Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abigail35

Życie z Jezusem

Polecane posty

Gość Abigail35

Życie z Jezusem jest wspaniałe. Nie wyobrażam sobie dnia bez modlitwy

Gość taa ten twoj cały Jezus
nawet jak istniał, to umarł jakieś 2000 lat temu ;);) Peszek:D:D i był palestyńskim powstańcem, którego skazano na smierc jak kazdego innego, tyle. A naiwni ludzie dopisali se co tam chcieli i teraz tacy frajerzy jak Ty sobie coś wmawiają błehehe:D

Gość pppppppppppppppppppppp
to idz do kosciola i sie modl, a nie siedzisz na forum... Bezbożnica/nik!!

Gość jakiej wiary/wyznania jesteś

no nie wypada o tym pisac na forum, gdzie pełno seksu i zepsucia. tyle tu dziwek, które pokazują swoje dupy i nie tylko. Wstydz sie. I ty siebie nazywasz katoliczką? Posługujesz sie imieniem najświętszego w celu zdobycia durnym pseudo katolickich wpisów.

Gość przecież Jezus
spotykał się ze wszystkimi ludźmi i w różnych środowiskach przebywał. Kto wierzy - i tak wie, że jest On na kafeterii, a kto nie - to mu obojętne.

Gość Bueheheheheheeeeeeeeeeeeeeeee
Spłoniecie na stosie, ladacznice!!! A szatan pożre Was na kolacje. Bez ketchupu! Bueheheheheheheheeeeeeeeeeeeeee!!!

Gość Abigail35
Nasze wspólne życie jest cudowne. Zaraz idziemy na spacerek do parku :)

Gość skoro zyjesz
z tym swoim jezuskiem to powiedz chociaz jaki jest w luzku? minete robi chetnie czy tylko po bozemu?

Gość Abigail35
zajebisty z niego człowiek :D nawet nie spodziewacie się, jaki z niego perwer :D udaje grzecznego, ale pod tą swoją czupryną chowa prawdziwe rogi :D

Gość Rarana wylogowana
mam wszy jak ruski czołg i czepiam się wszystkich dyslektyków, analfabetów i pogan :classic_cool:

Do Rarana wylogowana. Zapytam wprost: yyyyyyyyyyyyyyyyyyy? autor chciał cos powiedziec, ale mu nie wyszło :D

Gość Rarana wylogowana
gadam sama ze sobą :D

rozmowy z bogiem http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=antubis12 “Bóg jest wszystkim, i staje się wszystkim. Nie ma rzeczy, która Bóg nie jest. Wszystko, czego Bóg doświadcza z siebie, doświadcza w tobie i przez ciebie." W mej najczystszej postaci jestem Absolutem. Jestem Absolutnie Wszystkim i dlatego niczego nie potrzebuje, nie chce i nie wymagam. Z tej absolutnie czystej postaci staje się dla was, jakim chcecie Mnie widzieć. Lecz bez względu na to, jak Mnie widzicie, Ja nie mogę zapomnieć o Mej Najczystszej Postaci i zawsze do Niej powrócę. Cała reszta jest fikcja. Czymś, co sami tworzycie. Niektórzy chętnie by widzieli we mnie Boga zazdrosnego; ale jak można być zazdrosnym, skoro jest się Wszystkim? Drudzy chętnie by widzieli we Mnie Boga gniewnego; ale co mogłoby wzbudzić Mój gniew, skoro w żaden sposób nie można Mnie zranić? Jeszcze inni chętnie by widzieli we Mnie Boga mściwego; ale na kim miałbym się mścić, skoro wszystko, co istnieje, jest Mną? Po cóż zresztą miałby karać siebie za dzieło stworzenia? Czy też, skoro obstajesz przy swojej odrębności, po co bym ciebie tworzył, dawał zdolność tworzenia oraz wolność wyboru tworzenia tego, czego pragniesz doświadczyć, a na końcu karat na wieczność za dokonanie “złego" wyboru? Czegoś takiego nigdy bym nie uczynił – i w tej prawdzie zawiera się twa wolność od Boskiej tyranii. Tyrania powstała tylko w twojej wyobraźni. Możesz wrócić do domu, kiedy tylko chcesz. Możemy znów być razem, gdy tylko zapragniesz. Możesz zaznać niewymownej ekstazy jedności ze Mną. Na skinienie głowy. Na podmuch wiatru muskającego ci twarz. Na dźwięk świerszcza pod kopuła diamentowego nieba w letnią noc. Na widok tęczy i pierwszy płacz nowo narodzonego dziecka. Na ostatni promyk olśniewającego zachodu słońca i ostatnie tchnienie w olśniewającym życiu. Jestem z tobą zawsze, aż po kres czasu. Łączy nas niezniszczalna wieź. Ty i Ja stanowimy Jedno – teraz i zawsze, i na wieki wieków. Idź wiec i głoś te prawdę swoim życiem. Niech twe dni i noce będą świadectwem najwyższej idei, jaka w sobie nosisz. Niech chwile twego Teraz wypełni upojna świadomość objawiania się Boga przez ciebie. Niech będzie tego wyrazem twoja Miłość, odwieczna i bezwarunkowa, dla wszystkich, o których życie się ocierasz. Stań się światłem w ciemności, i nie przeklinaj jej. Bądź posłańcem światłości. Jesteś nim. Wiec bądź.

Gość Abigail35
Amant: Nie bez powodu cały czas o nim głośno :D