Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turystka z wenezueli

jak odstraszyć chłopaka...?

Polecane posty

albo jak mu powiedzieć, że już nie chcę się z nim spotykać - ale tak, aby go nie zranić... spotykamy się od 2 miesięcy, między nami były tylko pocałunki, przytulanki. on się strasznie zaangażował, ciągle chce się spotykać, robi niespodzianki itp.. problem że ja już nie mam ochoty się z nim widywać ani utrzymywać kontaktu - ew. na stopie koleżeńskiej - a on wyraźnie chce czegoś więcej :o jest miły i dobry, nie chcę jakoś mocno go zranić - jak najlepiej go odstraszyć??? już próbowałam wielu rzeczy, zmyślałam o sobie różne dziwne nie za przyjemne historyjki, ale to wcale go nie zniechęca :o

Gość o zesz....
Powiedziec prawde, a nie wymyslac historyjki!

aha i dodam bo to ważne. to ja na początku zrobiłam do niego pierwszy krok i zaprosiłam na pierwsze spotkanie, ale teraz widzę że jednak nie za bardzo mi odpowiada

heh chcę go wystraszyć ale tak żebym się przy tym nie skompromitowała!! :P

turystka z wenezueli powiedz mu że jednak nie stworzysz z nim udanego związku/nie podoba ci się/pomyliłaś się co do swoich uczuć itp...

Gość powiedz że kochasz innego
ja tak zrobiłam, do dzisiaj żałuję :o odstraszyłam go skutecznie

Gość podszywaczek
powiedz ze ma malego fiutka ! znienawidzi Cie ! :D

a czy muszę mu to powiedzieć osobiście i jeszcze się z nim spotkać czy jak to zrobię np. przez gg to nie będzie dziecinne..? bo w sumie spotkać się tylko po to aby mu to powiedzieć...?

Gość xxxlolitkaxxx
i po co zmyslasz... ? mow prosto z mostu... w koncu musialas dac mu do zrozumienia ze cos moze bbyc skoro nie mozesz sie od niego odciac.. nie musisz go krytykowac tlyko postawic sprawe jasno: wybacz ale nie chce byc narazie w zwiazku... i nie chce zeby ktos na mnie czekal i git

oczywiście chodziło o to co Levviatan wyżej powiedział

lolitka właśnie chodzi o to że im bardziej zachowuję się oschle i się od niego odgradzam on tym bardziej o mnie zabiega :o

Gość 007tytus
Usiądźcie gdzieś razem,powiedz mu jakie ma zalety i co Ci się w nim podoba...Napewno coś jest..., i chciałabys żebyscie zostali przyjaciólmi... Przepraszam,nie kocham Cię. Ale gdzieś w jakimś większym towarzystwie miło ci będzie się z nim spotkać

Gość napisali TObie
zebys walila prosto z mostu, tak swoja droga mozesz powiedziec czemu to nie ma przyszlosci?

no chyba tak zrobię, że powiem prosto z mostu.. mam nadzieję, że to go jakoś bardzo nie zrani, bo widzę że on angażuje się coraz bardziej. tylko właśnie zastanawiam się cały czas czy muszę się z nim spotkać aby mu to powiedzieć czy mogę przez gg żeby było mniej oficjalnie...? co do powodu to ja właśnie nie czuję do niego żadnej chemii, poza tym jak umawiałam się z kiedyś z innymi na randki to zawsze bardzo się na nie cieszyłam, nie spoglądałam nawet wtedy na zegarek. a teraz idę na spotkanie z nim jakby z przymusu i po 2 godzinach mam już ochotę uciekać do domu :(

Gość kochanyartur
mozesz przestac odpowiadac na smsy meile i jak go zobaczysz to udawac,ze nie znasz, ale mozesz byc pewna ze albo ci wpierdoli /jesli jest pojebany/ albo cie znienawidzi, ze potraktowalas go jak smiecia i masz go z glowy na zawsze cokolwiek zrobisz zrob to przyzwoicie jak na przyzwoita dziewczyne przystalo. zycze szczerosci i odwagi takich ludzi sie ceni, niestety malo ich...

Gość buhahahah
rozbierz sie przed nim do naga. zobaczy obwisłe cycki celulit i wałkujący sie tłuszcz a do tego te zmarszczji na twarzy igit.

zaciagnij go do łozka , przywiąż do łożka a potem nasraj na morde! drugi raz probowac nie bedzie chciał :D

Gość Ksiąc Robak
Miejmy nadzieje że i ciebie ktoś kiedys w ten sam sposób potraktuje. Juz po pierwszym spotkaniu nie trzeba było mu robic nadziei. Suko

Znajdź mu jakąś dziewczynę. Poznaj go z jakąś swoją koleżanką, która jest wolna i chętna. Spotkaj go z nią, niech razem spędzą trochę czasu. Może się polubią a wtedy już nie będzie problemu. Jesteś kobietą, wiesz jak to się robi.