Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda18***

wycieczka do Londynu

Polecane posty

Gość magda18***

Cześć wszystkim mam pytanie do ludzi którzy byli niedawno w Londynie. Planuje mała wyprawę do tego pięknego miejsca ale nie mam pojęcia za co się zabrać. Ogólnie chciałabym tylko zwiedzić Londyn i pobliskie miejsca wiec wycieczka trwałaby tylko tydzień no może 10 dni. Na początek nie mam pojęcia gdzie można się zatrzymać na noc nie mam tam nikogo wiec nikt mi nie pomoże;/ ile kosztuje mniej więcej koszt takiego "pokoju" do wynajęcia (oczywiście nie mowie tu o luksusach zwykły pokoik żeby się tylko gdzieś przespać) :) Następnie nie mam pojęcia gdzie najlepiej kupić bilet tez żeby był w miarę tani bo nie mam za dużo kasy :/ w internecie jest bardzo wiele takich ofert ale naprawdę nie mam pojęcia które są dobre a które naciągane :p Bardzo proszę o pomoc i ogólnie jak coś to proszę o jeszcze jakieś informacje które uważacie że będą pomocne :) z góry dziękuje :)

Gość jussaa
pieknego miejsca? chyba żartujesz:)

Gość magda18***
nie no ja my śle że Londyn jest najpiękniejszym miastem na świecie :) oczywiście każdy ma swoje zdanie. Ja tam jeszcze nigdy nie byłam więc to moje marzenie hehe :P

http://www.hostelworld.com/hostels/London tu masz przykładowe hostele. W niektórych są często pokoje 2 osobowe i zawsze to taniej niż hotel BB. poza tym w hostelach są zawsze młodzi ludzie z całego świata i można sie z kimś zakumplować i razem się poszwędać. Wpisz w google sightseeing London czy museum London itp i bedziesz miała pełno stron z mapkami i cenami. Bolety lotnicze patrz na wizzair albo rynair, zalezy ktore leca z Twojego miasta. Teraz w ryanair sa promocje na loty do marca, ale chyba musisz do 5.01 zabukować. Mozesz płacić zwykła Visa Electron przez net.

Gość magda18***
dzięki wielkie za te informacje na pewno mi pomogą :) jestem z Krakowa wiec raczej nie powinno być problemów z samolotami :) na hotel oczywiście nie liczę raczej takie małe hostele :) mam jeszcze trochę czasu to na pewno jeszcze coś poszukam konkretnego w ciemno na pewno nie mogę jechać :)