Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała jestem

auto z podwyższanym fotelem

Polecane posty

Gość mała jestem

Jakie auta maja fotele, które można podwyższyć? Większość tylko można przesunąć do przodu lub do tyłu, a ja potrzebuję do góry. Kupiłabym sobie auto ale do jakiego nie wsiądę niewiele widzę :(

Gość tomaszzz
zawsze mozesz kupic samochod w ktorym siedzi sie wysoko

Gość mała jestem
Zawsze mogę? Tomasz, to powiedz mi jakiej marki jest taki samochód. Oglądałam peugeota 106 i 206 i nie miał podwyższanego fotela, w necie można znaleźć dużo informacji o parametrach auta, ale akurat takowej nie znajduję. Jakbym wiedziała jakiej marki auta mają takie fotele próbowałabym się za takim rozejrzeć. No i dopasować do stanu mojej kieszeni :)

Gość Pocisk Nieoplywowy
tomaszzz prowokacja? :D To, ze siedzi sie wysoko nie oznacza, ze fotel mozna podwyzyszyc. mala jestem - jak masz duzo $$$ to Mercedes S-klasse. Jak troche mniej to Nissany (od 1991 roku) maja taka opcje.

Gość tomaszzz
fabia ma regulacje wysokosci fotela

Gość Pocisk Nieoplywowy
Fabia :o Jak juz polecasz to polecaj cos dobrego!!! mala jestem - nie kupuj Fabii!!!! Napisz jaki budzet mozesz przeznaczyc na zakup auta, do czego ma ono sluzyc i ile osob nim bedzie jezdzilo.

Gość grande punto

Gość mala a ile
masz wzrostu? 150? :o

Gość mała jestem
O dziękuje Wam, już odpowiadam. Na Mercedesa S to mnie nie stać, na Nissany popatrzę. Cena jaką bym chciała wydać to tak do 10000zł, no może kilkanaście, nie więcej. Fabia o ile wiem jest dość duża, ja chciałabym coś mniejszego. Źle się czuję w dużym aucie. Oglądam w necie peugeoty, podoba mi się 206 2/3 drzwiowy ale nie wiem czy ma fotel regulowany do góry, nie ma takich informacji. A, i auto do jeżdżenia do pracy jest mi potrzebne

Gość mała jestem
--> Torn - Książe Ogrów - dobra kupię Ursusa ale ciebie zaproszę w nagrodę za podpowiedź na przejażdżkę w przyczepie :D --> mala a ile - no tak właśnie mam, 150 w kapeluszu. 152 dokładnie :( Prawo jazdy zrobiłam jakoś, pandą jeździłam i w jakie auto nie wsiądę widzę zbyt mało jak dla mnie żebym mogła swobodnie się poruszać po drogach. :/

Gość mała jestem
Jeszcze raz do góry. Jakimi autami jeździcie, mają podwyższane fotele? Powiedzcie prosze.

Gość tez mala
mam mazde tez jestem mala auto co prawda duze ale podwyzszany fotem ma:)

Gość mała jestem
--> też mała dzięki śliczne za odpowiedź. No to już mam mazdę na oku i nissana, coś jeszcze?