Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga777

Czy mam sie cieszyc z tego powodu? prosze przeczytajcie

Polecane posty

Gość Kinga777

Mam faceta od 3 miesiecy on ma 27 lat iale jest niezbyt doswiadczony co widzialam po pierwszym naszym razie gdy nie mogl trafic a wczesniej gumke kazal mi zalozyc jedno mnie zastanawia on jak tylko sie do mnie przytuli to juz ma erekcje i ostatnio od miesiaca jak tylko przyjdzie domnie do zawsze jest sex wiec nie wiem czy chodzi mu tylko o sex czy poprostu tak na niego dzialam i tak go podniecam boje sie go spytac wprost czy chodzi mu tylko o sex i dlatego jest taki napalony

Widocznie dlugo nic i tera tak ma. Pewnie wczesniej nie za duzo razy sie kochal i teraz od razu jest podniecony ale powinno mu to przejsc.

Gość kAXIL
rewolwerowiec, szybko strzela zabroń mu westernów oglądac:)

Gość Kinga777
Wśród palących piasków pustyni Gobi wędruję wytrwale niczym św. Franciszek, wypatrując w oddali ciepłych aromatycznych stolców wygrzewających się na słońcu, które stanowią ambrozję dla mojego ciała i dające mi siłę przetrwania... Gdy znajdę upragniony stolec przyglądam mu się z zaciekawieniem, rozmyślając nad jego istnieniem oraz próbując rozwikłać zagadkę jego tajemniczego pochodzenia, po czym nie wytrzymując napięcia psychicznego rzucam się w amoku na jeszcze ciepły stolec i pałaszuję go w wielkim pośpiechu, urazcając podniebienie jego wykwintnym smakiem oraz oddając się bezgranicznie jego zniewalającej sile.

Gość Kinga777
ten tekst o stolcu jest beznadziejny :-O

Gość Kinga777
sami widzicie jak się nisko oceniam :(

Gość Kinga777.
przeczytalam to jeszcze 17 razy i doszlam do wniosku ze to jednak ja jestem beznadziejna i cale moje życie a tekst jest wysmienity i zglosilam go juz do nagrody im. Marii Jasnorzewskiej-Pawlikowskiej czekam teraz tylko na odpowiedz a w wolnych chwilach drukuje ten tekst na mojej drukarce laserowej otrzymanej z darów dla rodzin wielodzietnych i wyklejam nim wszystkie pokoje w moim wynajmowanym od miesiaca domku