyle. Pytam z ciekawości- póki co mały typowym rudzielcem nie jest- ale ciekawi mnie czy mogą mu po wytarciu tych pierwszych włosków urosnąć miedziane?

Gość kolejna idiotka
co dopiero był taki topic

Gość dżola 33

Tak, dopiero moe dostac rudych wloskow po kilku miesiacach. Moja corcia urodzila sie z ciemnymi wlosami, potem przemienily jej sie na rudawe a teraz ma blond z jacnymi pasemkami.

Gość dżola33
kasieczka po jakim czasie zmieniły się na blond

mój kuzyn jak się urodził od początku był bladziak i miał lekko rudawe włosy, teraz też tak ma, ale włosy nie są koloru marchwkowego, tylko takie raczej jasne, rodzice mają ciemne włosy.

Gość kolor włosów bardzo sięzmienia
u dzieci. mój syn urodził isę z niemal czarnymi włosami. Jak miał 4 mieisące był taki jasnobrazowo-rudy ;) potem zrobi łisę ciemny blondynek, w słońcu to jak kłosy pszenicy ma te włoski!! teraz bardzo powoli mu ciemnieją a ma 2 lata.