Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neme0502

Co się dzieje z moim ciałem ?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu z moim organizmem dzieją się dziwne rzeczy. Kilka dni przed sylwestrem zaobserwowałam podwyższoną temperaturę ciała o kilka stopni (36,9 potem 37,1 potem 37,2 potem 37,3 potem 37,4 i dziś znów 36,9). Martwi mnie to dlatego, że nie towarzyszył temu katar, ani ból gardła - nic co zauważyłabym co mogło by być przyczyną podwyższenia temperatury. Na nieszczęście to nie wszystko co budzi niepokój: rano po sylwestrze wstałam i pierwsze co zrobiłam to napiłam się herbaty po czym chwilę później znalazła się ona w toalecie, wymiotowałam. Martwi mnie też to, że jem mniej, zmniejszył mi się apetyt, a do toalety zdarzyło mi się trafić wczoraj wieczorem przed snem i dziś zaraz po przebudzeniu. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? Może którejś z Pań też dotknęły tego typu \"dolegliwości\"?

Gość zizizizi
Ciążuńka?

Zapomniałam dodać o brązowej wydzielinie pochwowej w dniu, w którym wymiotowałam. Towarzyszy mi ona do dzisiaj choć już w mniejszym nasileniu, a jej zapach niekoniecznie jest bardzo przyjemny.

Gość dag1234
mogą to być objawy ciąży

Gość Mewa4032
Albo ciąża, albo poważny stan zapalny dróg rodnych. Tak czy siak bez lekarza się nie obędzie.

Również przeszło mi przez myśl, że może to być ciąża, ale wydawało mi się, że zmiany w piersiach takie jak obrzmienie i wrażliwość są ważnym objawem, a takowe mi nie towarzyszą

Ja właśnie napoczątku ciąży się tak czułam, podwyższona temperatura, jakbym była przeziębiona ale bez kataru czy bólu gardła, brak apetytu, potem wymioty.

Gość ollllllllllllka
nerwica

Gość albo cos bardzo powaznego
nowotwory inne zarazy. Przynajmniej morfologie z rozmazem zrobic

Gość jdsanfvcsjkfzegv
nie straszcie dziewczyny nowotworami... najbardziej to na ciaze wyglada

Gość i tak powiem.......
Ojciec NN?